Klimaatdictatuur . . .

Screenshot_33

Met ingang van 1 januari 2021 krijgen gemeenten het recht tot het betreden van woningen, ook tegen de wens van de eigenaar of bewoner, om de woning van het gas af te sluiten. Voor de gehele wijkgerichte aanpak van het klimaatakkoord, zie:

www.klimaatakkoord.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, dictatuur, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Klimaatdictatuur . . .

 1. koddebeier zegt:

  ?????? Hoezo ??? Willen ze sterven op de deurmat ofzo ?????

  Geliked door 3 people

 2. Jade zegt:

  De plannen zijn dus al in een ver
  gevorderd stadium. Het volk is noch
  geraadpleegd, noch ingelicht.
  Ik vind dit echt niet normaal meer…

  Geliked door 2 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik kan met niet herinneren, dat we deze achterbakse dictatoriale praktijken ooit samen hebben afgesproken. Ik kan me ook niet herinneren, dat ons ooit iets is gevraagd over de klimaathysterie, waarvoor geen enkel fatsoenlijk wetenschappelijk verantwoord onderzoek bestaat. Nee, het wordt ons tegenwoordig allemaal gewoon ruttig door de strot geduwd. Dit is zo ongeveer gelijk aan wat de moffen deden in de tweede wereldoorlog. Ik meen me te herinneren, dat we destijds op school hebben moeten leren, hoe gemeen die klootzakken waren. Ik stel nu dus vast, dat de ruttige Nederlandse regering geen haar beter is, dan dat gemene nazivullis !!! Met list, leugen en bedrog worden we beroofd, van wat ons dierbaar is. Onze rechten worden met voeten getreden. Ik dacht, dat Nederland een beschaafd land was, maar met beschaving hebben deze praktijken helemaal niets meer van doen. Het voelt als een verkrachting. We zijn hard op weg naar de barbarij. Dit kan niet lang meer goedgaan gaan. Nee, dit vraagt erom, dat het binnenkort goed zal foutgaan gaan. Ik hou mijn hart al vast. Een kruik gaat te water, tot die barst. Eens komt de druppel, die de emmer doet overlopen. De geschiedenisboekjes vertellen ons over de fouten uit het verleden. Helaas zitten we behept met ruttige machthebbers, die geschiedenis hebben gestudeerd, maar die deze lessen niet hebben geleerd. Wat voor goeds kan er komen van een ruttige roverheid, die het volk verkracht en zich schaterlachend vergrijpt aan list, leugen en bedrog ???

  Geliked door 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  Arme planten; ze zullen ‘stikken’ door de schadelijke maatregelen van krankzinnige, criminele machtswellustelingen.

  Gooi alle mohammedanen eruit en plant duizenden bomen! Dan is het ‘CO2-probleem’ (dat helemaal niet bestaat) opgelost.
  En we kijken lever naar een prachtige boom dan naar een mohammedaan op een bidkleedje.
  Bomen zijn ook veel nuttiger.

  Geliked door 3 people

 5. Perfide Albion zegt:

  De eerste de beste ambtenaar die hier naar binnen denkt te treden op basis van dit klimaatakkoord gaat er tussen 6 plankjes weer uit.. Daarna ga ik eens “praten” met Nijpels..

  Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  Doen,maar dan eerst bij alle groen stemmers,en politieke lui met familie die voor dit idee zijn,een proef van 6 maanden ,geen slecht idee .Maar laat de gewone mens me rust .

  Geliked door 2 people

 7. Yvonne zegt:

  Wat is al dat gezeur over gas? De eerste de beste die mijn deurbel durft aan te raken krijgt een emmer water over zich heen mijn douche zit precies boven de voordeur dan hebben ze nog geluk dat het geen kokend water is

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Het is niet CO2 die het klimaat veranderd maar ‘giftige mannelijkheid’

  Like

 9. Vera F.Schuw zegt:

  Men wil heel Nederland van het gas af hebben om te voorkomen dat men Russisch gas gaat verbruiken. Want dan blijkt de kuub prijs met de helft te zakken en hoog calorisch gas (wat men in zachte winters ‘geleverd’. krijgt) blijkt helemaal niet te bestaan. M.a.w. 50jaar lang zijn we genept.

  Geliked door 1 persoon

 10. Wim zegt:

  De vraag is: waarom zou een ambtenaar het huis moeten betreden om dit van het gas af te sluiten? Men kan toch net zo goed gewoon de gaskraan dichtdraaien? Of zijn er gepriviligeerde lieden die niet van het gas hoeven worden afgesloten, zodat een centrale afsluiting niet mogelijk zou zijn? Of is het alleen een terroristische intimidatiemethode? Net zoals voor een onschuldige overtreding dna afnemen als intimidatie? Laten we hopen dat er bij deze bezoeken gauw doden gaan vallen, dan zullen die ambtenaren toch niet zo graag meer aanbellen. Intimidatie is een tweesnijdend zwaard.

  Geliked door 1 persoon

 11. boorzalf zegt:

  ik vroeg het aan een ijsbeer, “wat vind jij nou van die klimaat gekkies”. En dit was zijn antwoordt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s