VN zou “islamisten” in Kenia ondersteunen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit Kenia zijn schrikbarende beschuldigingen te horen. Het land beschuldigt de Verenigde Naties (VN) ervan de “islamisten” van “Al-Shabaab” te ondersteunen.

epoch times

Macharia Kamau, Kenia´s Principal Secretary for Foreign Affairs, beweert op Twitter dat de VN de terreurbeweging “Al-Shabaab” ondersteunt om toegang tot het door oorlog geteisterde crisisgebied Somalië te krijgen. Omdat anders de transporten van de VN overvallen zouden worden, zou deze de “islamisten” met geld omkopen, aldus de beschuldiging.

De Allah-strijders zijn in de regio verantwoordelijk voor vele duizenden doden en streven ernaar een islamitische Godstaat op te richten. Dat zij wellicht uit het fonds van de VN voor Somalië omgekocht worden, is een zwaarwegende beschuldiging.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Kenia, Krankzinnigheid, Rotzakken, Somalië, Terrorisme, Verenigde Naties, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op VN zou “islamisten” in Kenia ondersteunen

 1. Mary zegt:

  VN?, ik geloof het direct!!!, duister clubje.

  Geliked door 3 people

 2. Perfide Albion zegt:

  57 islamitische landen zijn lid van die bende. Nogal logisch dat die engerds en hun slippendragers aan de foute kant van de geschiedenis staan.

  De VN zou haar naam moeten wijzigen in Verenigde Naties van Jodenhaters. Lid zijn is het er mee eens zijn..

  Geliked door 4 people

 3. Charles Martel zegt:

  Godstaat pd zwijnen staat?

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De verenigde nazi,s,,die helpen ook mee aan de “new world order” met agenda 21 en agenda 2030.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden en de overige 10 % mag als slaaf dienen voor de satanische elite.

  Like

  • Lot zegt:

   Bedoel je de georgian stones? Ze zeggen dat noord afrika enzo atoombommen krijgen daar moeten ze dan een reden voor verzinnen. Echter daar hadden ze al een reden voor vroeger. In de WOII was dat nog vers. Zelf vind ik de wereld nog niet overbevolkt, Handen kunnen we goed gebruiken om de steppen woestijnen met groene struiken vruchtbaarder te maken. Dan kunnen er ook dieren in rondlopen. Als we vinden dat de wereld wel overbevolkt is, gooi de bommen dan maar. Dan hadden ze ook een andere wereld kunnen creeeren, zoals we verdedigen Europa met zwaar geschut zodat niemand er in komt en doen ze dat wel dan hebben we ook een reden om aan te vallen. Waarom dan deze omweg zou je zeggen om ons in 3 millenia te indoctrineren tot gedachteloze slaven onder onze meesters. Dan kan de elite na het optrekken van de atoompluimen met de overgebleven slaven makkelijker uit de voeten. Als ze een agressieve bevolking nu aan het kweken zijn, dan wordt het later moeilijker. Toch geloof ik in onze eigen kracht, en dat moeten wij ook actief blijven doen in sociale groepen zodat we niet insukkelen.
   Ik denk dat dit aangeeft waar ZIJ naar toe werken.
   En als aan de agressieve antifa gedacht wordt, die schreeuwen wel maar kunnen niet zelf nadenken dat ze zelf een eenzijdig fascistisch alleen hun denkwijze mag, uitdragen. Dus zelf fascisten zijn. Zij kunnen dan wel schreeuwen maar dat doen peuters ook als ze hun koekje niet krijgen. En dan zet je ze op de gang om verder te schreeuwen.

   Like

 5. Peter zegt:

  VN bestaat uit het over grote deel uit Islamisten ,dus kijk hier niet van op .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s