COA: asielcapaciteit moet verhoogd worden, 30.000 plekken dit jaar nodig

Screenshot_168

Laat open joh, die grenzen, wat kan er mis gaan?

Voor dit jaar is er meer opvangcapaciteit voor asielzoekers nodig. Het COA verwacht dat het aantal asielaanvragen licht stijgt en dat asielzoekers langer in de opvang verblijven. Al met al moeten er dit jaar 30.300 opvangplaatsen beschikbaar zijn. Dat betekent dat er 2500 nieuwe plekken moeten komen, inclusief 2000 reserveplaatsen om snel te kunnen handelen als de behoefte verandert.

Post online

Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers ziet dat de procedure van asielvragen soms meer tijd vraagt. Bovendien duurt het langer voordat vergunninghouders de opvang verlaten naar een woning in een gemeente.

Twee keer per jaar neemt het COA een besluit over het op- of afschalen van de asielopvangcapaciteit. Vorig jaar waren er 27.000 opvangplekken nodig, becijferde de instantie een jaar geleden.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Piet Snot”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op COA: asielcapaciteit moet verhoogd worden, 30.000 plekken dit jaar nodig

 1. Het COA klinkt als een geslachtsziekte. Ze blijven ook maar rommelen met die gelukszoekers en zo loop je vanzelf wel wat op……….mes…….kogel………bij het geringste geval je portemonnee.

  Liked by 4 people

 2. Heniusz zegt:

  Asielcapaciteit is ruim voldoende als er maar vlot genoeg voldoende illegaal klaplopervolk uitgezet wordt. Wordt tijd eens de juiste prioriteit te stellen.

  Liked by 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Een paar jaar geleden heeft het COA een aantal asielcentra laten sluiten en die zijn in veel gevallen ook gesloopt.
  Nou komen ze weer aan zeiken dat er bijgebouwd moeten worden.
  Als dat niet de ultieme sublieme manier is om aan de subsidietiet te blijven hangen kun je mij dood schieten.
  Btw Coa is zo ongeveer de grootste subsidie slurper die in Nederland bestaat.
  En jan lul maar werken voor COA en hun opvreters.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Zolang het KLOOTJESVOLK niet massaal in opstand komt, houdt dit niet op!! Er wordt al meer dan 40 jaar gewaarschuwd, tegen dovemansoren! Er is geen redden meer an!

  Liked by 2 people

 5. Steven zegt:

  De omvolking is de HOOGSTE VERSNELLING…
  Wanneer kunnen we weer een ronde verwachten van het ophogen van de belastingen?
  Maaarrrr… Nederland wordt steeds ‘veiliger’

  Liked by 2 people

 6. kampersrene zegt:

  Laat open joh, die grenzen, wat kan er mis gaan?….niet veel….verkrachtingen …wat terrrorisme geweldplegingen….diefstallen…..als ge daar niet kunt …dan moet ge maar voor Wilders stemmen

  Like

 7. Thoth zegt:

  Hé, nu wordt een huurwoning voor de autochtoon verder in de verdrukking gebracht.

  Okay, tel er maar een jaar erbij.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Grenzen dicht, stel idioten regenten !!

  Like

 9. Renato zegt:

  COA = VERDIENMODEL.

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Softe aanpak van immigranten heeft ons op achterstand gehouden’

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://www.dvhn.nl/drenthe/Emmenaar-knijpt-keel-ex-vriendin-dicht-cel-en-werkstraf-24334325.html?utm_source=selligent&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief-dagelijks&utm_content=&utm_term=5_ARTICLE_BLOCK&harvest_he=c293a1b7a441a50db6b1f261acedfaba72a75101a118c90ab1f007ceade7e0e9

  Emmenaar knijpt keel ex-vriendin dicht: cel- en werkstraf

  Een 28-jarige inwoner van Emmen is donderdag door de rechtbank in Leeuwarden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 47 dagen en een werkstraf voor een poging doodslag op zijn ex-vriendin. De man heeft zijn ex de keel dichtgeknepen.

  Omdat hij een verstandelijke ontwikkelingsstoornis heeft is hij verminderd toerekeningsvatbaar. Hij kreeg een celstraf gelijk aan het voorarrest – hij heeft 47 dagen vastgezeten – plus een half jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Ook kreeg hij een werkstraf van 120 uur. Hij moet zich melden bij de reclassering, mag in de drie jaar durende proeftijd geen alcohol en drugs gebruiken en hij moet zich laten behandelen in een forensisch psychiatrische kliniek.

  Hé, gelukkig. Hij was niet helemaal ‘normaal’,

  Liked by 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  Toe maar! ..COA vindt dat er meer SOA moet worden geimporteerd. Er is niet genoeg opvangplaats in Nederland voor verkrachters, pedofielen, moordenaars met liters bloed onder hun nagels, terroristen, jihadisten, zo maar criminelen van alle soorten en maten- en vooral mensen die dragers zijn van alle mogelijke vieze exotische ziekten onder hun leden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s