Daders steekpartij Hoofddorp zijn Syrische jongeren

Screenshot_58

16-jarige verdachte aangehouden

De politie heeft een 16-jarige jongen aangehouden na een vechtpartij maandag in Hoofddorp. Daarbij raakten vier jongens in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar gewond door messteken. De rol van de aangehouden tiener wordt nog onderzocht. De politie gaat uit van een ‘ordinaire ruzie die uit de hand gelopen is’. Volgens De Telegraaf (Blendlelink) waren het Syrische jongeren die de Nederlandse slachtoffers aanvielen.

Post online

Er ontstond volgens de krant een handgemeen tussen beide groepen. De Syriërs liepen volgens de ooggetuige weg en kwamen binnen vijf minuten weer terug, vermoedelijk om wapens te halen. Ze vielen vervolgens de groep van tien jongens aan. Twee van hen zouden een mes hebben gehad, één een riem.

De gewonden moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. De slachtoffers werden meerdere malen gestoken, volgens de ooggetuige rondom buik en hart. Ze kwamen op het gras terecht. Hoe de slachtoffers eraan toe zijn, is nog onbekend.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Daders steekpartij Hoofddorp zijn Syrische jongeren

 1. Steven zegt:

  Dat is nou de Europese ‘verrijking’ waar ze het nou altijd over hebben… waardevoller dan GOUD volgens die NSB PLOFKOP in Brussel!!
  En zo zijn er al 100.000 binnen gekomen… en we zijn er nog lang niet.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Wij zullen er steeds rekening mee moeten houden dat er zich voormalige IS oorlogsmisdadigers tussen deze mes stekers bevinden.Van deze ”jongeren” komen er steeds meer in Europa en het moment is niet ver meer dat ons politieapparaat en ons hele rechtsstelsel niet meer opgewassen zullen zijn tegen deze situatie, temeer ook omdat bij de hoeders van de wet een duidelijke beperking in het handelend optreden geldt : Overreding! Dialoog! Vooral geen toepassing van gerechtvaardigd geweld!
  Je zou zo denken dat langzamerhand de ware aard van de Merkeliaanse verrijking tot iedereen moet zijn doorgedrongen.
  Dit hele probleem van grootschalige rechtsverkrachting zal zeker escaleren, waarbij de rol van de burgerij zal verschuiven.Uiteindelijk gaan de verraden burgers zelf de wet handhaven,

  Like

 3. Heniusz zegt:

  Ies Koeltoer, dus mag niets over gezegd worden. Persoonlijk ben ik deze “verrijking” en “diversiteit” meer dan kotsbeu!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  “De politie gaat uit van een ‘ordinaire ruzie” Natuurlijk beginnen we dan lelijk met messen in de rondte te steken .
  Trap deze asielparasieten gelijk het land uit ze zijn een gevaar voor een normale maatschappij !
  Maar ja, dat doet de slappe regenten niet !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier. De regenten zouden dat niet doen. Nooit!. Ze leggen verantwoordelijkheden bij mensen die belangrijker zijn dan wij. Mensen met macht, mensen met geld. Dus, de realiteit zal ons – op den duur – dwingen de regie zelf in handen nemen: a) door ander stemgedrag. Niet meer stemmen op mensen die vijandige houding hebben tegenover hen eigen volk en b) zorgen ervoor dat de exotische afval die hier wordt opgevangen, bang wordt VOOR ONS. Dat kan men bereiken door openlijke vijandige houding. Niemand van de grote bobo’s kan ons dwingen aardig te zijn. Degenen die nu onze kinderen aanvallen, zouden bang worden om de AZC’s te verlaten. Zij zouden verlammende angst hebben voor de locale bevolking. Zeer snel zouden ze beslissen terug te keren naar het land van herkomst of de grens oversteken naar Duitsland. Daar zouden ze door moeder Merkel worden opgevangen. Leuk voor haar, beter voor ons.

   Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  Welke politieke partijen hebben het in de afgelopen decennia in Hoofddorp vooral voor het zeggen gehad?

  Het resultaat van hun beleid begint alarmerende vormen aan te nemen. Hoofddorp komt steeds vaker met zeer negatief nieuws in de berichtgeving (en dan nog is het de vraag wat lezen en of horen we niet?).

  Eufemistisch gezegd: als oud-Hoofddorper begin ik mij zorgen te maken. Is dit terecht, politici?

  Like

  • Tineke zegt:

   Welke politieke partijen hebben het de laatste decennia voor het zeggen gehad in Hoofddorp”?

   Het is altijd al een VVD bolwerk geweest,met als klap op de vuurpijl Onno Hoes als burgemeester.

   Like

 6. wauso zegt:

  Hun ouders hebben er voor gekozen om hun kinderen te doden ! Lang leve de piano. Ik ga weer even het verbindingsliedje, Imagine, spelen en natuurlijk zingen. Man wat is het leven mooi zolang het niet jezelf betreft !

  Like

 7. Dr. Heinz zegt:

  Gelijk de Nederlandse paspoort afpakken, en hup retour eigen land!!
  Dat had men vanaf het begin moeten doen!!

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Dacht ik al voor 99 procent. Beheersing komt niet in het woordenboek voor bij veel mannelijke moslims. Het is door een deel van dit volk dat het touwtje niet meer door de brievenbus kan. Alleen een dictatuur houdt dit volk in de hand. Weldenkende mensen weten dat, gevestigde politici denken niet. Die zijn meer met zichzelf bezig. De politiek blijft ontkennen. Ze komen er nog wel achter wat hun ontkenning gaat betekenen. Niet veel goeds in ieder geval. Het zoekt zich hoe dan ook een uitweg. Vroeg of laat.

  Like

 9. rottenpikwick zegt:

  RUTTEland = KUTTEland!! Veel verrijkende incidentjes (!) weer vandaag!!

  Like

 10. Hendrik zegt:

  eruit, dat ongedierte!

  Like

 11. Tineke zegt:

  Op het veld achter mijn huis.
  Er is 1 straat verder een kleinschalige vluchtenlingenopvang.
  daar zitten ze,allemaal een nieuwe fiets,en bij het station worden allemaal nieuwe appartementen gebouwd.
  Daar gaan ze straks allemaal naar toe.
  geloof maar niet dat ik als het donker is nog weg durf in mijn uppie,ze steken je zo overhoop!

  Like

 12. Ruud zegt:

  Zowiezo blijk gevend van een geslaagde integratie; een verrijking voor Nederland.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/vierde-minderjarige-opgepakt-na-kopschopfilmpje-antwerpen~a767c234/

  Vierde minderjarige opgepakt na kopschopfilmpje Antwerpen
  Drie andere tieners in gesloten instelling van Everberg geplaatst

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Kun je nagaan Ans.

   Het parket heeft de media ook gevraagd om de beelden van het incident niet langer te gebruiken, omdat ze daarmee de privacy van de minderjarigen schenden..
   Maar het slachtoffer zijn privacy doe helemaal niks ter zake.
   Allen de privacy van dat gore rottuig schijnt iets van toepassing te zijn.

   Like

 14. ildiko zegt:

  deze mensen kunnen zonder geweld geen meningsverschillen op te lossen. Zo zijn geboren en ook zo opgevoed. Dit noem men hier Cultuur !

  Like

 15. hans-e-pans zegt:

  De Nederlandse bestuurders zijn er meer in geinteresseerd hoe de daders er aan toe zijn.

  Like

 16. Rini Stegeman zegt:

  de OORLOG zit nog in die kinderen, die OORLOG wordt in het land wat ze GRATIS opvangt, gewoon doorgezet………..te gek voor woorden en er komen er nog duizenden bij……….STOP ER MEE

  Like

 17. Wakkere Joost zegt:

  Het word tijd om dit soort moslim psychopaten direct af te voeren naar het gekkenhuis
  en binnen het het uur lobottemie toepassen en daarna als proefkonijn te gebruiken en daarna
  als privé collecties te eindigen op sterk water in potjes.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Chinezen wonen in China en wij gaan naar de dierentuin en zien waarom🎃

  Like

 19. HENK zegt:

  Als wij een geschil hebben , doen we aangifte of gaan naar een advocaat of rechtsbijstand, dit komt omdat we opgegroeid zijn een een moderne democratie. Wat we nu zien is dat we hele horde’s primitievelingen naar binnen halen die denken en handelen als beesten, zo van ik heb een geschil dat gaan we uitvechtten en de sterkste heeft gelijk. Bedankt achterlijk Brussel dank zij jullie wonen we over 10 jaar in een onleefbare EU vol nog go adrea’s , voorbeelden zat rondom Parijs

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Wie weet waar deze “jongeren” vandaan kwamen? Zijn ze bij ISIS jongerendivisie aangesloten? Kwamen ze uit IS gebieden? Kwamen ze met een opdracht langzaam te beginnen met Nederlandse jongeren te vermoorden als Pilot Project om na te gaan wanneer de Jihad-oorlog kan beginnen? Nagaan hoe is de werkelijke mentaliteit van hun toekomstige tegenstanders? Het feit dat ze direct met messen te voorschijn kwamen, zegt een ding: Ze zijn van plan, in het land die ze opvangt, jongeren van hun eigen leeftijd te vermoorden. In normale omstandigheden (niets is tegenwoordig normaal!) zouden justitie en veiligheiddiensten ze – samen met hun familie – arresteren en na een speciale interneringskamp sturen; in afwachting ze zo snel mogelijk naar het land van herkomst te sturen. Ze hebben geen enkel recht in Nederland te blijven. Maar wij leven tegenwoordig in omstandigheden die niet normaal zijn. Dus, de bevolking is op zichzelf aangewezen om zichzelf te beschermen. De bevolking van Hoofddorp (en andere plaatsen) moet zich UITERST VIJANDIG stellen tegenover vluchtelingen uit Islamitische landen en Afrika. Men moet knokploegen oprichten en ze tot pulp slaan bij iedere kleine incident. Als Minister Grapperhaus en Staatssecretaris Dijkhoff ze zo graaf willen houden- PRIMA! Maar de bevolking moet er op toezien dat ze niet hun onderkomen in een AZC zouden durven te verlaten uit angst voor de bevolking.

  Like

 21. P. Puk zegt:

  Read my lips and mark my words: het zal nog veel erger worden! We hebben ons land weggegeven aan de barbaren en het is niet meer terug te draaien. Allemaal geregeld door de zakkenvullers in Den Haag.

  Like

 22. Jade zegt:

  “Dader was volledig ontoerekeningsvatbaar…”
  -Met deze kut-smoes gaat hij de dans ontspringen.-
  En wie maakt dat mogelijk???

  Like

 23. Er zijn smerige lieden die al heel vroeg de plannen ten uitvoer brachten.
  Een ervan Merkel haalde plots een nazi schilderij uit haar werkruimte……
  Zoiets als een koninklijke foto die bij overheidsinstellingen aan de muur hangen.
  Waarom nu ineens en waarom is dit bekend geworden?
  Wordt het haar te heet onder de voeten en getuigt dit van de ware aard van het beestje…?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s