De buitsamenleving

Screenshot_34.png

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

In de middelgrote stad Hagen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen presenteert onze Bondsrepubliek ons iets dat vermoedelijk uniek is in heel West-Europa. Want in de stad, die dezelfde naam draagt als de trouwe krijgers in de “Nibelungen”, hebben zich volgens een bericht van de “Focus” duizenden Roma, dus geluk en vreugde brengende rotatie-Europeanen, ingekwartierd. Ze enthousiasmeren hun Duitse en niet-Duitse buren met hun cultuur, waaronder de vervuiling van complete straten en een verbazingwekkende geluidsoverlast.

Jonge Duitser

Men zou de nodige problemen hebben met de “integratie”, zegt de uitwisselbare woordvoerder van de stad. Er zou een heel dorp vanuit de Balkan naar Hagen zijn gekomen om daar op kosten van de Duitse belastingbetaler te leven – en goed te leven. Want zelfs bij totale weigering en zonder enige concessies van de kant van de Roma-gasten leven de mensen hier zelfs van het minimumloon beter dan in hun thuisland. In werkelijkheid hebben deze Roma-clans, zoals de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” vertelt, van dit inpikken van sociale uitkeringen, criminele activiteiten en professionele bedelcommando´s inmiddels een zakenmodel in elkaar geknutseld, dat het hen mogelijk maakt om overal in Europa, maar vooral op de Balkan, villa´s en prachtige huizen te bouwen. Waarvan velen werden betaald door een Europese belastingslaaf.

Je zou de sociale toeristen echter helemaal niets moeten verwijten. Ze maken alleen maar gebruik van de mogelijkheden die men hen hier zo royaal biedt. De Bondsrepubliek staat wagenwijd open voor iedereen en laat zich ook door de halve wereld plunderen, opdat de massa´s in ellende levende mensen op aarde het slechte geweten van de Teutonen sussen. De Duitse samenleving is weerloos, een gemakkelijk slachtoffer voor iedere Conan, iedere barbaar met een beetje boerenslimheid die weet hoe misbruik te maken van het systeem.

Ik ken genoeg mensen die gewoon alleen maar door hun naakte bestaan in Duitsland en de weigering van de simpelste integratie meer geld in de maand krijgen dan de gemiddelde arbeider, die zich krom moet werken voor € 1500,- netto per maand, waarvan er na aftrek van alle kosten, zoals huur, stroom, omroepbijdrage, eten enzovoort, misschien € 100,- overblijft die hij opzij kan leggen. Omdat de gemiddelde Duitse mens ook eerder een spaarder dan een investeerder is, vreet de financiële politiek in Europa bovendien ook nog heel stiekem zijn kleine spaarvermogen op. Trefwoord: “De Duitse spaarders worden stiekem onteigend” – Hans Werner Sinn.

De Bondsrepubliek Duitsland, maar ook de meeste andere landen in het Westen, zijn buitsamenlevingen. Ze zijn de open schuurdeuren voor de hele wildheid van de wereld, die hun hard bevochten goederen, waaronder ook vrijheid, veiligheid en leven, niet meer kunnen of willen beschermen. Wanneer een dakloze vanwege zijn christelijk geloof in de metro van Berlijn door Arabieren wordt neergestoken, dan is dat alleen nog maar een “blip” op de radar van de waanzin. Binnen een week is dit incident vergeten. Dan komt de volgende meisjesmoord of nog een verijdelde aanslag, voordat de lopende tekst bij n-tv of N24 alweer doorloopt.

“´We neuken je zuster, we maken je dood!´Na enkele andere tirades, die op grond van de kwaliteit niet te verstaan zijn, brullen de mannen uiteindelijk tegen hun slachtoffer: ´Jouw kloten God, we neuken je kloten God´. Dan komt het tot de aanval, waarbij het slachtoffer volgens de politie ´meerdere steekwonden in zijn achterste, zijn arm en zijn bovenbeen´  oploopt.” – “Berliner Zeitung

De buitsamenleving wordt volledig terecht als zodanig door vreemdelingen erkend, omdat zij noch het vermogen noch de wil heeft om haar eigendom te verdedigen. Dat kan ze niet eens wanneer het eigen leven bedreigd wordt. Derhalve is het volledig natuurlijk wanneer zich opnieuw mensenmassa´s uit de hele wereld voor de poorten van Europa verzamelen en verlangen binnengelaten te worden. Want zelfs als ze hier in de voedselketen helemaal onderaan staan, zullen ze het toch beter hebben dan de meeste andere mensen in de landen waar ze vandaan kwamen. Het loont de moeite om de poging te wagen hier binnen te vallen. Want wie dat lukt, kan zeker zijn van grote buit.

De toekomstige samenleving moet mildheid met hardheid verbinden. Mildheid tegenover de rechtschapen autochtonen, die het wezen van de staat intern bijeenhouden. En hardheid moet deze samenleving laten zien tegenover diegenen, die destructief aan de pijlers van de stabiliteit zagen. Hard zijn tegenover diegenen, die zichzelf zonder recht en met veel brutaliteit aan de tafel willen bedienen, maar aan het dekken waarvan ze part noch deel hadden. Ze zou de vrijheid en veiligheid naar binnen toe kunnen garanderen, alleen als ze naar buiten toe de harde schil behoudt en in geval van twijfel meedogenloos kan toeslaan tegen diegenen die misbruik van vrijheid en recht bedrijven. Dat deze ideale toestand van een staat op dit moment niet bestaat, in ieder geval niet in de Bondsrepubliek Duitsland, hoeft waarschijnlijk niet speciaal genoemd te worden.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!". Bookmark de permalink .

3 reacties op De buitsamenleving

  1. droevige mof zegt:

    Niets duurt eeuwig en het tij keert.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s