Balkanroute: Herhaalt de migratiecrisis van 2015 zich?

Screenshot_51

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Zowel in Griekenland als Turkije vinden grote bewegingen van migranten plaats, die verder willen trekken naar Midden-Europa. Herhaalt de migratiecrisis van 2015 zich?

Contra magazine

In Griekenland zijn het nog enkele duizenden, in Turkije echter al minstens 40.000 die zich bij een migrantenkaravaan hebben aangesloten, waarvan het onbetwiste doel Midden-Europa is. Public relations strategen van asiel-NGO´s gaven haar al de naam “Karavaan van een sprankje hoop”. Maar wie de gewelddadige rellen tussen de migranten in Griekenland en de politie meekreeg (zie hier), vraagt zich al snel af: sprankje hoop voor wie?

Landen als Duitsland of Oostenrijk zitten helemaal niet te wachten op zulke brute mensen. Hebben we niet al genoeg testosteron aangestuurde jonge mannen uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Afghanistan overgenomen, die leidden tot een sterke toename van verkrachtingen, overvallen, steekpartijen en dergelijke? Hebben we niet al genoeg van zulke personen opgenomen, die tot een vermindering van de openbare veiligheid leidden?

Tot nu toe houdt de Griekse politie het nog vol, maar hoe lang kan ze zich nog verdedigen tegen de door fake news over een zogenaamd weer geopende Balkanroute opgehitste meute, zonder zelf over te hoeven gaan tot omvangrijk geweld?

Het goede nieuws is: Erdoğan houdt de grens in ieder geval op dit moment nog gesloten. Hij weet heel goed dat nieuwe migrantenstromen alleen maar nuttig zijn voor de rechtse partijen in Europa, die bij de aanstaande Europese Parlementsverkiezingen sowieso duidelijk groter zullen worden. Als er opnieuw zulke beelden zoals in het jaar 2015 op de beeldschermen verschijnen, dan zou een nog grotere overwinning van deze partijen waarschijnlijk zijn. Maar een zege van de rechtse partijen zou voor Erdoğan contraproductief zijn, temeer daar die ook tegen een EU-toetreding van Turkije zijn. Dat betekent: tot minimaal eind mei zullen de Turkse autoriteiten in ieder geval alert zijn en geen grotere groepen migranten naar Europa laten trekken.

Wat er daarna gebeurt, is onzeker. Maar Erdoğan weet dat hij met de migranten, die verder willen trekken, een troef in handen heeft die hij op elk gewenst moment kan gebruiken. En wanneer de Europeanen hem in de wielen rijden, krijgen ze gewoon weer dezelfde beelden geleverd die zij de afgelopen jaren wilden vermijden: honderdduizenden migranten, die zich – ondersteund door diverse asiel-NGO´s – via de Balkan vechtend een weg banen naar Midden-Europa.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Europa, Midden-Oosten, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Balkanroute: Herhaalt de migratiecrisis van 2015 zich?

 1. Pingback: Balkanroute: Herhaalt de migratiecrisis van 2015 zich? | eunmask

 2. Jan zegt:

  Zet het leger in en wie een poot binnen onze grenzen zet liquideer die dan. Alsof dat zo moeilijk is.

  Geliked door 4 people

  • Nachtkaarsje zegt:

   We zullen jou een geweer geven en dan ga jij erheen om dat te doen wat je graag anderen ziet doen. Als je zwaar getraumatiseerd terug komt omdat je kinderen, peuters en zuigelingen hebt afgeschoten, vrouwen hebt doodgeschoten en menig man hebt afgeknald dan gaan wij je PTSS niet behandelen, want daar is geen geld voor.
   Mensen afknallen is gewoon geen optie.

   Like

   • Jan zegt:

    Is de enige optie, deed men vroeger ook, alleen denken velen dat zij beschaafder zijn als zij hun eigen beulen binnen halen. Dat de vijand binnengehaald wordt ontgaat de goedmens, die hoeft alleen nog wapens te laten nakomen zodat het afslachten kan beginnen.

    Like

   • Jan zegt:

    Israel shoots dead two Palestinian teenagers on Gaza border

    Military says soldiers opened fire ‘in accordance with standard operating procedures’
    https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-palestinian-teenagers-shot-dead-gaza-border-protests-hamas-conflict-a8770991.html

    Je kunt kiezen, doden of gedood worden.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @Nachtkaarsje.

    Spijt mij voor jou maar ik heb er geen moeite mee, geef mij maar een geweer en ik ruim ze met alle plezier op.
    Realiseer je héél goed wat zij onschuldige mensen hebben aangedaan, dan kan je ze niet anders zien dan als ongedierte en dan is het niet moeilijk om ze af te knallen als ratten..
    Mannen die het normaal vinden meisjes van zes te huwen en het huwelijk gelijk te consummeren waarbij ze vaak niet zachtzinnig te werk gaan, waardoor ook nog vele van deze kindbruiden het leven laten bij de eerste huwelijksnacht omdat ze doodbloeden, heb ik geen respect voor en dat alleen is voor mij al reden genoeg en dan nog aar te zwijgen over alle andere ellende die zij veroorzaken.

    Ik ben niet zo’n eitje.
    Ik heb genoeg ellende gezien van wat zij aanrichten en realiseer je goed dat wij (ik en vele lezers van Bron ook niet) ze met open armen welkom heten.
    Dankzij vele naïeve Nederlanders word hun bedje hier gespreid en zullen ze ons als nuttige idioten gebruiken, onze dochters en kleindochters zullen ze niet sparen en daar bedank ik feestelijk voor.

    En kom mij er niet mee aan dat ik dan net zo erg ben als zij, want dat is niet waar.
    Ik bescherm allen waar mij dierbaar is, als zij voor ons geen bedreiging zouden zijn dan had ik ook die neiging niet ze op te ruimen, maar zij zijn wel een bedreiging wat alleen maar versterkt word door naïevelingen die ze een warm welkom geven en medelijden met ze hebben.

    Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ach het nachtkaarsje gaat op een moment vanzelf uit als er een keer een clash komt tussen Nachtkaarsje en wat lichtgetinte opponenten.

    Geliked door 1 persoon

   • Nachtkaarsje zegt:

    Ik heet ze allereerst geen hartelijk welkom. Ik ben van mening dat hulp geboden moet worden in de landen waar die mensen vandaan komen. Tussen het gajes wat naar onze grenzen komt zitten ook mensen die daadwerkelijk op de vlucht zijn voor de ellende die dat gajes creeeren. Als jullie dan toch alles willen afknallen, ook mensen die hulp nodig hebben, dan ben je vele malen erger dan dat gajes wat hierheen komt om ellende te veroorzaken. Laten we het dan in ene keer goed oplossen en al die mensen in al die moslim landen waar al dat soort ellende aan de gang is uit hun lijden verlossen en een paar kernbommen op die 57 moslim landen gooien. Dat is ook uiteindelijk goedkoper dan maar tientallen jaren voortmodderen met wat het westen nu aan het doen is.
    Mensen oppakken en veroordelen vanwege hun criminele daden is beter dan wat het westen nu allemaal aan het doen is. Helaas de wereld is een eerste klas klotezooi en gezien de uitingen van bepaalde moslims en van bepaalde tegestanders daarvan is het einde nog lang niet in zicht. Help de echte slachtoffers!!! ik zie niemand protesteren bij de AZC’s in Nederland wat betreft bijvoorbeeld de kindbruiden die hierheen gehaald worden. Tja…

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Huh Nachtkaarsje toch.
    Help de echte slachtoffers.
    Bedoel je die 5 % die tussen al dat tuig zit.
    Laten we die dan ook niet helpen en hou je miljarden over aan onderzoeken en uitkeringen.
    Dan noemen we die 5% collateral damage net zoals 10.000 den vrouwen nu als colatteral damage beschouwd worden, die misbruikt en verkracht worden.
    Dan nog niet gesproken over gevangenissen die bevolkt worden door autochtonen en ook zo veel per jaar kosten.
    BTW het word je ook niet verboden om een of meerdere van die echte “slachtoffers” in huis te nemen, of vind je dat het risico niet waard is dan de vraag.

    Like

   • Jan zegt:

    Wakker worden voor je als een nachtkaars uit gaat:
    Border Patrol Official Drops Shocking Statistic On Nationalities Of Illegals Crossing Border

    Karisch said that in his sector alone, border agents have captured people trying to enter the country illegally from more than 50 different countries, including Turkey, China, Bangladesh, Egypt and Romania. “People are traveling across hemispheres to attempt to illegally enter the U.S., using the same pathways as the Central Americans,”…..
    ….
    “Customs and Border Protection (CBP) apprehended more than 76,000 migrants across the border in February and said it was on track to apprehend more than 100,000 in March. In the Rio Grande Valley alone, Karisch said that at current pace, they would have more than 260,000 apprehensions in his sector by the end of fiscal 2019. There were 162,000 in RGV last year. He also said that his agents apprehend, on average, 1,000 people a day.”
    ….
    https://www.thegatewaypundit.com/2019/04/border-patrol-official-drops-shocking-statistic-on-nationalities-of-illegals-crossing-border/

    Like

  • Blaffertje zegt:

   Precies.
   zij hadden er ook geen moeite mee om anderen dat aan te doen.

   Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Ging het maar zo gemakkelijk. De realiteit is dat de partijen die voor de asielparasieten en de islam zijn de meeste stemmen hebben gekregen. Dus in plaats van minder minder minder worden het er met behulp van de Nederlanders meer meer meer!!

   Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Donkere vooruitzichten: De Duitse economie verzwakt, massaontslagen in de chemische en automobielindustrie, toenemende onrust in de gepolariseerde samenleving en nu het begin van de tweede grote vluchtelingenstroom.
  Het Nederlandse reageerbuisproefproject heeft aangetoond dat de wind in de toekomst van rechts zal waaien. De Europese verkiezingen zouden dit bevestigen, tenzij de Europese Commissie beslist over een betere verkiezingsuitslag in de zin van een verenigd Europa en een rechtvaardige wereld met inbegrip van CO2-reductie en gendermainstreaming.

  Like

 4. Jean zegt:

  Elke vreemdeling die binnen geraakt is een vreemdeling teveel.

  Geliked door 2 people

 5. Herk zegt:

  En kern raketten gereed.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Niet alleen van dat volk dat binnendringt komt ellende, ook van binnendringende insecten komt niets goeds, die geven venerische ziektes door

  Foreign insect invaders give SEXUALLY TRANSMITTED DISEASES to our British ladybirds
  A PLAGUE of foreign ladybirds carrying a “dangerous” sexually-transmitted disease has invaded UK homes, residents claim.

  https://www.express.co.uk/news/uk/1111854/harlequin-ladybird-std-invasion-british-homes

  Like

 7. Jan zegt:

  Spooksteden in Europa, de gevolgen van Merkel’s immigratiepolitiek. Stervende steden en stervende naties

  GHOST TOWNS of Europe – the terrible cost of Merkel’s unchecked Euro migration
  https://www.express.co.uk/news/world/682522/Albania-migrants-Merkel-European-Union

  Latvia, a disappearing nation
  Since it joined the EU, the country has lost one-fifth of its population
  https://www.politico.eu/article/latvia-a-disappearing-nation-migration-population-decline/

  Medical exodus leaves Romania, Bulgaria in pain
  Thousands of doctors and nurses have left the two Balkan countries to find better jobs abroad, deepening the crisis in their already dysfunctional health systems.
  https://www.dw.com/cda/en/medical-exodus-leaves-romania-bulgaria-in-pain/a-44487178

  Poland: The high price of emigration
  Thousands of Polish nurses, caregivers and workmen leave the country for employment. That has consequences: Many Polish children grow up without parents, who are gone for months or even years at a time.
  https://www.dw.com/en/poland-the-high-price-of-emigration/a-44148297

  Zo sociaal is de EU

  Like

 8. Jan zegt:

  Ook Torontoërs nemen wat graag een asielshopper in huis, totdat….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s