Boekverbranders . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Links fascisme, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Boekverbranders . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Oh, weer een video die we niet mogen zien; zal wel ‘kwetsend’ zijn voor de mohammedaan.

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  Verdwijnen 70% insecten niet gevolg van klimaatverandering, maar van opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen – Waarom horen we de linksgroenen niet over het feit dat verbranden biomassa 15% vervuilender is dan steenkool? – Bossen gekapt voor 5G netwerk? –Het Nederlandse motto ‘Leve de natuur, weg met de natuur!’ in…
  Verder Lezen
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/nederlandse-staat-brengt-natuur-met-massale-kap-bossen-voor-biomassa-onherstelbare-schade-toe/

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Recht voor de raap en in de roos column van Leon de Winter vandaag 10-4-2019 in de Telegraaf.

  Tevens keihard gegeven ook in het kader van deze foto shopper.

  Want waarover gesproken moet worden mag niet meer.

  Volgens berekeningen brengt de ’energietransitie’ een temperatuurreductie van niet meer dan 0,0003 graden Celsius in het jaar 2100 teweeg, ofwel, het effect daarvan voor een mogelijke opwarming van de atmosfeer is nul. Maar Nederland is dan wel een klimaatgidsland, zeggen de voorstanders trots, en iedereen zal dan bij ons komen kijken hoe onze windmolens en onze zonnepanelen functioneren en bewondering voor ons hebben. Ik vrees dat die bewondering achterwege blijft. Hoongelach zal ons ten deel vallen.

  De rest van de wereld gaat over op gas, maar Nederland moet van het gas af, zo zeggen de activisten. Maar aangezien er geen effecten op het klimaat te meten vallen, gaat het dus om iets anders.

  In het Financieele Dagblad van afgelopen vrijdag stond een intrigerend verhaal over de ombouw van woningen. De kosten bedragen gemiddeld minstens 100.000 euro per woning. Sommige woningen krijgen extra buitenmuren van veertig centimeter dik, een heel huis wordt als het ware ingepakt om ze optimaal te isoleren – ben benieuwd welke ziekten zullen ontstaan door het gebrek aan ventilatie. Er komen warmtepompen met een hoop herrie, en goedkoper wordt niets, want de gebruikte technieken zijn kostbaar. En het klimaat merkt er niets van.

  Maar ondertussen nemen wel de controle- en bijsturingsbevoegdheden van de overheden toe. Als je meer energie verbruikt dan de regels toestaan, krijg je bezoek van ’coaches’ die jou gaan leren dat een extra trui ook werkt en dat het niet nodig is om honderdtachtig seconden te douchen maar dat vijfenvijftig seconden wel mag. Ik voorspel dat er op een dag timers op douches worden gezet, en wie die ontregelt, zal een douchestraf krijgen van minimaal een week doucheonthouding.

  En de nuttige idioten in ons bedrijfsleven, die denken dat ze de komende decennia hier goed aan gaan verdienen, zullen merken dat met het argument van het redden van de aarde inclusief de mensheid hun bedrijven onder toezicht moeten komen van overheden; want het redden van de mensheid is pas mogelijk wanneer de belangrijkste economische en industriële processen geannexeerd zijn.

  Ja, u begrijpt goed wat ik bedoel: het redden van de aarde plus mensheid is een fake argument aangezien dat redden met slechts een reductie van 0,0003 graad Celsius volslagen kul is. De wetenschap ten aanzien van klimaatveranderingen, van de rol van CO2 in de atmosfeer, van die uiterst ingewikkelde samenhang tussen wolken, oceanen, zonneactiviteiten, kosmische stralingen, waterdamp, de chaotische bewegingen van de aarde, het verschuiven van de tektonische platen, dat alles staat in de kinderschoenen, dus is het benadrukken van CO2 als boosdoener voor de toekomst van onze planeet een vorm van geloof, een ritueel dat de echte motieven van de klimaatactivisten verborgen houdt.

  Het gaat om macht.

  De neomarxisten hebben de tocht door de instituties, ofwel door de universiteiten en media en politieke organisaties, met succes voltooid. Zij kunnen hun agenda’s doorzetten en mogelijke discussies smoren. Een serieuze, brede discussie tussen wetenschappers over de vraag of het klimaat echt versneld opwarmt door de toevoeging – door menselijke activiteiten – van CO2, heeft nooit plaatsgevonden.

  Het omarmen van het groene geloof is een meesterzet geweest van de neocommunisten die de actiegroepen leiden. Waar het socialisme geregeerd heeft, of nog steeds regeert, lijdt de natuur direct onder de chaos waarin de planeconomie per definitie ten onder gaat. Maar dat weerhoudt onze activisten en politici er niet van om plannen te smeden waarmee Nederland in 2050 wordt omgetoverd tot een stralend voorbeeldland dat vrij is van het verstoken van gas.

  We plannen nu het volgende: we gaan ons land qua energievoorziening ombouwen. Dat is een totale revolutie. En dat kan alleen als we daarmee overheden de macht geven elk onderdeel van ons leven te controleren en te beheersen. En het blijft niet bij het begrenzen van de aan jou toegewezen hoeveelheden doucheminuten, vrees ik.

  Via controle over sociale media zullen overheden invloed gaan uitoefenen over onze uitingen, opinies, irritaties, want de utopische wereld die gaat komen mag geen verstoring kennen van dwarsliggers en opstandelingen. De argumenten die je ziet aankomen, zijn het bewaren van sociale rust, sociale rechtvaardigheid, sociale energievoorziening, sociale mobiliteit.

  Onder het mom van het redden van de aarde worden de nuttige idioten van de VVD en het bedrijfsleven een socialistische heilstaat in gerommeld naar het recept van Orwells 1984. In China is die wereld al ingevoerd. Daar geldt een systeem van ’sociale kredietpunten’, en als je punten verspeelt, word je uit de samenleving verbannen en moet je heropgevoed worden opdat je niet meer akelige berichten online zet zoals twijfel aan de intenties van de Leiders.

  Als de winst slechts 0,0003 graden Celsius bedraagt, gaat de klimaatrevolutie om iets anders. We zitten in het begin van een proces dat de overheden totale controle gaat bieden over onze consumptie, mobiliteit, uitingen. We worden naar een groene heilstaat geleid die niets anders dan een tirannie kan zijn. Verwijt het me als ik overdrijf, maar ik ben bang dat de signalen alom zichtbaar zijn.

  Geliked door 4 people

  • Kees zegt:

   China als gidsland! Daar wordt alles en iedereen al gecontroleerd. Eerst moeten de kinderziekten van het Chinese systeem opgelost worden, waarna het ingevoerd kan worden in Nederland en de EU!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s