Dure flop: Obama incasseerde € 450.000,- voor slecht bezocht optreden in Keulen

Screenshot_16.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Barack Obama, de voormalige president van de VS, bracht een bezoek aan Duitsland. Daarvoor werd op 4 april speciaal de 18.000 toeschouwers omvattende Lanxess-Arena in Keulen gehuurd; naar de voorganger van Obama zou een vol huis moeten luisteren wanneer hij verslag uitbrengt over de wereld.

ongecensureerd.at

Winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede met schoonheidsfoutjes

De media lieten er geen twijfel over bestaan dat zij hangen aan de linkse ex-president met de zwarte huidskleur. Ook tornden ze niet aan zijn geloofwaardigheid. Ze roerden niet aan dat de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede al in zijn dankrede voor de prijs duidelijk maakte dat de Amerikaanse strijdkrachten in geen geval zouden afzien van geweld, en ook niet dat onder zijn regentschap de wereld aanzienlijk minder vreedzaam werd.

Zo liet Obama alleen al in zijn laatste ambtsjaar 26.171 bommen op Irak, Syrië, Afghanistan, Pakistan, Jemen, Somalië en Libië gooien. Dat waren volgens de “Council on Foreign Relations” (CFR) 3027 bommen meer dan in 2015.

Linkse rechtvaardigheid: € 450.000,- voor avondoptreden

Omdat de socialist Obama volgens mediaberichten zegge en schrijve € 450.000,- voor zijn optreden verlangde, werden de kaarten voor de manifestatie voor de het trotse bedrag van € 80,- tot € 5000,- verkocht. Maar ze lagen als lood in de schappen. Uiteindelijk werden er 3000 entreekaartjes aan vrijwilligers in Keulen geschonken, en desondanks waren de plaatsen in de reusachtige hal maar matig bezet. Kortom: een flop, en ook nog eens een dure.

Media schrijven desondanks van een succes

Maar de mainstream media schrijven desondanks van een succes. Ze knutselen, net als Pippi Langkous, “de wereld in elkaar zoals hen deze bevalt”. Wel 14.000 luisteraars waren enthousiast geweest over zijn groene standpunten, zijn ondersteuning voor het feminisme, zijn uitspraken tegen onrechtvaardigheden in de samenleving, armoede, racisme. De “toespraak verloopt amusant” en was tussendoor “fascinerend” (“Die Welt”). “Obama blijft de president van het hart.” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung”). Alleen Greta Thunberg ontbrak er nog maar aan, want dan zouden de luisteraars vermoedelijk devoot zijn flauwgevallen…

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Graaien, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Obama, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dure flop: Obama incasseerde € 450.000,- voor slecht bezocht optreden in Keulen

 1. Peter zegt:

  Leuke zin ??
  Alleen Greta Thunberg ontbrak er nog maar aan, want dan zouden de luisteraars vermoedelijk devoot zijn flauwgevallen…
  Tja, het feestje voor de Obamaknuffelaars was dan pas compleet geweest.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Het feestje was compleet geweest als de feministische trutjes na afloop nog eventjes onzedelijk betast zouden zijn bij het naar huis gaan. Jammer een gemiste kans voor de buurt buitenlandertjes……of moeten we hier bij aantekenen dat ze niet helemaal dom zijn.

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Greta Thunberg is feitelijk een hoax die zo langzaamaan begint te verflauwen.
   Ik hou ook links en rechts wat internationale fora bij en op veel sites word ze tegenwoordig dood gezwegen.
   Zo iets van het was even leuk maar laten we nou maar weer met beide klompen op de grond gaan staan.

   Like

 2. droevige mof zegt:

  En ik vroeg me af waarom de volgende dag in het Keulse tabloid Express de verslaggever zich zo terughoudend opstelte. Gewoon te beschamend. Van de 20.000 plaatsen (niet 18.000 zoals gemeld) waren er slechts 14.000 verkocht of weggegeven, meestal aan studenten, de meest toegewijde volgelingen van de linkse kerk.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Dat Barry Soetoro, de linksche ayatollah en voormalig globalist geen volle zalen trekt in Duitsland, geeft toch een beetje hoop. Dat Abu Obama net als de Clintons hun zakken vullen met het uitdragen van de Sorosiaanse agenda is een schijnvertoning, het is in opdracht van de Nieuwe Wereld Orde, de elite die bezig is met het herstructureren van de armoede, om landen met rijke bodemschatten te kunnen exploiteren.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  De opper deug priester geeft een dik betaalde preek maar de linkse schaapjes hadden even geen zin om te deugen.

  Op een slechte dag trok Jomanda meer toeschouwers. Maar die had dan ook meer te melden dan de deugende moslim zonder geboortecertificaat.

  Like

 5. Mario Schettini zegt:

  in de aanhef staat: naar de voorganger van Obama… ik denk dat dit een vergissing is.

  Like

 6. Corné zegt:

  Ongelooflijk! Volgens sommige onafhankelijke wetenschappers één van de allerslechtste na-oorlogse presidenten, nog slechter dan Nixon, die de de VS tot op het bot zowel economisch als militair verzwakt heeft. En dan toch nog zo populair. Zo gaat het in linkse kringen. De media blijven hem collectief vereren als een messias, ondanks zijn enorme geblunder. Ook in NL. Terwijl de nieuwe Reagan op alle mogelijke manieren wordt gedemoniseerd. Wat hebben veel mensen toch een enorme plaat voor hun hoofd.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Obama, de moslim die taqiya het beste wist toe te passen, geef mij Trump maar dat weet wat je krijgt!

  Like

 8. Ruud zegt:

  € 450.000,00 door het putje maar allah, linkse onzin mag wart kosten.

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Nog zo’n zakkenvuller!

  Like

 10. M. zegt:

  Ze hadden hem beter €450.000,00 kunnen betalen om weg te blijven.

  Like

 11. David zegt:

  Mamma mia

  Like

 12. Jan zegt:

  Arrogante kastmoslim in Berlijn: “Michelle Would Leave Me if I Ever Ran For Office Again” (VIDEO)

  http://tinyurl.com/y4cfrw3k

  Like

 13. Jan zegt:

  Hussein Obama naar Brazilië om bevolking tegen president Bolsonaro op te hitsen

  CROOKED OBAMA Travels to Brazil to Campaign Against Populist President Bolsonaro’s Pledge to Expand Gun Ownership and Lie About US Gun Laws

  Some of you may be aware our gun laws in the United States don’t make much sense. Anybody can buy any weapon any time. Without much, if any, regulation, they can buy it over the Internet, they can buy machine guns.”
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/crooked-obama-travels-to-brazil-to-campaign-against-populist-president-bolsonaros-pledge-to-expand-gun-ownership-and-lie-about-us-gun-laws/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s