Wij trainen voor de eindstrijd?!

Screenshot_67.png

Wij “trainen onze rekruten in opleidingskampen voor de eindstrijd voor de overleving van het blanke ras!”

Althans, dat lezen wij overal vandaag.  Iedereen schrijft elkaar over of baseert zijn of haar stuk op een publicatie van een commercieel “onderzoeks- en de-radicaliseringsbureau”. De teksten in de stukken van de media werden in de loop van de dag ook steeds dikker aangezet. Zo zouden wij ‘nieuwe rekruten naar kampen sturen om ze daar te trainen in man tegen man gevechten’. Zelf weten wij van niets, maar dat schijnt geen enkele journalist iets te kunnen schelen. De feiten dan;

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, demoniseren, Desinformatie, Identitaire Beweging, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wij trainen voor de eindstrijd?!

 1. Peter zegt:

  LEON DE WINTER – Volgens berekeningen brengt de ’energietransitie’ een temperatuurreductie van niet meer dan 0,0003 graden Celsius in het jaar 2100 teweeg, ofwel, het effect daarvan voor een mogelijke opwarming van de atmosfeer is nul. Maar Nederland is dan wel een klimaatgidsland, zeggen de voorstanders trots, en iedereen zal dan bij ons komen kijken hoe onze windmolens en onze zonnepanelen functioneren en bewondering voor ons hebben. Ik vrees dat die bewondering achterwege blijft. Hoongelach zal ons ten deel vallen.

  https://www.telegraaf.nl/columns/3420057/op-weg-naar-een-groene-heilstaat

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Als de winst slechts 0,0003 graden Celsius bedraagt, gaat de klimaatrevolutie om iets ANDERS.
   We zitten in het begin van een proces dat de overheden TOTALE CONTROLE gaat bieden over onze consumptie, mobiliteit, uitingen.
   We worden naar een groene heilstaat geleid die niets anders dan een tirannie kan zijn.
   Verwijt het me als ik overdrijf – maar ik ben bang dat de signalen alom zichtbaar zijn.

   / / / / /
   [ En iedereen moet goed het belangrijke nieuws uit de reguliere Media blijven volgen/geloven. ]


   Hier kan men zien hoe de kennis in de Media wordt door gegeven.

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Peter (9 april 2019 om 23:11)

   Dames en Heren.

   Wat zijn de linkse citroenen weer zoet.
   Zielig zijn de linkse onnozelen van geest. Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.
   Echt iets voor de geïndoctrineerde linkse spijbel-scholieren en het klootjesvolk.
   Ik ben inmiddels de leeftijd te boven, om nog in die linkse sprookjes te geloven.
   Energietransitie, de zoveelste leugen. En Mark lacht zich weer een schater.
   Ha, ha, ha, haaa !!!!

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Europese Verkiezingen:”Renaud Camus” voert/ staat aan ’t hoofd van een Europese verkiezingslijst.


  De theoreticus/schrijver van het boek Grand Remplacement [ de grote vervanging ] en sympathisant van de Identitairen, staat aan ’t hoofd van de Europese lijst.
  Hij heeft die de naam gegeven “De duidelijke Lijn”.
  Hij is opnieuw de verkiezingsstrijd aangegaan, een oorlog van “dekolonisatie” tegen de “remplacistes”[ de Politici die geen bezwaar hebben om de Franse/ Europese bevolking te laten vervangen door o.a. geïmporteerde Afrikanen/muslims ] en tegen de Davocratie.
  Dat is de regering van het Davos Economic Forum, een van de vele neologismen van de schrijver .
  Hij vindt President Macron de incarnatie, de perfectie incarnatie hiervan.
  Tegen Brussel, maar vooral tegen zijn obsessie die hij al jaren verkondigt en beschouwt als de “misdaad tegen de mensheid van de 21ste eeuw”: “DE GROTE VERVANGING”

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1115194891456458752&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.fdesouche.com%2F1189297-europeennes2019-renaud-camus-menera-une-liste

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Overigens trainen moslims wel hun (kind)soldaten. Ook hier in Nederland. Ze leren niet bruggen bouwen, ze leren geen respect, geen tolerantie en geen begrip, maar het gebruiken van wapens en terreur om ons land te ontwrichten. Maar dat haalt de NPO niet natuurlijk.

  Geliked door 5 people

 4. Jan zegt:

  Links lijdt aan SSSS, Sylvana Simons Spoken Syndroom

  Geliked door 1 persoon

 5. bozeoudeman zegt:

  Hoe ik deze mensen van Identitair Verzet ook waardeer, dit zal geen zoden aan de dijk zetten, de politie, het leger, de politiek zijn door het Gooise matras links van de Freek de Jonge en andere namaak socialisten al volledig geïnfiltreerd, nu de dorpen en wijken nog en daar is Rutte met zijn bende EU vazallen druk mee bezig.
  Gestoorden als ‘zeg dan paf’ imbecielen hebben voor geen millimeter in de smiezen wat er wordt binnen gehaald aan criminelen, moordenaars, verkrachters, radicale moslims, zwarte racisten et cetera. Dit soort loopt braaf mee en roept hun hersenloze leuzen, hand in hand met hun eigen toekomstige moordenaars.
  En deze gestoorden voeren de boventoon, er is nog steeds enkel maar een zeer beperkt groepje dat ziet wat er werkelijk plaatsvindt en dit gevaar onder ogen wenst te zien.
  Ik heb het al eerder gesteld en doe dat nogmaals, in een tijd dat krankzinnigen als Soros de macht hebben, gesteund door corrupte schoften als Obama ,Merkel, Jucker, Timmermans en noem helaas wellicht het grootste deel van volksvertegenwoordigers maar op, in combinatie met internetbazen met een ‘hoe word ik nog rijker’ mentaliteit, is het helaas onbegonnen werk om mensen hun ogen trachten te laten openen.
  De boodschap die normale mensen brengen is niet die leuke boodschap die de Twitter, Google, Facebook, Amazon verslaafden willen horen. Deze dwazen worden pas wakker als barbaren met machetes voor hun deur staan, vrees ik. En dat kan nog wel eens binnen tien jaar zover zijn. Dit is het rampen evangelie gebaseerd op de werkelijkheid.

  Geliked door 2 people

 6. rottenpikwick zegt:

  Kijk, hier gaan zoweer 100.000en euries aan uitgegeven worden! 1000en van dit soort zaken per jaar. Ook weer een M I L J A R D E N bizniz om van De Verrijking / Omvolking een suck6 te maken!
  Met dank aan De Misdadigers op Het Binnenhof!!
  https://www.dvhn.nl/binnenland/Haagse-steker-geheel-ontoerekeningsvatbaar-24350882.html

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Ik vind hun idee helemaal niet zo gek hoor. Men weet toch dat van de politie niet al te veel te verwachten valt. Ons leger is al volkomen uitgehold. En idd het geweld komt keer op keer van links. Mag je je dan verdedigen tot op het bot? Ja dat vind ik zeker. Zelfs op een bepaalde site zie ik dat ze belachelijk gemaakt worden vanwege hun training. Jongens, die enkel op hun reet zitten te tikken.Zou ze wel eens willen zien als er een geweldpleger vlak voor ze staat.

  Like

 8. IkBenHet zegt:

  Puur hypothetisch. Wát zou er mis mee zijn indien zij dit wél zouden doen!??
  “trainen onze rekruten in opleidingskampen voor de eindstrijd voor de overleving van het blanke ras!”
  Ik zou mij direct en onmiddellijk aanmelden voor het gehele leertraject 🙂

  Geliked door 1 persoon

 9. Aegolius cs zegt:

  Eindstrijd?!

  De regering heeft in beste wijsheid de opkomstplicht (1997) afgeschaft waarmee minstens 200.000 gewone burgerjongens met wapens tijdelijk naar huis konden reizen tijdens verlof.

  Ook uw zoon onder de wapenen het rijksgebied Nederland te verdediging. De zoons blij met de afschaffing en daarna werden er voor landsverdediging werknemers aangesteld…. En u weet op welke onbeholpen wijze (financiering/materieel) “ons” land zouden moeten verdedigen.

  Pas nu kan ik schrijven dat we er in 1997 erin gestonken zijn omdat mij thans duidelijk is geworden door een groter plan(EU) diverse naties ontwapend zijn geworden.

  Evenwel op weg naar een EU-leger dat binnen EU landen ad hoc kan ingrijpen. Tja ,1997…. En Schengen in het verschiet.

  Geliked door 1 persoon

 10. En heel Holland bakt.

  Like

 11. https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/369315/fotos-van-trainingskamp-voor-jihadisten-in-de-ardennen.html
  Op Facebook zijn gisteren foto’s verschenen van Brusselse radicale moslims, die zich in de Ardennen lijken voor te bereiden op de jihad. ‘Dit is verontrustend en lijkt in niets op gewoon gezellig paintballen onder vrienden’, klinkt het bij de politiediensten. ‘Dit heeft veel weg van een radicaal trainingskamp.’

  De jonge mannen op de foto’s zijn bevriend met tal van Syriëstrijders, dwepen op hun Facebookpagina met vlaggen van Islamitische Staat en gaan met zware airsoftwapens ‘spelen’ in de bossen van de Ardennen. De politiediensten noemen het ‘alarmerend’ en starten een onderzoek.

  De foto’s zijn gepost door Abd Al Wadoud Abu Daoud, een Brusselse moslim die weinig moeite doet om op sociale media enige vorm van radicaal gedachtegoed te ontkennen. Het salafisme wordt er geprezen, minder lof is er voor de ‘koufar’, de ongelovigen.

  Zien we daar wel eens wat over op het NOS journaal?!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s