De zenuwen liggen blank: EU-topfunctionaris Timmermans in uitval tegen Kurz, Polen en Hongarije

Screenshot_170

(Vertaling: E.J. Bron)

De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, tegelijkertijd topkandidaat van de sociaaldemocraten tijdens de komende verkiezingen voor het Europees Parlement en een verstokte immigratielobbyist, heeft scherpe kritiek geuit op de Oostenrijkse regering. Timmermans zei letterlijk: “Het verontrust me dat de jonge garde in de Europese Volkspartij (EVP) in alle lidstaten überhaupt geen remmingen meer heeft om samen te werken met rechts-extremen.”

Duits - Zuerst

De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz (ÖVP) zou “altijd bezworen hebben grip te krijgen op de FPÖ. Maar nu is de vraag wie eigenlijk wie controleert: Strache meneer Kurz of Kurz meneer Strache?”, aldus Timmermans tegenover het tijdschrift “Profil”.

Timmermans dreigde in dit verband ook meteen de regeringen in Hongarije en Polen met kortingen van EU-subsidies. In landen, waarin de principes van de rechtsstaat geschonden zouden worden, zou de corruptie toenemen.

Toppolitici van de ÖVP wezen in een reactie op het interview met Timmermans op schendingen van de rechtsstaat in sociaaldemocratisch geregeerde EU-landen zoals Roemenië of Malta. “Het is heel ongeloofwaardig om uit verkiezing-tactische redenen naar anderen te wijzen, maar in de eigen gelederen andere standaards toe te passen”, schreef de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, Karoline Edtstadler, zaterdag in een persmededeling. De als tweede op de lijst van de FPÖ voor de Europese Parlementsverkiezingen geplaatste politica wees erop dat de beide genoemde landen “wat betreft corruptie treurige EU-koplopers” zouden zijn.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, christendemocraten, demoniseren, dictatuur, Europa, Europese Commissie, EUSSR, FPÖ, Frans Timmermans, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Oostenrijk, Polen, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op De zenuwen liggen blank: EU-topfunctionaris Timmermans in uitval tegen Kurz, Polen en Hongarije

 1. jantjeuitnl zegt:

  Timmermans moet zeer snel achter de geraniums plaatsnemen,zodat hij geen verdere schade meer kan aanrichten.
  Zijn generatie politici heeft wel genoeg ellende op de korte termijn veroorzaakt.
  De jongelui zien wat er op scholen en in de straten gebeurd. Ze zijn, gelukkig, niet gek.

  Geliked door 5 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Toppolitici van de ÖVP wezen in een reactie op het interview met Timmermans op schendingen van de rechtsstaat in sociaaldemocratisch geregeerde EU-landen zoals Roemenië of Malta

  Dat moet zeer doen bij Frenske.
  Word zo maar even gezegd dat de socialisten een corrupt zooitje zijn.
  Hij zal zich wel onder zijn noten getrapt voelen Hehehehehehehe.

  Geliked door 5 people

 3. QENQ6 zegt:

  Timmerfrans moet zich niet bemoeien met de EVP, en verder moet hij de principes van de democratische rechtsstaat maar eens goed bestuderen, voordat hij van alles uitkraamt.
  Hoe zou het komen Fransje, dat in Nederland zoveel mensen op FvD en PVV stemmen? Allemaal dommeriken zeker, hahahaha….

  Geliked door 4 people

 4. Een van de leiders van het toekomstige vierde rijk…….niets meer dan een rat.

  Geliked door 5 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Trouwens topkandidaat voor de socialisten??
  Het zal me niet echt verwonderen dat de socialisten ook op Europees gebied wel eens zwaar in zouden kunnen leveren.
  De berichten uit Europa geven nou niet direct een gunstig beeld weer voor ze.

  Geliked door 4 people

 6. Peter zegt:

  Hij zou beter kijken hoe het met al die socialisten gesteld is momenteel ,PVDA richting nul zetels ,waar haalt de kluns het lef vandaan,hij hoort daar helemaal niet thuis ,die volgepropte leverworst.

  Geliked door 4 people

 7. koosv8 zegt:

  LINKS begint altijd met de tegenpartijen voor verkiezingen zwart te maken. Als ze hun eigen standpunten zo geweldig vinden, sla die zg. extreem rechtse partijen daar dan mee om de oren, en win op je sloffen de verkiezingen.
  Maar ze weten zelf ook wel, dat zoiets niet lukt met achterlijke, eigen cultuur vernietigende standpunten. Dus ja, ….. Joop den Uyl zei het vroeger al, als onze argumenten het niet redden rest ons niets anders dan schelden. Nu demonisering genoemd. Maar inderdaad ze worden al zenuwachtig, ik ben benieuwd of de haat hartjes de druk aankunnen. Ik hoop het niet.

  Geliked door 2 people

 8. rottenpikwick zegt:

  De EU had een MOOI samenwerkingsverband kunnen worden, want op zich was het tot stand komen ervan geen slecht idee, maar men heeft het allemaal VERZIEKT. Helaas had men andere plannen met de EU en alleen maar voor ogen om de bevolking ervan uit te roeien en te vervangen voor uitkeringstrekkers, straatrovers, zombies en moordenaars. In 2015 ben ik afgehaakt. Heb toen dagenlang naar een webcam zitten kijken op de Balkan waar de “vluchtelingen” binnenkwamen. Ook beelden uit Hongarije maakten duidelijk wat ons werd aangedaan! Timmermans, Junckert, Merkel, Macron, Rutte en de hele Landverraderszooi hebben van W-Europa een instabiel werelddeel gemaakt en de oorspronkelijke bevolking én hun Voorouders keihard in het gezicht gemept met hun verderfelijke politiek. Hopelijk beleef ik het nog dat ZE teruggepakt worden!

  Geliked door 3 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het gaat de laatste tijd niet meer zo goed met Franske. Als hij zijn zin niet krijgt, windt hij zich op. Dan straalt de furie van zijn gezicht. Zijn ogen springen zowat uit de kassen, hij gaat met zijn vuisten zwaaien en loopt helemaal rood aan. Dat is niet goed voor de rikketikketik. Ik heb eens een buurman gehad, die daar ook last van had. Helaas, die is niet meer.

  Geliked door 3 people

 10. Perfide Albion zegt:

  Je moet het lef maar hebben. Aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan en heulen met de KGB ( over Russische inmenging gesproken) gedurende de koude oorlog. Om vervolgens anderen nu de maat te nemen. Hoe gestoord ben je dan?

  De communistische vriendjes van Frans het Zwijn stonden in een niet zo ver verleden op de torens van Berlijn vluchtelingen – echte vluchtelingen- af te knallen!!!!. We zouden dit stuk schorem met terugwerkende kracht in een cel moeten gooien alleen al daarom. De gevaarlijke gek.

  Verder is die kerel lid van een partij die in vereniging openlijk oproept tot de moord op de heer Baudet. Er zijn er voor minder….

  Geliked door 2 people

 11. Kedáááánsk, Kedáááánsk, Kedáááánsk… Ik heb toch maar even de tijd genomen om een speech van Franske aan te horen. Franske kan goed speechen, dat moet ik erkennen. Maar wat er uit zijn mond komt is ‘EU-POEP’! Geen woord over de slachtoffers van zijn hysterisch gepromote politiek, de aanslagen sinds 2015, de algehele onvrede in Europa etc etc. Franske en zijn Hielenlikkers hebben misdaden tegen hun eigen bevolking begaan! Patriotten, critici als misdadigers weggezet etc etc. Franske heeft het leven van zijn óh zo geliefde kleinkinderen, van heel W-Eu verkloot! Langzamerhand gaan de oogjes in ingedommeld W-Europa open en kijkt men terug in verwondering. Hopelijk zien we daarvan iets terug bij de as. Europese verkiezingen! Gedááánsk, Gedááánsk, Gedááánsk!!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Rotten Pickwick. Goh wat kan deze vent toch liegen!. Met als zijn socialistische maten, komt hij weer met valse beloftes. Het enige wat smeerlappen van de Timmerfransen club doen, is MEER ISLAM naar Europa te brengen. In de tijd waarin de PvdA iets voor het volk kon doen, werd verkwanseld aan AFBRAAK. Denk maar aan de jaren ’90 met de socialistische TOPSCHOOIER WIM KOK (slaap lekker in de hel). Hij begon in 1996 met de privatiseren van de sociale woningen waarin de huur werd met honderden Guldens naar boven geschroefd (men noemde dat harmonisatie). In zijn tijd begon men te spreken over het overgaan van het ziekenfonds naar particuliere verzekeringen; dat was goed voor latere carriere bij de verzekeringsmaatschappijen. Er werd de Weduwenpensioen geleidelijk afschaf, waarin vrouwen die geboren werden na 1950 de armoede in tuimelden. ..Ze konden gaan werken! .. Terwijl iedereen wist dat er geen werk voor ze was! ..Nog een denderend actie van PvdA was ..moslims toegang geven tot de politiek in Nederland ..Anders konden ze niet de boel van binnenin vernietigen. De PvdA is een club van politiek misdadigers ..Deze mensen moeten gewoon weg uit onze politieke stelsel. Hoe minder stemmen dat ze in toekomstige verkiezingen zouden krijgen, des gezonder het is.

   Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zou van de heer Timmermans (en vele linkse personen) weleens een defintie willen zien wat zij nu eigenlijk “extreem-rechts” noemen want die uitdrukking wordt te pas maar meestal te onpas gebruikt.
  Het lijkt er sterk op dat alles en iedereen die niet meegaat in wat links zegt volgens hun ‘rechts’ is en twee dagen later voor ‘extreem-rechts’.
  Een partij als de PVV heeft vele socialistische ideeën, niet voor niets gaat Fleur Agema zo tekeer over het sluiten van ziekenhuizen. En voordien over het sluiten van bejaardenhuizen, sociale werkplaatsen (nota bene door een PvdA politica met looprek !).
  Met de vaak terugkerende Henk en Ingrid worden geen multinationals of miljonairs bedoeld maar werknemers en kleine zelfstandigen.
  Hoezo extreem-rechts ?

  Geliked door 2 people

 13. F1802 zegt:

  Timmermans is een gore smeerlap die preekt voor zijn eigen parochie. Waarschijnlijk is Timmermans vroeger behoorlijk gepest op school omdat hij zo dom was en eruit zag als een stuk leverworst.

  Geliked door 2 people

 14. Blaffertje zegt:

  Timmerfrans word bang.
  Yes!
  Dus, gaan we de goede kant op.

  Geliked door 2 people

 15. koddebeier zegt:

  Geestensziek manneke die Franske !

  Like

 16. Albert zegt:

  Begint erg op Verfopstadt te lijken… opgeblazen tomatenkop! Zeker zijn pillen weer vergeten te slikken?

  Like

 17. M. zegt:

  Dat ze hun eigen volk niet willen verraden en verneuken dat vind deze zieke geest niet leuk want men moet wel bereid zijn hun eigen volk te verneuken en te verraden zoals ze hier doen.
  Anders gaan deze stakkers lopen zieken met de media in hun zak.

  Like

 18. Jo v.d Waerdt zegt:

  Hij mag wel uitkijken dat ie zijn ….. adem niet uitblaast of uit zijn broek scheurt, W at een droeftoeter die vent🤯

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s