Volkerenmoord . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Volkerenmoord . . .

 1. Sjaak uit Dordt zegt:

  Dat heet ethnocide.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Waar kan ik deze stickers bestellen?

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Die ‘genocide’ van de Europese cultuur zal evolueren tot echte GENOCIDE van de Europese bevolking als de jihadisten straks hun bloeddorstig, moorddadig werk zullen gaan uitvoeren.
  ach en wee
  Heeft de Europese bevolking zich al massaal bewapend om zich te kunnen verdedigen. Vanuit het graf gaat dat niet meer!!!!!

  Geliked door 3 people

 4. Thomasson zegt:

  @M.A.L. Sion. Ik vind je commentaar geweldig. Precies zoals je zegt. Vanuit het graf gaat dat niet meer!. Ja! Dat is precies de bedoeling v.d. mensen die zo hun best doen moslims en ISLAM naar Europa te importeren: de jongens van Bilderberg en NWO. Zij staan achter de import en de financiering daarvan. Zij hebben zich als doel gesteld, de Kalergi-Plan in de praktijk uit te voeren. Ze zijn de moderne Himmler’s en Heydrich’s van onze tijd. De import van moslims en Afrikaanse negers is een nieuwe versie van de “Endelösung voor de Europese problematiek”. De Europese cultuur moet worden vernietigen en de Europeanen verdelgd. Via het Jihadleger zou de Islam Europa veroveren. Grote deel van de mannelijke Europeaanse bevolking zal op zijn ISIS worden vermoord en vrouwen in vruchtbare leeftijd massaal verkracht. Via de megaverkrachtingen zou de nieuwe bruine Europeaan worden geboren. Deze nieuwe ariër moet hooguit over een IQ beschikken van een gemiddelde Marokkaan; maar het liefst nog lager. Hij zou in zijn ontwikkeling gelijk staan aan de bewoners van de Braziliaanse favela’s: goede voetballer, goede danser en goede zang talent. Maar echter niet meer dan dat. De Globalistische elite van Bilderberg/NWO is bang dat de Europeanen – via hen IQ die veel hoger is dan van de gemiddelde Amerikaan – op een dag hun ultieme macht zouden ondermijnen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Henryk M. Broder over de islam en de superioriteit van de westerse civilisatie.
  (blöde Göre auf 12:50)

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Genocide op de Europese cultuur? Genocide zonder meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s