Stem niet op de partijen die islamitische expansie niet willen stoppen

  Screenshot_14.png

(Door: “Balkanske priče”)

Islam heeft al 1400 jaar geleden de oorlog verklaard aan de westerse wereld, maar “onze politici en media” zitten nog in de ontkenningsfase. De wereldberoemde Hongaarse links-liberale schrijver György Konrád waarschuwt voor de islam als derde grote bedreiging voor Europa: “Na het nazisme en communisme is de islam de derde totalitaire ideologie die ons bedreigt. Vooral westerlingen zagen pas laat in dat het communisme een totalitaire ideologie is, nu vergissen ze zich in de islam”… Hij steunt de Hongaarse premier Viktor Orbán in zijn kritiek op de islam als wezensvreemd aan de Europese cultuur en in zijn pogingen om met grenshekken islamitische immigranten buiten de deur te houden. Hij doorbreekt intellectueel de mantra dat immigratie goed is en de islam geen probleem…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Stem niet op de partijen die islamitische expansie niet willen stoppen

 1. koddebeier zegt:

  Het ontbreekt bij veruit de meeste politieke partijen en hun politici aan inzicht en intelligentie om de islam te doorzien en dit terwijl de geschiedenis en de uitspraken van de islamisten duidelijk genoeg zijn over hun (kwaadaardige) bedoelingen !
  Moeten er eerst duizenden doden vallen door aanslagen voor dat de politici het snappen ??

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Er zijn veel meer Deugers die ook in onzekerheid verkeren en gruwen van de islam dan het lijkt. Deze mensen hebben zichzelf in een hachelijke positie gedraaid. Durven om allerlei redenen niet voor hun mening uit te komen en slaan daarom hypocriet om zich heen. Breng ze maar eens onder hypnose, blijken ze wél sympathie voor Geert te hebben! Breek me de bek….

   Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Als men de cultuur laat afbreken word men daarna zelf afgebroken.
  Zo is het altijd gegaan en zo zal het altijd blijven gaan als men dat niet op tijd wil inzien.
  Dat onze cultuur afgebroken moet worden laat de onverdraagzaamheid van de nieuwe cultuur goed zien en dat samenleven niet de bedoeling is.
  Dat onze cultuur afgebroken mag worden laat goed het disrespect zien naar de mensen van wie de cultuur afgebroken word, in hun eigen land nota bene.
  Met complete steun van de linkse media en voltallige linkse politiek die allemaal een onsmakelijk soort disrespect naar het eigen volk en de eigen cultuur aan de dag leggen en iedereen die geen onsmakelijk soort disrespect tegen het eigen volk en de eigen cultuur aan de dag wil leggen demoniseert.
  Hoe meer onverdraagzaamheid we ons land binnen halen hoe meer verdraagzaamheid zal er zal van het eigen volk worden afgedwongen voor de onverdraagzaamheid.
  Net zolang tot het een onverdraagzame bende is geworden in ons land.
  Daar zijn we niet ver vanaf.
  Gezond verstand gebruiken is al bijna strafbaar gemaakt anders komt men nooit tot de onverdraagzame bende die men blijkbaar graag wenst voor iedereen.
  Want alleen ongezond verstand is tegenwoordig nog geoorloofd en mag zich schuldig maken aan alles wat lelijk is zolang het alles wat mooi en goed is maar stuk maakt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Als je daar nog op stemt moet je verstand wel in je achterste genesteld zijn………………..

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  De politici en media zitten niet in de “ontkenningsfase” maar werken bewust of onbewust mee aan de islamisering van europa.Om europa te islamiseren is al in 1975 besloten door de raad van europa,de resolutie van straatsburg islam voor olie.

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Het stemmen op Pro-EU partijen is een stem op de EU en derhalve geen verstandige politieke keuze maar een steun aan de alleenheerschappij van ongekozen linksche looneys, een stel dwingelandjes die door vieze machtsspelletjes hun dictatuur uitrollen over goedwillend volk……

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s