Jullie zijn allemaal Hitlers!

Screenshot_62

(Door: H. Numan)

Nou, dat was even schrikken voor Forum voor Dhimmicratie stemmers. Stemmen ze niet op Wilders, want die is Hitler wordt overal gezegd. Gaan ze op Baudet stemmen. Blijkt Baudet óók Hitler te zijn! Dat moet wel, want iedereen zegt het. Hadden ze net zo goed op Wilders kunnen stemmen, toch? Want Wilders Light© bevat net zo veel slechte stoffen als het origineel zelf. Aldus de media, extreemlinks, gematigd links, de regering, het onderwijs en de duvel met z’n oude moeder. Voor PVV stemmers is dat niks nieuws. Dat horen we al jáááren! Dus FvD stemmers: welkom bij de club.

Er is een hele goede reden waarom het FvD het zo goed doet. De politiek is grotendeels naar links verschoven. Rechts, lees: conservatief, bestaat eigenlijk niet meer. Dat is een gat in de markt, en Baudet is in dat gat gesprongen. Op dit moment vreet het FvD de PVV leeg, maar dat zal snel gaan veranderen. Dan zijn de Vereniging Van Dhimmies en de 66 Dhimmies aan de beurt, plus de Christenen Die Allah dienen. Niet omdat ze dhimmies zijn, dat is voor het FvD geen enkel probleem. Maar omdat ze de PVV niet onbeperkt leeg kunnen vreten, en hun electorale achterban bij die partijen te vinden is. Vooral bij de VVD.

Ik verwacht persoonlijk dat FvD een blijvertje is, en de opvolger gaat worden van de VVD. Zekers, Baudet is een opportunist van het bovenste water. Maar welke politicus is dat niet? Zelfs Wilders, hoezeer ik hem ook bewonder, is begonnen met het niet teruggeven van zijn zetel.

Elke politieke partij heeft een linker (“progressieve”) en een rechter (“conservatieve”) vleugel. Welke partij maakt niet uit. Zelfs de nazi’s en de communistische partij van de USSR hadden dat: de SA waren de progressieven, en de SS de conservatieven. De progressieven werden een kopje kleiner gemaakt in de nacht van de Lange Messen. In de USSR vormden de Trotskisten de linkervleugel en de Stalinisten de conservatieve vleugel. Trotski kreeg een ijspik in z’n hersens, zijn aanhangers waren allang verdwenen in kampen.

Het CDA en met name de VVD deden min of meer hetzelfde. Beiden hadden een conservatieve(re) stroming en in beide gevallen zijn die buiten spel gezet. Niet zo drastisch als in de bovenvermelde landen, maar even effectief. Bij het CDA waren dat de katholieken. De protestantse takken zijn progressief en wilden onder geen beding samenwerken met de PVV. Dat zijn ook de dwarsliggers die Baudet als de nieuwe Hitler zien. Die katholieke bloedlijn zit op dit moment in de wacht.

Bij de VVD was de laatste conservatief Rita Verdonk. Het kwam binnen de VVD tot een machtsstrijd die Rutte toen won. De conservatieven binnen de VVD zijn daarna grotendeels vertrokken of weggezuiverd, zo u wilt. De paar conservatieve VVD´ers die er nog zijn – er zijn altijd linker- en rechtervleugels in elke partij – weten dat ze beter hun mond kunnen houden.

Met andere woorden: het CDA en de VVD zijn flink naar links opgeschoven. Dat geeft een gat op rechts, en dat gat wordt nu opgevuld. Door Fvd en ook de PVV.  FvD kijkt naar beter betaalde en beter opgeleide kiezers, de PVV meer naar de mensen die modaal of minder verdienen.

Bijna alle partijen zijn fors naar links opgeschoven, en proberen hun conservatieve stroming binnenskamers onder controle te houden. Dat kan intern, maar het gevolg is wel dat er dan buiten de partij een gat op rechts ontstaat. Dat gat wordt nu gevuld. En dat is veel moeilijker onder controle te houden.

Binnen links zie je hetzelfde: de PvdA is weggevaagd. Die komt wel terug, maar voorlopig even niet. Ze zal nooit meer de dominante partij worden. Zelfde verhaal als het CDA, dus. Alles wat extreemlinks binnen de PvdA was, is overgestapt naar Groen Gek. De SP heeft voor de Noord-Koreaanse traditie van socialistische erfopvolging gekozen, dat was geen goed idee.

Yasser Feras loopt dus met de buit weg. Hij is net zo goed populist, en moet doen wat zijn partij van hem verlangt. Vandaar dat hij steeds grotere en belachelijkere eisen stelt. Hij is onbenullig en ambitieus genoeg om z’n eigen retoriek te geloven, maar veel keuze heeft hij niet. Als hij niet vol op het orgel gaat over vluchtelingen, opwarming en warmtepompen vliegt hij sowieso de laan uit. Want dat is wat zijn partijkader eist. (Plus subsidie om dat alles te betalen. En zolang ze er zelf geen hinder van hebben.)

Ik denk dat Rutte de komst van Baudet als een geschenk van god (Allah) zag. Die Baudet gaat heerlijk de PVV slopen. Dat lukte in eerste instantie, maar slechts één verkiezing verder zit hij met de gebakken peren. Het FvD heeft de kabinetsmeerderheid in de Eerste Kamer gebroken.

Rutte, als raspoliticus, keek niet verder dan de huidige verkiezingen. Dus na de Kamerverkiezingen giechelde hij dat die vervelende PVV een mooie poets gebakken was. Maar na de daaropvolgende verkiezingen, de Provinciale Staten verkiezingen, ziet hij dat hij een echt probleem heeft.

Want Mark is de Harry Piekema van Nederland. Een uiterst ambitieuze filiaalbeheerder. Het hoofdkantoor staat in Brussel en Mark wil niets liever dan een positie bij de concernstaf. Maar is er is nog geen vacature. Die komt vacant in september.

Dat hij de VVD en het land in gruzelementen achter zich laat, ach. Wie geeft daarom? Dat is toch maar een lullig partijtje in een ministaatje. Dat interesseert Mark niks. Maar als het kabinet voor september valt, dan kan Mark die mooie baan op z’n buik schrijven. Met wasco.

Zeer extreemlinks ziet zijn einde langzaam maar zeker naderen. De PvdA is gedecimeerd. Hun toppertjes zullen langzaam maar zeker verdwijnen. Dat is op zich geen probleem, want met de VVD en het CDA valt (vanuit extreemlinkse optiek gezien) prima zaken te doen. Maar ze zijn slim genoeg om te begrijpen dat die twee partijen op hun beurt vervangen gaan worden door FvD en de PVV. En dan zijn hun rapen gaar.

Dus gaan ze vol op het orgel door weer te gillen dat de bruinhemden er aan komen. Die Baudet is niet van ons, dus een Hitler. Net als Wilders. Hoort u Rutte iets zeggen dat die Hitler-vergelijkingen te ver gaan? Ikke niet. Buma Stemra hoor je ook niet. En de sokpop van D66 evenmin. Alle drie hopen ze vurig dat extreemlinks die hete kastanje van kant maakt uit het vuur haalt. Dat werkte bij Fortuyn, dus waarom nu niet?

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Forum voor Democratie, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op Jullie zijn allemaal Hitlers!

 1. Rensk. zegt:

  Trotski zelf was ook geen lekkere jongen. Stalin heeft hem laten vermoorden toen hij als banneling in Mexico verbleef. De hele familie trouwens van Trotski is uitgemoord. Wanneer iemand zich in dat soort groepen begeeft ben je oliedom. Je kunt er zeker van zijn dat op enig moment je zelf aan de beurt bent. Dat was 70 jaar lang het geval daar in de Sovjet Unie. Iedereen was bang van elkaar. Dat gebeurd ook in Den Haag. Ze houden elkaar in een wurggreep. Dit soort dingen zie je ook op microniveau. Gesloten groepen waar een mores heerst waar je je aan moet houden of anders verstoten word, die kun je beter mijden als de zwarte pest. Hoor net dat die achterlijke doos met haar paf een taakstrafje krijgt.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Vladimir Lenin was feitelijk de eerste communistische massamoordenaar die de pest had aan de Russen en de uitvinder van de NKVD die tijdens oorlogen “deserterende” soldaten overhoop moesten schieten! Door een aanslag op Lenin, die hij ternauwernood overleefde op 30 augustus1918 werd gepleegd door Fanny Kaplan, zou hij uiteindelijk alsnog in 1924 komen te overlijden daar hij hierdoor allerlei beroertes opliep!
   Geert Wilders is daarbij totaal GEEN Adolf Hitler daar de eerstgenoemde Europa helemaal NOOIT wil en kan gaan veroveren, GEEN vernietigingskampen en gaskamers zal gaan opzetten om moslims te vergassen en bovendien van die gehate EU af wil!

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Zelfs Wilders, hoezeer ik hem ook bewonder, is begonnen met het niet teruggeven van zijn zetel.”

  Volgens welk voorschrift had hij dat dan moeten doen? Welke regel heeft hij overtreden door het niet te doen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Bob Koster zegt:

   Wilders heeft geen enkele regel overtreden. Hij verschilt van Baudet omdat hij al politicus was toen hij uit trad uit deVVD en Baudet een gewone bezorgde burger was.

   Like

 3. Jan Altena zegt:

  Geweldig stuk, mijn avond is weer goed. Nu nog even verder uit de BRON putten, slaap ik weer eens goed!

  Like

 4. Giny zegt:

  Wat is de heer Numan opeens positief over het FvD, ook lid geworden? Niks is veranderlijker dan een mens!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Zelfs Wilders, hoezeer ik hem ook bewonder, is begonnen met het niet teruggeven van zijn zetel.

  Wat voegt deze opmerking nu toe?
  Wilders heeft niet anders gedaan dan vechten voor ons en die Baudet gaat er met de buit vandoor.

  Geliked door 2 people

 6. Ik hoop dat er voor september nog iets ergs gebeurt waar de minister van Justitie geen antwoord op heeft en dat de pleuris uitbreekt, dit sloopkabinet zal vallen zodat Rutte naar die job kan fluiten, dan kan het spel pas echt beginnen en gaan er koppen rollen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  PvdA-uitschot

  Formatie-update! Ook Zeeland sluit FVD uit en PvdA weert Forum in Overijssel

  Het partijkartel dendert vrolijk verder! Forum voor Democratie is uitgesloten van de formatie in provinciebestuur Zeeland. Ook wil de PvdA niet met Forum samen in het bestuur van Overijssel.

  Wegens verschillen in zowel ‘inhoudelijke als ideologische standpunten’ werd FVD, de derde partij in die provincie, vandaag uitgesloten van het formatieproces in Zeeland. Wederom bleek het klimaatstandpunt, hoewel deze in Zeeland véél gematigder is, een breekpunt. CDA, VVD, SGP en PvdA gaan nu kijken of het ze samen lukt om te formeren maar misschien komt er nog een vijfde partij bij. Strak plan, vooral doen!

  In Overijssel was het nog veel triester.
  ….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/formatie-update-ook-zeeland-sluit-fvd-uit-en-pvda-weert-forum-in-overijssel/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s