Politierechter, graag vrijspraak; dank u

Screenshot_23.png

(Door: “bozeoudeman”)

“Als je Thierry dood wil schieten, zeg dan paf”, ach wat akelig om betrapt te zijn in het krijsen van deze leuze. Dus huilt de links fascistische activiste nu: “Ik wil vooropstellen dat ik absoluut niet vind dat Thierry Baudet doodgeschoten moet worden of dat hem welke vorm van geweld dan ook aangedaan moet worden”. Zij kiest ervoor deze verklaring af te geven, omdat Baudet heeft gezegd zich “zeer bedreigd” te voelen door de uitlatingen. Dat, terwijl in de krant diverse columnisten/ journalisten zich buigen over het wel of niet zijn van een echt serieus dreigement. Logisch natuurlijk zal lifestyle links vanuit haar omgebouwde pakhuispaleizen of grachten gordelvilla’s niet eens ruiterlijk toegeven dat er veel totale idioten en gestoorde fascisten binnen haar links rondlopen.

De politierechter zal op 9 april moeten uitmaken hoe de gewraakte zin dient te worden geïnterpreteerd. “Deze heeft geen gemakkelijke taak als het hem of haar erom te doen is recht te spreken in plaats van zalf te smeren op de gebutste ziel van bepaalde volksdelen. Hoe het vonnis ook uitvalt, hun woede zal blijven”, aldus schrijft een linkse trol en gaat voorbij aan de kern van de zaak, iets wat linkse trollen allen graag en veelvuldig doen. Wat zou deze trol gevonden hebben van de slogan ”Als je Halsema dood wil schieten, zeg dan paf”, dit omdat de haatmanifestatie in Amsterdam plaatsvond. Had hij dan hetzelfde gezegd wat hij nu zegt. Of nog erger: “Als je Timmermans dood wil schieten, zeg dan paf!” Dit over zijn heer en meester die met oorlogen dreigt als hij niet zijn zin krijgt. Was het dan ook, “hoe het vonnis ook uitvalt, de woede bij bepaalde volksdelen zal blijven” of had de trol in zijn column om hoofden geschreeuwd?

Ik persoonlijk hoop eigenlijk heel stiekem op kwijtschelding van schuld voor deze zielige fasciste uit Havana aan de Waal, omdat ik een hele waslijst aan namen heb die wat mij betreft in aanmerking komen voor dit kinderlijke regeltje naast de twee die ik bovenstaand als voorbeeld heb gegeven. Van Sylvana tot die Halsema, van de hele NPO-meute leugenaars tot de Klaver-brigade, van Rosenmöller tot Asscher, van mannetje Jetten tot vrouwtje Thieme, van Rutte tot Buma, van Sinterklaas tot de Boze Oude Man en nog vele en vele anderen. Politierechter, doe mij een plezier, acht deze randdebiel uit Nijmegen niet schuldig, zodat ik eens lekker los kan gaan wat ik al tijden lang wens. Want wat voor een linkse debiel opgaat, gaat dan ook voor een verwarde boze oude man op, toch? Dank u, ik verheug me er al op.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Politierechter, graag vrijspraak; dank u

 1. QENQ6 zegt:

  Wat ben ik blij dat Hiddema (FvD) in de Tweede Kamer zit: die zegt op het justitiele vlak nog eens de waarheid. Onomwonden en hard, ja!

  Like

 2. QENQ6 zegt:

  P.S. Turkije-deal heeft niet gewerkt. Zie Elsevier Weekblad (website).

  Like

 3. Lars 030 zegt:

  100% eens met columnist “bozeoudeman”.

  Kleine opmerking: extreemlinks Nijmegistan = Havana aan de Waal (niet Rijn).

  En zelfs in Havana aan de Waal wordt de groep realisten (PVV- & FVD-stemmers: 15% laatst bij #PS2019) met de dag groter. Dit naast -en mede door- de broodnodige activiteiten van diverse patriottische groepen, zeg maar de Anti-Antifa’s. Binnen én buiten Nijmegen.

  B&W + GR Nijmegen: de tijd om jullie extreemlinkse biezen te pakken gaat eindelijk komen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Corné zegt:

  Vandaag ook weer in Trouw heel veel aandacht voor het gevaar van extreem rechts. Onzin natuurlijk. Tot nu toe komen de kogels alleen van georganiseerd extreem links en uiteraard van de islam. Extreem rechts is een door links opgeroepen spookbeeld. Dat er door de media onafgebroken wordt ingedramd. Als extreem rechts in dezelfde mate georganiseerd zou zijn, dan zouden er inmiddels al veel linkse prominenten voorgoed verdwenen zijn. Zoals Volkert van der Graaf, als het boegbeeld van het linkse moordlustige activisme. Hierboven wordt al een dodenlijst opgesomd. Die is nog verre van compleet. Gelukkig is het zover nog niet in onze democratie. Maar het is de vraag voor hoe lang nog. Het is niet denkbeeldig dat linkse malloten weer over de scheef gaan en een gedemoniseerde politicus van kant maakt. Ze voelen zich sterk en gesteund om zo’n daad ongehinderd uit te voeren en kunnen ook nog op sympathie rekenen van de media en de linkse politiek. En dat kan dan wel eens gaan ontaarden in een militant rechts front. Omdat de overheid het totaal laat afweten.

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   U maait mij het gras voor de voeten weg !
   En voor “bozeoudeman”; wees gerust, er is niet eens een kleine kans dat deze juffrouw bestraft gaat worden, sterker nog, zij zegt wat de rechters denken maar niet durven zeggen!!

   Like

 5. jungleelephant zegt:

  Ik sluit me bij u aan!

  Like

 6. Dr. Heinz zegt:

  Ik veroordeel u tot 6 maanden gevangenisstraf, en 6 maanden dienst verlenen in een verzorgingshuis!
  Dit is mijn uitspraak, en daar zult u het mee moeten doen!!

  Geliked door 1 persoon

 7. bozeoudeman zegt:

  Sorry, het is Havana aan de Waal, excuus daarvoor.

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Vrouwtje Thieme ook? Gut en ze is zo aardig voor dieren.

  Tenminste betreffende dit onderwerp sta ik geheel achter haar.

  https://www.trouw.nl/democratie/marianne-thieme-wil-ritueel-slachten-nu-echt-verbieden~a5b9d08f/

  Like

 9. Ruud zegt:

  Een linkse liefst anonieme schijtlijster…………..zo kennen we ze weer!
  Veelal bij nacht en ontij, gemaskerd, gewelddadig en ………….ontkennen!

  Geliked door 3 people

 10. Leo 1 zegt:

  op een waxinelichtje werpen staat vele manden ellende. .

  Like

 11. Republikein zegt:

  Goed gezegd boze ouwe, en een bijziende ziet het verschil niet tussen Waal ,Rijn, Maas of Lek.
  Lek anker, het blijft drijven, van waaibomenhout.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s