’Gasverbod is kansloos (en onbetaalbaar)!’

Screenshot_20

(Door: Marco van der Laan)

Allemaal leuk en aardig, die CO2-reductie door over een aantal jaren alle woningen van het aardgasnetwerk los te koppelen, maar het gaat niet werken, geen zoden aan de dijk zetten en we kunnen het niet betalen. Kortom: het gasverbod is kansloos, vindt een overweldigende meerderheid van de reageerders op Telegraaf.nl.

Er zijn dus drie grote problemen met het voornemen uit het Klimaatakkoord om alle Nederlandse woningen gasloos te maken. Om met de belangrijkste maar te beginnen: er is volgens u geen acceptabel alternatief voor aardgas. Ons gas – of Noors of Russisch gas, of dat van iemand anders – is een bijzonder effectieve manier om energie te transporteren. De energetische waarde is hoog, transport is niet vreselijk duur en aardgas werkt zoals we het graag zien: betrouwbaar en snel.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf.png

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op ’Gasverbod is kansloos (en onbetaalbaar)!’

 1. Jan zegt:

  Ik had op Café Weltschmerz al gehoord van een wetenschapper, Fred Udo dat iedere Nederland fiks zal moeten bloeden om de kolder te financieren. Samengevat, het is niet eens op te brengen

  Kees de Lange interviewt Fred Udo; “De energiebelasting is asociaal!”

  Windhandel
  Kees de Lange interviewt Fred Udo; Het sprookje dat Windenergie heet

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @ Jan

   Kijk deze aflevering maar eens van CW.

   “Marcel Crok & Theo Wolters; CO2-uitstoot NIET catastrofaal voor klimaat”

   Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Bedankt voor de info. Linksvolk houdt niet van wetenschappers want dan staan zij met een mond vol tanden. Alleen leuteraars komen bij Pauw en niet te vergeten bij DWDD/LinksDraaitDoor

    Geliked door 1 persoon

 2. Piet Snot zegt:

  Video – Syp Wynia: ‘Mark Rutte, stop dat kansloze gasverbod!’

  Like

 3. Jan zegt:

  Overigens, ik zie die elektrische auto’s niet snel verschijnen. Geen Porscherijder of iemand met een Rolls Royce om maar twee te noemen doet zijn auto in de shredder. Of zijn linksgek Klaver dat nou echt denken?

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Ik zal je heel eerlijk zeggen. Als ik in de kou kom te zitten door deze VVD waanzin gaan er hele gekke dingen gebeuren. Oprotten met je klimaat gedram! Rot Amsterdam maar van het gas en de olie af. Of beter nog. Zet alle linkse Amsterdammers maar eens goed aan het gas…

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat het gas verbod onbetaalbaar is is al enige tijd bekend maar de zogenaamde klimaattafels hebben Rutte wel een aantal ideeen gegeven hoe de burgers weer een smak geld uit hun zakken te kloppen is.
  En Rutte kennende met zijn “rekenmeesters” zal daar ook op zo groot mogelijke schaal van gebruik gemaakt worden.
  Wat veel mensen namelijk nog steeds niet willen begrijpen is dat al die nutteloze import die vanaf zoals word gezegd vanaf 2015 aan de gang is (maar al een 25 jaar eerder begonnen is) niet meer betaald kan worden en er dus op andere manieren geld gevonden moet worden.
  Hier bij mij op de hoek zijn bedrijven bezig om het aardgasnet te verbeteren en dat is echt niet voor de industrie want Ik woon zo ongeveer in het centrum van Tilburg waar dus geen industrie te vinden is.
  Wel 5 tot 10 km verder waar de industrieterreinen liggen.
  Het hele van het gas af verhaal is een grote flauwe kul om de bevolking op het verkeerde been te zetten want ondertussen dat er gepraat word over warmtepompen en dergelijke gaat de aanleg van de Nordstream pijpleiding gewoon door zodat er over een paar jaar voldoende gas aanwezig is.
  Ook mag niet vergeten worden dat alle subsidies betaald moeten worden, wat onze regering met liefde en plezier doet om goodwil te houden bij een deel van de bevolking.
  Dus mensen laat je niet in de luren leggen door onze opperleugenaar met zijn trawanten want die zijn alleen maar op je geld uit en verder helemaal niks.

  Geliked door 1 persoon

 6. Piet Snot zegt:

  Mijn woning hebben ze nou ook eindelijk aangepakt, door een minuscuul klein dubbel plexiglas raampje van 30x30cm in mijn zolder te plaatsen.
  Dus wat isolatie zit ik voorlopig wel goed, denk ik.

  Geliked door 2 people

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  “Braafste jongentje van de klas, bla,bla. Ik geloof er niets van. Wat is toch de ECHTE reden voor deze waanzin?

  Like

 8. Pingback: ’Gasverbod is kansloos (en onbetaalbaar)!’ | E.J. Bron | toodlessss

 9. Tistochwat zegt:

  A den Breejen: „Iedereen van het gas af is je reinste kolder, want in Duitsland geven ze momenteel juist subsidie als je wilt aansluiten op het gas! Ze krijgen daar €750,- subsidie per huishouden.”

  hstenveld742 zeg ook: „Als men in de buurlanden subsidie krijgt om aangesloten te kunnen worden op het gasnet, waarom moeten wij dan van het gas af?

  Ik dacht dat er in de EU zo’n eensgezindheid moest heersen?
  Megalomane, criminele, kleptomane volksverlakkers!

  Like

  • David zegt:

   In duitsland hebben ze geen groningen dat op instorten staat

   Like

   • Tistochwat zegt:

    David 7 april 2019 om 02:11

    Dan bouwen de klimaatidioten maar aardbevingsbestendige huizen; dat is een stuk goedkoper dan ‘van het gas af’ en de daaropvolgende ellende.

    Like

 10. Jan zegt:

  Vandaag in Buitenhof, de kolder die CO2-heffing heet
  CO2-heffing
  Eerst zou er geen CO2-heffing komen, toen weer wel en nu misschien toch weer niet. Wat gaan bedrijven in Nederland doen als er zo’n heffing komt? Vertrekken ze massaal naar het buitenland? In Buitenhof: Ab van der Touw, die in opdracht van het ministerie van Economische Zaken de gevolgen van een CO2-heffing voor het bedrijfsleven in kaart probeert te brengen, en Faiza Oulahsen van Greenpeace.
  https://www.vpro.nl/buitenhof.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s