Schokkende voorbeelden van de razendsnelle islamisering van Duitsland

Screenshot_7

Geweld en discriminatie DOOR moslimmigranten blijft ongestraft en wordt zelfs beschermd door de Duitse politieke elite – In Berlijnse straten verschijnen in snel tempo steeds meer winkels en restaurants met Arabische opschriften

(Door: “Xander”)

De islamisering en Umvolkung van Duitsland verloopt in een dermate hoog tempo, dat zelfs de grootste critici van het massa immigratiebeleid van de EU erdoor zijn verrast. Of beter gezegd: geschokt. Hier een aantal schrijnende voorbeelden die onderstrepen dat de autochtone bevolking met almaar hardere maatregelen wordt achtergesteld en zelfs onderdrukt, en nieuwkomers, vooral degenen die aanhanger zijn van een zekere religie, met behulp van links (vrijwel) ongestraft en zelfs beschermd mogen discrimineren en geweld mogen plegen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Schokkende voorbeelden van de razendsnelle islamisering van Duitsland

 1. ruud beijer zegt:

  Ach je zou eens in de Mercatorbuurt moeten kijken. Dat is klein turkije en marokko midden in Amsterdam tegenwoordig islamsterdam!!

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Deze Duitse vrouw geeft uitstekend weer hoe haar vrijheid in Duitsland teniet is gedaan.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Ons juweeltje, de Westerse vrijheid, als een multi-gefacetteerde sociale constructie, dat ooit verder strekte dan welke politieke ideologie dan ook……gestolen en doorverkocht door de Linksche Looney Brigade aan rijke kamelenhandelaren, als een blanke slavin op een slavenmarkt…..
  aan de hoogste bieder.

  Geliked door 3 people

 5. Hovawart zegt:

  Men maakt zich druk over het groeiende aantal moslims in islamitische getto’s in de grote steden, dat de gesloten samenleving er een poel van terreur is, waar criminaliteit welig tiert, waar corruptie heerst en de politie niets anders kan dan overgaan op een shariawetgeving en handhaving, dat er zelfs islamitische ziekenhuizen en scholen gesticht worden, alle westerse gebedshuizen en synagogen zijn gewijd aan de islam en de westerse bewoners vertrekken naar de buitenwijken en dorpen…..
  Ik beschuldig liever de politiek van terrorisme, want gezien de huidige veranderingen binnen de samenleving is er sprake van wreed optreden, om mensen zo bang te maken dat ze zich niet meer durven te verzeten, georganiseerde geweldpleging om politieke of andere doelen te bereiken, het ondermijnen van de democratische rechtstaat, en het beroven van de vrijheid…..EU-terreur.

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  Islamisering van het ziekenhuis: arts wil alleen met mannen samenwerken, smijt vrouwen uit de operatiekamer, ziekenhuisleiding is zich van geen kwaad bewust

  Arzt will nur mit Männern zusammenarbeiten: Vorwürfe gegen Klinikum Minden

  Zwei Mitarbeiter kritisieren, dass die Klinikleitung einem Arzt ermöglicht, im OP nur mit Männern zusammenzuarbeiten, weil er sich das wünscht. Das Klinikum streitet die Vorwürfe ab.

  https://www.nw.de/nachrichten/regionale_politik/22418794_Vorwuerfe-gegen-das-Klinikum-Minden.html

  Like

 7. Jan zegt:

  Franz Josef Strauß: de profeet die in alles gelijk kreeg

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is logisch dat dit met name in het voormalige Oost-Duitsland zo snel lijkt te gaan, in feite zijn ze bezig met een inhaalslag.
  Zoals anderen ook al aangeven zijn er in Nederland maar ook in Duitsland buurten waar sinds het begin van de zeventiger jaren de bevolkingssamenstelling drastisch is veranderd, maar dit gebeurde ‘langzaam’.
  Maar zoals vaker bij een inhaalslag gaat dit vele malen sneller en valt dus ook veel meer op.
  In mijn omgeving (Den Haag) is het begonnen met de inmiddels beruchte Schilderswijk en ging als een olievlek verder, Transvaal, Zeeheldenbuurt, Spoorwijk, Laakkwartier, Moerwijk, Morgenstond, Bouwlust zijn inmiddels geïslamiseerd.
  Scheveningen en Loosduinen met van oudsher nog een kern van dorpsbewoners hebben lang stand weten te houden maar vallen inmiddels ook om. Moslims houden zich nu nog rustig, ze staan nog tegenover een meerderheid die al niet blij was toen ze kwamen en die niet veel nodig hebben om zich massaal tegen hen te keren.
  Maar met het toenemen van hun aantal…. is het bij voorbaat een gestreden strijd.
  En dat is op mini niveau wat in Oost-Duitsland op grote schaal gaat gebeuren.

  Like

 9. Jan zegt:

  Veelwijverij? Geen probleem in Duitsland. Iedereen krijgt een Duits paspoort. Hoe meer stemvee, hoe sneller de islamisering

  ….
  Der innenpolitische Sprecher der Unionsfraktion, Mathias Middelberg (CDU), machte Justizministerin Katarina Barley (SPD) Vorwürfe, weil ihr Ministerium dem Vorschlag aus dem Innenministerium nicht zugestimmt habe: „Das ist völlig unverständlich und nicht hinnehmbar“, sagte Middelberg der Zeitung: „Es sollte selbstverständlich sein, dass im Staate des Grundgesetzes Einbürgerungen von Personen, die in Mehrehe leben, nicht in Betracht kommen“.

  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/verbot-verschoben-einbuergerung-fuer-migranten-mit-mehrehe-weiter-erlaubt-61692556.bild.html

  Like

 10. Jan zegt:

  Modern Duits gezin anno 2019, 3 vrouwen, 13 kinderen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s