Nieuwe Europese rechtse alliantie: Uitnodiging van Salvini voor oprichtingscongres in Milaan

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), wil volgende week zijn alliantie van rechts-populistische partijen presenteren, waarmee hij eind mei aan de Europese Parlementsverkiezingen wil deelnemen. Bij de grote manifestatie zouden ongeveer 20 partijen en bewegingen aanwezig zijn.

Duits - Zuerst

De internationale conferentie op maandag vindt plaats onder het motto “In de richting van een verstandig Europa”. Salvini´s partij LEGA verwacht dat meerdere partijen en bewegingen zich zullen aansluiten bij de nieuwe Europese rechtse alliantie, waaronder het Franse Rassemblement National van Marine Le Pen, de Nederlandse PVV van Geert Wilders, de Duitse AfD, de rechts-populistische Zwedendemocraten, de Hongaarse partij Fidesz onder Viktor Orbán en de Oostenrijkse FPÖ.

Men zou in Milaan de resultaten van de gesprekken van vele partijen willen presenteren, verklaarde FPÖ-chef Strache. “Het is het duidelijke doel om van drie fracties uiteindelijk één gezamenlijke mogelijk te maken.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Verzet. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nieuwe Europese rechtse alliantie: Uitnodiging van Salvini voor oprichtingscongres in Milaan

 1. ruud beijer zegt:

  Weg met de EU.Nexit!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk Beije zegt:

  Het zal een zegen zijn voor Europa als het gezonde verstand het voor het zeggen krijgt !

  Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  Verwacht eigenlijk ook, dat dit keer de PVV zich zal aansluiten. Men behoeft niet in alles een gedeelde mening te hebben, het gaat om de grote lijnen. Gezamenlijk zijn we sterk en nu is de tijd gekomen om heel sterk te worden en te zijn.
  Muggenziften pas als we dat socialistische/communistische dictatoriale zooitje verslagen hebben.
  Weg met die smerige eu bobo’s met hun slijmjurken en kontkruipers, weg met censuur, weg met dat alles wat ons aan het kapot maken is.

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   In de EU-organisatie zitten wel. veelal. ‘Doorgewinterde’ kameraden, die vanwege hun familiaire!!! vroegere geslachten. – ervaringen!, weten hoe ze met ‘ het. bijltje moeten hakken’, …….( of mennen), en hebben vanzelfsprekend OOK. hun spionnen !!
   onder het volk, …OOK. zoals vroeger!!).

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Plus nog dat de ‘gewillige, domme massa’ werd opgedrongen” in het zweet uws aanschijns, zult gij uw brood verdienen”, en ..de dwang vanuit de clerus: ‘zoveel mogelijk kinderen verwekken’ ( veel varkens maken immers de spoeling dun’, …EN. als feitelijk overcompleet. VEEL jong volk : te recruteren. als ‘soldaat voor de kasteelheer, ‘gebruikt.’ ‘ ter uitbreiding ,( oorlog uitlokking)…….van zijn gebied,, ( men vergelijke dat met De Nieuwe. Wereld. Orde, —….wat de Poolse paus in Afrika ging. ‘ verkondigen’, !! waarvan Europa nu DE. gevolgen mag dragen!) !!!!!

    Like

 4. Marly zegt:

  en het VB ?????Zou mij verwonderen als zij er niet bij moesten zijn

  Geliked door 2 people

 5. Ik vergeef het ze nooit!! Ze hebben West-Europa geíslamiseerd, bewust de Europese verscheidenheid gesloopt, Het Land van Onze Voorouders verkloot! 1000en M I L J A R D E N, ONS GELD, versjacherd aan Parasieten en Profiteurs!! De toenemende verdeeldheid, toon van het debat, hebben ze zelf over zichzelf én ons afgeroepen. Die wind zaait, zal storm oogsten! Van mij mag dat hele Zooitje hangen! We kennen de namen!!

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Waar zal de FvD zich bij aansluiten?

  Like

 7. J.A. Kapteyn zegt:

  Geert, Salvini, Marine, Strache, Orban… hoop voor de toekomst. What about Nigel Farage ? En Filip de Winter natuurlijk !?
  Kom op mensen, verenig je op de grote lijnen. Geen gemuggezift, geen haarkloverijen graag.
  Europa heeft jullie nodig !

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Hoop doet leven!

  Like

 9. Bob Koster zegt:

  Salvini wil niet uit de EU omdat hij dan niet langer feest kan vieren met EU gelden. Hij wil de EU hervormen! Een vruchteloos streven aangezien die net zo onhervormbaar is als de islam.
  Ook Polen, Hongarije en Oostenrijk zitten slechts voor het geld in de EU. Alleen de Britten zijn moedig genoeg om zich niet te laten kopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s