Amnesty International heeft kritiek op Zweden: Slechts 5% van de gemelde verkrachtingen leidt tot aanklachten

Screenshot_53

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In de Noord-Europese landen steeg het aantal gemelde verkrachting o.a. als gevolg van de massale immigratie, waarbij in Zweden het percentage opvallend hoog is – en men kan het onofficiële aantal slechts vermoeden. Blijkbaar schijnt justitie in het hoge noorden net zo laks als in Duitsland te zijn wat betreft de veroordeling en opheldering, zodat de statistiek voor de getraumatiseerde beschermingzoekers en schijnasielzoekers niet zo negatief uitvalt. Nu hield Amnesty International zich in een rapport bezig met de strafvervolging van verkrachtingen in de Scandinavische landen.

politikstube

“RT Deutsch” bericht:

Het rapport van Amnesty International betreffende “gerechtigheid voor overlevenden van verkrachting in de Scandinavische landen” begint met een ontnuchterende uitlating van een slachtoffer over de Zweedse justitie:

“Al deze hoop op gerechtigheid en schadeloosstelling, en uiteindelijk – niets. Het was alleen maar nog een politiebericht. Ik geloof nu niet meer in justitie. Ik geloof niet dat ze zo functioneert als ze zou moeten.”

Onderzocht werd het geslachtsspecifieke geweld in de landen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Hiervoor werden 45 vrouwen en meisjes van verschillende etnische afkomst geïnterviewd die een verkrachting hadden meegemaakt. Daar kwamen statistieken van de desbetreffende landen bij. Amnesty International brengt de beschuldiging naar voren dat het aantal opgeloste zaken te gering zou zijn, vooral in Zweden.

In 2017 leidden in Zweden maar 236 van de 5236 gemelde verkrachtingszaken tot vonnissen. In Noorwegen waren er 78 veroordelingen op 1504 verkrachtingen in het jaar 2016. In Denemarken waren dit 94 veroordelingen op 890 gevallen, in Finland 209 veroordelingen op 1245 gevallen.

Het slechte strafvervolgingspercentage in Zweden is erop terug te voeren dat de Zweedse politie te lang wacht met ondervragingen. Het probleem is al jaren bekend, maar werd tot nu toe niet aangepakt.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amnesty International, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Scandinavië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Amnesty International heeft kritiek op Zweden: Slechts 5% van de gemelde verkrachtingen leidt tot aanklachten

 1. Steven zegt:

  Men houdt zich liever bezig met ECHTE nieuws aan te pakken over asielparasieten..of om ongewenste uitlatingen de kop in te drukken….

  Like

 2. Johan zegt:

  En toch blijven de zweedse bevolking stemmen op linkse partijen, en passen ze het asielbeleid niet aan.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het pas niet in het linkse straatje, want ze weten donders goed wie de daders zijn, die vuile landverraders.

  Like

 4. freda110 zegt:

  Hoge functionaris van Amnesty International zou contacten onderhouden met terreurnetwerk
  Amnesty International Augsburg eist naamsverandering van traditierijke hotel “Drie Moren”
  Amnesty International weigert campagne te voeren tegen antisemitisme in Groot-Brittannië
  Amnesty International wil nationaal recht vervangen door EU-recht
  Al Amnesty klaagt over de situatie van de asielzoekers in Griekenland. Echter geen tranen voor de autochtonen.

  Zo maar even een kleine greep uit de hoeveelheid artikelen waarin Amnesty laat zien wie zij werkelijk zijn en waar ze voor staan en dat is zeker niet voor ons.
  Dus een grote broek aantrekken en Zweden bekritiseren is in hun geval nogal hypocriet aangezien ze zelf hebben meegeholpen de migranten naar Europa te brengen en alle kritiek van de hand wezen.
  Het feit dat vele mensen de ogen geopend zijn en de gulle giften steeds verder teruglopen is naar mijn overtuiging mede de oorzaak dat er nu in een keer kritiek komt op iets wat al jaren aan de gang is en waar ze nooit maar dan ook nooit over de schendingen tegenover het Zweedse volk geageerd hebben.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De minachtende houding van Scandinavische Justitiële instanties en het politieke apparaat tegenover hen autochtone vrouwelijke bevolking en kinderen kan op een dag als een dodelijke boemerang werken. Het is een bekend verschijnsel. Het verlies van vertrouwen in de rechtstaat, baart chaos. Na de bevrijding van Nederland op 5 mei 1945, werden talloze NSB’ers en mensen die verdacht waren van verraad, in koel bloede vermoord. Het grammetje werd direct na de oorlog gehaald. Naast NSB’ers en verraders waren ook mensen vermoord die onschuldig waren.
  https://www.parool.nl/binnenland/veel-nsb-ers-in-kamp-vermoord~a271613/
  https://isgeschiedenis.nl/nieuws/atie-visser-rekende-af-met-de-oorlog
  In de Scandinavische landen kan precies hetzelfde gebeuren. Zodra vrouwen – of familieleden van verkrachte vrouwen, meisjes en kinderen – tot de conclusie zouden komen dat politie en justitie hun vijanden zijn, gaan ze zelf op pad om hen grammetje te halen en de boel schoon te vegen. Er kan bijvoorbeeld een vrouwenondergrondse ontstaan die als doel heeft vrouwen en kinderen tegen buitenlandse verkrachters te beschermen. Ze zouden zich bewapenen en blindelings hun pistolen of geweren richten op jonge en minder jonge vluchtelingen. Hun huidskleur en andere uiterlijke kenmerken zouden genoeg zijn om hen een daderprofiel te geven; samen met het recht ze neer te maaien. Andere ondergrondse bewegingen zouden de Staat en de staatdienaars als verraders zien en politieke aanslagen plegen. Het zou dezelfde soort chaos zijn als in die dagen van na de Tweede Wereldoorlog. .

  Like

 6. Drs.E.N.Schilder zegt:

  En dan staan hier, in navolging van Zweden, de met ‘god’ gehersenspoelde jongeren erop dat de prostitutie verdwijnt. Uitbuiting en mensenhandel/slavernij dus(!) okay maar de hele prostitutie? Waar bemoeien zij zich mee? Als het kindermisbruik in ‘eigen parochie’ betreft of kindermisbruik binnen de Islam blijft het oorverdovend stil want dat is gelijkwaardig. Hypocriet geloofsgajus!

  Like

 7. Het slechte strafvervolgingspercentage in Zweden is erop terug te voeren, niet doordat de Zweedse politie te lang wacht met ondervragingen, maar doordat de islamisering met hun ‘tradities en (verwerpelijke) gebruiken’ in Zweden als ‘normaal’ wordt beschouwd! Het probleem is al jaren bekend, maar werd tot nu toe nooit aangepakt.

  Like

 8. Jan zegt:

  Alle mannen zijn verkrachters

  vido
  http://tinyurl.com/y3kltfxp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s