BRIEFJE VAN JAN – Aan Neelie Kroes

Screenshot_46

(Door: Jan Dijkgraaf)

Uw kleindochter dacht blijkbaar: als Rutte niet naar de zaaltjes komt, dan gaat het zaaltje wel met oma naar Rutte

Beste mevrouw Kroes,

Héérlijk interview met u vandaag in het Algemeen Dagblad. U gaat full-Diederik Samsom als u Mark Rutte oproept om de zalen in te gaan om het klimaatbeleid “beter uit te leggen”.

Tot nu toe laat Rutte liever zijn zijn allerbelangrijkste adviseur Ben Verwaayen aan zijn boezemvriend Jort Kelder in het Staatsomroepprogramma Buitenhof (bekend van die andere topvrouw) uitleggen waarom de VVD zo geweldig goed bezig is.

Maar misschien luistert hij naar u.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Neelie Kroes

 1. sjuad zegt:

  Dat is onze MP van alle Nederlanders die met hart en ziel tot in de nerven van zijn vezels zich inspand dit land zo gaaf te houden.

  Vraagje;
  Wat heeft de MP naast zijn BTW verhogingen en afbraak sociaal maatschappelijk burgergoed gedaan tegen de duizenden Nederlandse pedofielen?, getuige de duizenden clics op deze pagina’s – inmiddels verwijderde- als tegen de meelopende pedoos in de antie Baudet demonisatie marsen?

  Met hart ziel en vezels meegelachen?

  Like

 2. fleckie zegt:

  Hoe lang is het al geleden, dat vrachtvaarders goederen vervoerden, en de vrachten opeens via vrachtvervoerders werden gedaan? en wie had dat ook alweer. verordonneerd?!! dus al die jaren is er daardoor ook? Luchtvervuiling waargenomen,: over het water was stroomafwaarts varen immers veel goedkoper?!! bovendien enorm veel nationaal/ internationale. vrachtwagens. op ‘doorgaande wegen’,!! en men behoorlijk rijden. moet, wil men niet tussen grote, transport- met aanhang – wagens. .’ blijven. hannesen!’!!

  Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Telkens, als spichtige Nelleke opduikt, word ik onpasselijk. Dat zelfingenomen wijf, die praat met een hete aardappel in haar keel, had allang met pensioen moet zijn. Ze vindt zichzelf zo geweldig goed, dat de ene echtgenoot na de andere van haar wegloopt. Waar ze ook goed in is, is het grossieren in heel goed betalende bijbaantjes. Ze heeft zoveel goed betalende bijbaantjes, dat ze nauwelijks tijd over heeft voor haar gewone werk. Van elk bijbaantje vangt ze meer, dan waar een normaal mens van moet leven. U moet niet denken, dat u ook wel zo’n leuk bijbaantje zou kunnen bemachtigen. Nee, nee, die vlieger gaat niet op. Die goed betalende bijbaantjes worden in de achterkamertjes onder elkaar verdeeld. En aan de tafel in de achterkamertjes is geen paats voor gewone mensen, als u en ik. En die bezoekjes met haar kleindochter aan vriendje Mark en aan het Witte Huis en zo, hebben een dubbele bodem. Gewoon een smoesje, om een beetje te netwerken, wat relaties te onderhouden, te lobbyen en tevens gebruik maken van de gelegenheid, om haar kleindochter te introduceren. En vervolgens een en ander nog even bevestigen in een interview in een landelijk dagblad. En een dezer dagen kan ze weer een leuk bijbaantje op haar conduitestaat bijschrijven. Gatver, wat een sluwe doortrapte gemene feeks is spichtige Nelleke.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Neelie_Kroes#Nevenfuncties

  Liked by 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Dit klimaatbeleid van niet uit te leggen aan mensen die nadenken en niet alleen fake nieuws lezen !

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Rutte kijkt wel uit, hoe leg je uit wat niet uit te leggen valt ?
  Als zelfs Elsevier begint te erkennen dat Rutte tegen zijn houdbaarheidsdatum aanloopt dan voelt iedereen op zijn klompen aan dat hij naar Brussel gaat vertrekken om, net als Neelie nog een aantal jaren zijn zakken te vullen.
  Bij Neelie vraagt een mens zich af hoelang een mens nog door mag gaan in wat voor functie dan ook, vergeet niet dat zij zelfs nu op 78 jarige leeftijd !! nog altijd adviseur van de Amerikaanse Bank of America Merrill Lynch is, daarnaast is Kroes ambassadeur voor StartUp Delta en adviseur voor Uber .
  Als je daarnaast eens haar Wikipedia pagina bekijkt dan blijkt ze op zijn minst een behoorlijk duister verleden te hebben met talloze beschuldigingen van belangenverstrengeling en affaires die het daglicht niet konden verdragen.
  En als we dan toch bezig zijn dan moet ook eens iemand uitleggen hoe je zonder zelf kinderen te krijgen toch een kleinkind kunt hebben, is dat een kloon of zo ?

  Liked by 2 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  En nou weer Menno Snel.
  Ik vraag me af of Menno ook iets van een neukhutje gekregen heeft van Tesla

  Staatssecretaris Snel informeerde Kamer onjuist over schimmig rekenmodel

  Staatssecretaris Menno Snel van Financiën heeft de Tweede Kamer onjuist geïnformeerd over het omstreden rekenmodel Carbontax. De opdracht om met dat model te werken is nooit openbaar aanbesteed, zoals de staatssecretaris eerder tegen het parlement beweerde.

  Dit bevestigt het ministerie van Financiën na vragen van RTL Z.

  Omstreden model
  Het rekenmodel becijfert klimaateffecten van het stimuleren van elektrisch rijden. Het model bleek er eerder flink naast te zitten. Daardoor is de Belastingdienst de komende jaren 500 miljoen meer kwijt aan het stimuleren van elektrische wagens dan gedacht.

  Daarna bleek dat het model een ‘black box’ is: de overheid beschikt er niet over, en het model blijkt ook nog eens niet wetenschappelijk gevalideerd.

  https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/4670356/staatsecretaris-snel-onjuiste-informatie-tweede-kamer-carbontax

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Wat die Kroes niet schijnt te begrijpen is dat de VVD aan zelfdestructie bezig is. En dat gaat sneller als zij er zich mee gaat bemoeien. Want niemand kan immers twee heren dienen. De VVD is de vriend van de internationals en tegelijkertijd van Groen Links. Als deze combinatie nog dit jaar niet leidt tot een kabinetscrisis en inherent daaraan tot nieuwe verkiezingen, dan weet ik het niet meer. Nelie Smit Kroes, krijg maar een natte poes.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Ik kan die kop niet meer zien,brrrr!

  Liked by 1 persoon

 9. Ruud zegt:

  U denkt zeker; in leugens vertellen is er geen zo behendig als Marc……. Hopelijk komt hij niet van een ijskoude kermis thuis Nel. Hij heeft zijn erwten uit zo te zien en te horen. Hij kan zijn babbels maar beter tegen kamerleden uitspreken; die hebben nog te veel het fatsoen hem met nette woorden te weerspreken; dat zal in het land geheid anders zijn, vrees ik.

  Like

 10. jack black zegt:

  Hoezo leeft dit ouwe stinkende graftakwijf nog ?

  Liked by 1 persoon

 11. leefbarbaar zegt:

  Smit/Kroes is een corrupte minister geweest en zou nadien nimmer meer een bestuursfunctie mogen vervullen. In een beschaafd land.
  Zie ook: https://www.businessinsider.nl/nikkelen-neelie-achtervolgd-door-schandalen-maar-meester-in-de-manipulatie/
  Maar helaas.

  Liked by 2 people

 12. Thoth zegt:

  Dat is gewoon een fossiel uit de vorige eeuw. S.v.p. doorlopen, zoals allen bij de VVD.

  Like

 13. annah zegt:

  Neelie is eng, Mark is vreselijk eng, Jort is de allerengste (inclusief zijn kleine broekje) … huichelaars ten top …

  Like

 14. Jean zegt:

  Leeft die achterlijke links getrokken schoenendoos nog steeds?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s