Viktor Orbán: “Onze christelijke beschaving staat op het spel”

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

Viktor Orbán (foto) weet hoe belangrijk de juiste oriëntering voor een vernieuwing van de Europese Unie is. Dat moet een EU van gezond verstand zijn en niet eentje die nog meer massamigratie toelaat.

Contra magazine

“Bij de komende verkiezingen voor het Europees Parlement staat onze christelijke beschaving op het spel”, zei de Hongaarse minister-president en voorzitter van de partij Fidesz, Viktor Orbán, tijdens een manifestatie waarop hij het verkiezingsprogramma van zijn partij presenteerde, meldt de site “Voice of Europe”.

De verkiezingen voor het Europees Parlement zullen beslissen of de Europese Unie in de toekomst “leiders voor migratie of tegen migratie heeft, of Europa nog steeds van de Europeanen is of van de massa van de een of andere civilisatie; of we onze christelijke, Europese cultuur kunnen redden of de grond opgeven voor multiculturalisme”, zei Orbán in zijn toespraak.

De minister-president benadrukte dat “de ontevredenheid met de elite van Europa meestal geworteld is in haar behandeling van de migratie. Wat Europa voor zich heeft, is niet alleen een migratiecrisis, maar een volksverhuizing in historische zin. Europa zou de massale migratie kunnen stoppen”, is Orbán overtuigd. Dit zou men echter nog niet eens geprobeerd hebben, want de “huidige leiders van de Europese Unie ondersteunen en stimuleren de migratie zelfs”.

Orbán nam de vooraanstaande politici van de Europese Unie en van de EVP op de korrel en stelde een lijst op met de volgende eisen:

 1. De Brusselse bureaucraten zouden hun bevoegdheid moeten worden ontnomen om het migratieprobleem op te lossen en de verantwoordelijkheid zou teruggegeven moeten worden aan de lidstaten.
 2. Geen land zou gedwongen moeten worden om tegen zijn wil migranten op te nemen.
 3. Niemand mag zonder geldige documenten opgenomen worden in de EU.
 4. De EU zou ermee moeten ophouden prepaid-kaarten en “migranten-visa” aan migranten ter beschikking te stellen.
 5. In plaats van geld te doen toekomen aan de NGO´s van Soros, zou de EU moeten opkomen voor grensbewakingsmaatregelen.
 6. Niemand zou in Europa gediscrimineerd moeten worden wanneer hij zichzelf identificeert als christen.
 7. De EU-instellingen zouden bezet moeten worden met anti-migratieleiders.

Deze maatregelen zouden beslissend zijn om de immigratie te stoppen en de christelijke cultuur te behouden, zei de voorzitter van Fidesz. Aansluitend riep hij de kiezers ertoe op om het programma van zijn partij te ondersteunen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Bureaucratie, Christendom, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Viktor Orbán: “Onze christelijke beschaving staat op het spel”

 1. Jean zegt:

  Het binnenlaten van islamieten MOET gestopt worden en bet verwijderen van islamieten op ons grondgebied MOET gestart worden “in het belang van onze veiligheid onze vrouwen en onze kinderen resp. kleinkinderen”.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij hoort hier NOOIT thuis.

  Like

 2. P. Puk zegt:

  De man heeft volkomen gelijk. Waar zijn al die andere “regeringsleiders” of hebben die het te druk met de zakken te vullen en hun stokpaardjes te berijden? Nu maar hopen dat de EU-verkiezingen een duidelijk signaal zullen geven dat Europa een halt wenst toe te roepen aan de hordes gelukzoekers (allemaal mannetjes vol testosteron van 15 – 25 jaar!). Voor echte vluchtelingen moet altijd plaats zijn, maar dat is 10% van het geheel.

  Like

  • QENQ6 zegt:

   Die andere “regeringsleiders” denken dat ze modern zijn, door de christelijke cultuur van Europa te ontkennen. Links-liberaal zijn is bon ton. Maar of je nu wel of niet gelovig bent, de basis van Europa is cultureel, historisch en religieus gezien, Christelijk. Ontken je dat, dan ontken je je eigen identiteit, en verzwak je.
   En dat is nou precies wat er is gebeurd, en daarom hebben “we” geen weerstand tegen barbarisme en islamisme. Meneer Orban begrijpt dat zeer goed. De West-Europeanen zwelgen in hoogmoed en betweterij en zgn. (post-) modern en links-liberaal denken.

   Geliked door 1 persoon

 3. Dit komt allemaal omdat God niet de eerste plaats krijgt, toen Nederland nog echt Christelijk was, gebeurde dit gewoon niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s