Waarom haten ze ons?

Screenshot_73

(Door: H. Numan)

Ik vind het zelf wat vreemd, maar de meeste westerlingen schijnen niet te begrijpen dat en waarom mohammedanen ons haten. Niet alleen Nederlanders, maar het volledige Westen. Dus u hoeft zich niet te schamen. U bevindt zich in goed, zij het ietwat naïef, gezelschap. Nu wil het geval dat ik dit jaar precies 25 jaar in het Verre Oosten woon, en dat is behoorlijk lang. En ver. Het geeft me een aardige helikopterblik op onze eigen samenleving. Thailand is niet mohammedaans, maar boeddhistisch. En ook daar zien we min of meer dezelfde problemen. Gode zij dank enkel in het diepe zuiden, waar het heel wat erger is dan bij jullie. Kelen snijden is daar dagelijkse kost. Wees niet bevreesd, jullie komen ook aan de beurt, binnenkort.

Kijk naar uzelf. U bent in Nederland geboren, en als Nederlander opgevoed. Je spreekt Nederlands, en je cultuur – die volgens ene mw. Zorreguieta niet schijnt te bestaan – is Nederlands. Natuurlijk bestaat de Nederlandse cultuur. Je kunt er als rijkeluiskindje op afgeven en dromen dat je een wereldburger bent. Maar dat zijn dromen. Als je als lelieblank Groengek uitvretertje afgeeft op boze witte mannen die alles gedaan hebben, doe je dat vanuit de Nederlandse cultuur. Er bestaat geen internationale cultuur, hoe graag de multiculturele kerk (en vele anderen) dat zouden wensen.

Ik kom bijna dagelijks Nederlandse expats tegen die geen woord Thais spreken, niets van de Thaise cultuur weten, abominabel Engels beheersen, nog Nederlandser zijn dan boer Harms op klompen, maar zichzelf wel als wereldburger zien. Wat dat moge zijn. Over het algemeen zijn dat D66-aanhangers.

Wij Nederlanders zijn er trots op dat we recht door zee zijn, en direct tot zaken komen. (En ongelofelijk veel koffie drinken op alle tijden van de dag. Daar wordt serieus voor gewaarschuwd in het buitenland!) Ja is ja, en nee is nee. Als u een Thaise relatie op kantoor krijgt, biedt u beleefd een kop koffie of thee aan. Nee dank u, zal de Thai ook uit beleefdheid zeggen. Oké, zegt de Nederlander. En schenkt dan één kop koffie in. Voor zichzelf. De Thai, of bijna elke andere buitenlander, rolt dan bijna om van z’n stoel. En u heeft geen flauw idee dat de goede man of vrouw behoorlijk beledigd is. Hij wou toch geen koffie? Dat zei hij zelf!

Klopt, maar in Thailand, dus binnen zijn cultuur, bied je altijd koffie of (meestal en) thee aan. Plus een glaasje water. ‘Ja graag’ zeggen is niet beleefd. Dat klinkt hebberig, dat doe je niet. Dus je zegt beleefd nee, in de zekerheid dat er altijd koffie of thee geserveerd wordt. Behalve in Nederland dus.

Dit korte intermezzo is geen verwijt, slechts een observatie. Nederlanders worden internationaal prima gewaardeerd. Maar zeker niet voor hun beleefdheid en tactvolle optreden, want dat missen wij ten ene male. Ik geef het enkel als voorbeeld van cultuurverschil, want elke cultuur is anders.

Gaan we over naar een mohammedaanse familie Achesoes die al 3 generaties tussen de heidenen woont. Jazeker, zo zien ze ons. Wij zijn heidenen, vergis u niet. In de ogen van elke mohammedaan bent u op z’n best een ongelovige. Maar enkel als u christen(hond) bent. Als u, zoals de meeste Nederlanders, niet gelovig of erger zelfs atheïst bent, en daar openlijk voor uitkomt, bent u niet eens een mens.

Hun cultuur is namelijk compleet anders, en daar maken ze bijzonder graag gebruik van. Natuurlijk, pappa Achesoes zal nooit recht in uw gezicht zeggen dat hij u verafschuwt of moet braken van de hoer waarmee u getrouwd bent. Eerstens is dat erg onbeleefd, tweedens vindt hij die uitkering waar hij eigenlijk geen recht op heeft best wel tof, en derdens: een slapende dhimmie is een lieve dhimmie. Het oude spreekwoord zegt immers: je moet geen slapende dhimmies wakker maken.

De familie Achesoes, of die nu uit het Atlasgebergte of Anatolië komt maakt niet uit, weet 100% zeker dat ze geluk heeft gehad. Ze zijn als mens geboren. Dus als mohammedaan. De wereld is rond, Mekka (Allah zij geprezen!) is het middelpunt, Arabisch is de universele taal van de wereld en zij zijn het uitverkoren volk, de lievelingen van Allah. Dat zijn zekerheden. Dat weet iedere mohammedaan. Er wordt niet over gediscussieerd, want over absolute zekerheden discussieer je niet.

En dan … trapt de realiteit in je kruis. Als je niet beter zou weten, zou je gaan denken dat Allah mohammedanen haat. Er zijn maar vier dingen die ze in overvloed hebben: zand, geiten, olie en kinderen. Analfabetisme is ten hemel schreiend hoog. Armoede is nog veel erger. Politiek draaien ze nauwelijks mee. Militair zijn ze het lachertje van de wereld. Zekers, Marokkanen kunnen stoer beweren dat ze Nederland hebben helpen bevrijden, maar ze weten zelf donders goed dat dit gelogen is. Liegen is onderdeel van hun cultuur, en ze zijn er trots op ook. Militair kunnen ze enkel een deuk in een pakje boter slaan als de boter zacht genoeg is, en ze een overmacht van 25 op 1 hebben. Turkije idem dito. De sultan daar doet keihard z‘n best om de lira te veranderen in een a, zonder lir met een waarde van 1 triljard a per euro.

Als je niet beter wist, zou je denken dat mohammedanen juist gestraft worden, in plaats van Allah´s lievelingetjes te zijn. En dan kijken ze naar de westerse samenleving, waar ze noodgedwongen moeten leven. Die afgrijselijke heidenen zijn ongelofelijk rijk. Het komt ze allemaal aanwaaien! Dat is diekriemienaasjie!

Mohammedanen komen niet goed mee op school, vanaf de kleuterschool al. Ik schrijf niet ‘Marokkanen’, want het is algemeen. Syriërs en Turken net zo goed. Al moet ik toegeven dat die Syriërs op dit moment erg goed slagen voor het examen messen trekken. Nóg erger: Marokkaanse meisjes doen het beter (lees: minder beroerd) dan hun broers en neven. Daar sta je dan als patriarchale familie. Over familie gesproken: de helft zit in een gesticht omdat neef-nicht huwelijken de norm zijn. Maar goed dat die heidense dhimmies hun halfies gratis in een gekkenhuis opnemen. Thuis bij oom Erdo of Mo Zes hadden ze dat zelf moeten betalen!

Zonder te discrimineren, discrimineren wij Nederlanders – en het Westen, en eigenlijk overal – altijd. Dat is volkomen normaal. Je verwacht van een professor in astronomie niet dat hij met een vet Haags accent aan een wetenschappelijk debat deelneemt. Linkse lulkoek dat je iemand niet op uiterlijk mag discrimineren is precies dat: linkse lulkoek. Als ik idioot genoeg zou zijn om aan een praatshow op tv deel te nemen, word ik direct als dom boertje weggezet. Door diezelfde linkse mensen die niet discrimineren.

De mohammedaanse religie en cultuur is gebaseerd op dominantie. Onze cultuur zeer beslist niet. Wij gaan meer voor een compromis model. Allebei wat. We zijn niet allebei tevreden, maar het is het beste voor de lieve vrede. Zo niet in de mohammedaanse samenlevingen. In het Midden-Oosten is dominantie het model. Je domineert of je onderwerpt je. Het een of het ander. Vrouwen moeten zich onderwerpen aan mannen. Mannen aan sociaal hogere mannen, en die aan nog hogeren, enzovoorts.

Je moet de minkukels onder je onder de duim houden. Laten voelen dat jij beter bent. Likken naar boven, en trappen naar beneden. De rechter een grote bek geven is niet dom, vanuit hun optiek. Hij is een dhimmie, dus minder dan een Marokkaans schoffie van twaalf, en in de ogen van zijn kameraden toont hij dat hij een echte man is. Dat hij daardoor 20 uur schoffelen extra krijgt, is een goedkope prijs die hij graag betaald.

Het is niet toevallig dat kopschoppen nu zo vaak gebeurt. Wij schoppen in principe geen tegenstanders die al op de grond liggen, maar bij hen is dat nou net een mooie voorzet. Het gaat tenslotte niet om het spel, maar de knikkers. Het is ook niet toevallig dat mohammedaanse schoffies hun klasgenoten (bij voorkeur die niet-mohammedaan zijn) terroriseren. Ze zien die als hun sociale minderen, zo worden ze opgevoed. Die minderen moet je onder de duim houden. Afpersen? Dat mag, want dat is gewoon jizya incasseren. Pappa Achesoes weet drommels goed dat hij geen recht heeft op z’n sociale uitkering, maar dat is geen uitkering maar jizya. En dan mag het. Mohammedaanse kinderen hebben over het algemeen niet veel interesse in studeren. Dat is niet toevallig. Als je één boek hebt met alle antwoorden er in, waarom dan iets anders studeren? Iets anders studeren dan de koran is eigenlijk onzin, en waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom het aantal Nobelprijswinnaars uit mohammedaanse landen zo gering is.

Het enige waarin mohammedaanse ‘wetenschappers’ uitblinken, is het ontdekken van passages in de koran die bewijzen dat een westerse uitvinding al eeuwen geleden geopenbaard is in de koran. Wat dat bewijst, anders dat ze eigenlijk stommer dan het achtereind van een varken zijn, geen idee. Maar het geeft ze een harde plasser, zullen we maar denken.

Ouders van slecht presterende mohammedaanse kinderen motiveren die niet. Is nergens nodig voor. De koran heeft alle antwoorden. Die ouders motiveren is net zo zinloos, wat wel wat goedwillende domme juffen proberen te doen. Ze kunnen beter oefenen op lantaarnpalen. Die reageren eerder.

Dus als u zich afvraagt waarom ze ons haten? Grotendeels omdat ze een minderwaardigheidscomplex van Mekka tot Jeruzalem en terug hebben. Zij doen alles ‘goed’ en leven in armoe. Wij doen alles ‘verkeerd’ en leven in een paradijs.

Als afsluiter: er wonen nu meer dan een miljoen mohammedanen in ons land. Dat worden er elk jaar veel meer. Deels omdat ze sneller vermenigvuldigen dan konijntjes en deels omdat onze overheid elk jaar er 50.000-150.000 meer van importeert. Dat is razend gevaarlijk.

Bij elke opiniepeiling waarin de vragen gesteld worden over homoseksualiteit (absoluut niet!) rechten van vrouwen (hebben recht op 3 meter ketting in de keuken), invoering van sharia-recht (liever gisteren dan vandaag), strenge scheiding tussen mannen en vrouwen (ja, graag), democratie (enkel tot er eindelijk sharia is) geeft meer dan 50% tot soms +80%  van alle ondervraagde mohammedanen de antwoorden gegeven tussen de haakjes. Niet de geradicaliseerde mohammedanen, maar de gewone man – vrouwen horen hun bek te houden – op de straat.

Dat is de reden dat ik door dik en dun achter de PVV sta en nogal bedenkingen heb bij het Forum voor Dhimmicratie. Want voor die mensen, ach. Die dhimmificeren net zo goed als de VVD. Alleen bij hen mag u daar iets langer over doen. Het eindresultaat blijft exact hetzelfde.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Forum voor Democratie, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, PVV, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Waarom haten ze ons?

 1. Ik vertrouw geen enkele uit het MO…….en ze moeten mij niet lastig vallen want dan is er stront aan de knikker.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Idem dito hier, zelfs niet de hogeropgeleiden of de leidinggevenden-(politici).
   Iedereen die die ACHTERLIJKHEID aanhangt vertrouw ik niet en ga er met een boog omheen.
   Gelukkig komen we ze hier vrijwel nooit tegen.
   Vroeger in buitenland, kan me niet herinneren ooit één normaal Westers mens te hebben ontmoet die iets positief over arabs/muslims of over die landen in algemeen hadden te vertellen.
   Waren altijd blij er weer weg te zijn………..

   Geliked door 3 people

 2. Ruud zegt:

  Samenvattend, geestelijk bezien een doodziek volk dat vol zit met haat en afgunst.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Alleen vanuit onze optiek. Niet vanuit hun optiek. In hun ogen zijn wij doodziek en er is maar een remedie of bekeren of dhimmificeren of halal de slachtbank bestijgen.

   Geliked door 2 people

 3. Perfide Albion zegt:

  Wederom een uitstekende column van onze beste columnist. Hulde heer Numan!

  De originele PVV is veruit te verkiezen boven het slappe en hippe FvD. Maar dat moeten de schaapjes allemaal nog gaan ontdekken. Jammer want het scheelt ons tijd. Tijd die we helemaal niet hebben.

  Geliked door 3 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Ach, veel joden, Polen, Russen, Oekraïners, Wit-Russen e.v.a. hebben ook nooit in WO II begrepen waarom Adolf Hitler hen zo haatte en ze waren, gelijk wat veel (linkse) Nederlanders thans met hun aartsvijanden, de radicale moslims en criminele allochtonen doen, zelfs geneigd om hem in 1941 in Rusland als een bevrijder te zien die hen zou verlossen van de LINKSE dictatuur van Jozef Stalin, overigens ook een felle moslimhater!
  Zij waren zelfs bereid om de nazi’s te overweldigen met brood, zout, wodka, bloemen, kransen van afgedankte buskaartjes etc. en ze gingen soms onderling twisten wie van hen als eerste een Duitser in huis mocht nemen om deze brood, bad en een bed aan te bieden! Helaas was de haat van de Duitsers tegen de Russen, Oekraïners, Wit-Russen, joden e.a. daarmee NIET af te kopen en werden zij door de nazi’s met tientallen miljoenen mensen afgeslacht!
  Wie denkt een fanatieke aartsvijand in een goede vriend te vernederen komt ook tegenwoordig van een koude kermis thuis en ik haat op mijn beurt alles wat met de radicale islam en links te maken heeft en ga hen dus ook NOOIT EN TE NIMMER brood, zout, wijn, bloemen, bonbons, cadeaus enz. aanbieden in ruil voor vrede omdat ik ze voor geen 1000% meer vertrouw!

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Totdat ze enkele reis kregen richting Baby Yar Jules.
   Toen werden de ogen geopend maar was het wel een tikkeltje te laat.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Iets soortgelijks hebben ze trouwens ook in Paneriai (Litouwen) meegemaakt dat feitelijk een kopie was van Babi Yar (Oekraïne) was en daar zijn zeker 100.000 joden e.a. vermoord door de Duitsers en Litouwers!

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Jules Vismale.Er bestaat geen “radicale” of “gematigde” islam,er is maar 1 islam en dat betekend ongelovige afslachten.In 1400 jaar tijd tussen de 270 en 500 miljoen mensen afgeslacht uit de naam van islam.

   Geliked door 1 persoon

 5. jantjeuitnl zegt:

  Mijn opa was zeevarend. Hij heeft nog op een zeilboot gevaren,zelfs. Hij zette nooit voet aan wal in een moslimland.
  Het is dus niet alleen van deze tijd.
  Het binnenhalen van moslims door de ‘elite’ gebeurt willens en wetens.

  Geliked door 5 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Als u de koran leest in het nederlands, dan weet u waarom de moslims ons haten. Ik weet daarom wat mijn vijanden over mij/ ons denken. Laat u niets wijs maken. Er is maar 1 koran en alles wat daar aan gruwelijks instaat wordt door de moslims uitgevoerd, met steun van de eurpese unie en natuurlijk door de nl.regering. (of wat daarvoor doorgaat)

  Geliked door 2 people

 7. meine zegt:

  Voor 5 jaar lang heb ik een Moslim-collega geholpen, terwijl hij niet veel competentie had. Dit ging door tot de moord op Theo van Gogh op 2/11’04. Toen vond ik dat hij dat moest veroordelen. Een mening mag niet dodelijk zijn. Nou, integendeel, Mehmet vond dat Theo het verdiend had, het was gerechtigheid, het was goed. De ware moslim kwam boven. De parasiet gooide er een hele tirade uit aan beledigingen en bedreigingen. En hij mag beledigen, een ander niet. Toen hij zei dat mijn moeder een HOER is, bevestigde ik dat, en ze is nog steeds bezig met haar 1e klant….. En hoe is het met jouw moeder ?????? Het was dat er teveel anderen bij stonden, anders had hij zijn mesje getrokken.

  Epiloog: Aan zijn manager gemeld dat diverse dingen die op zijn naam stonden, eigenlijk met mijn hulp waren uitgevoerd. Daarna kwamen er nog een paar confrontaties, en 2 mnd later nam hij ontslag.

  Al in 1816 was dit duidelijk, lees het boek van Reinier van der Pijl:
  https://openlibrary.org/works/OL10329597W/Korte_Beschrijving_der_Staten_van_Barbarije
  https://www.archive.org/stream/kortebeschrijvin00pijl/kortebeschrijvin00pijl_djvu.txt

  Geliked door 2 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Precies wat u beschrijft over het meerderwaardigheidsdenken van islamieten ten aanzien van ons is dat denken bij nep-links als J, de Mol en aanhang de reden om geil van te worden. Hoe de islamieten iedereen belazeren zo willen zij dat ook, hoe de islamieten zonder slag of stoot de macht aan het overnemen zijn, daar droomt dit links als decennia over. Dus kruipen ze op hun knieën voor deze in hun ogen dus verrijkers in de hoop dat zij met hen mogen meedoen als de islamieten aan de macht komen, zonder in te zien dat zij, als domme idioten, juist de islamieten de macht op een gouden schaaltje aanreiken. En hoe vaak je het ze verteld, ze luisteren nooit. Iran is het beste voorbeeld. En Iran wordt ook ons lot dankzij deze ‘nuttige idioten’.

  Geliked door 2 people

 9. Geronimo zegt:

  Ja, ik denk dat al veel langer, je moet werkelijk als mens een volslagen idioot zijn om te geloven dat je behoort tot de lieverds van allah als je in een wereld leeft waarin rondom je elke ongelovige het stukken beter heeft dan jezelf. Maar ze zijn in hun idioterie van kindsbeen af zo waanzinnig geïndoctrineerd in deze übermenschen-mentaliteit, dat ze ook dan nog de heilige hand van allah zien in alles, want zij alleen zullen na dit leven genieten van het eeuwige paradijs, de anderen, dat zijn wij, kunnen het vergeten. Dat is de prijs die zij hier op deze planeet daarvoor moeten betalen. Zij moeten zich met niets anders bezig houden dan met hun koran, want dat is de enige nuttige leidraad in hun enge leven. De rest is voor de ongelovigen, die als slaven hard moeten werken voor al hun rijkdom, die voor een groot deel, inderdaad, ten goede komt van henzelf, de volgelingen van mo. En ook daarin zien ze nog altijd de hand van allah. Hun haat tegenover iedereen die niet tot hun idiote clubje behoort, vindt voor een deel ook daarin zijn oorsprong. Deels uit minachting voor al die rijke, ongelovige slaven, deels ook uit afgunst, maar vooral frustratie. Die vier je dan bot door af en toe eens gericht toe te slaan en er her en der eens eentje te molesteren of dood te kloppen of beter steken. Dat doet immers minder mijn pijn aan de eigen hand. Kwestie van het eigen geloof af en toe kracht bij te zetten en allah nog meer te behagen !

  Hoe gek die kerels in hun warrige hoofd wel niet zijn, moge blijken uit deze schitterende parodie op de islam. (Promotie van het boek ‘People vs Muhammad’).

  Een minder ludieke benadering, maar uitermate ontluisterende schets van deze religieuze oplichting die de religie van de vrede werkelijk is, brengt Brigitte Gabriel. De islam als een door een brutale roverhoofdman opgerichte en door de strot geramde beweging, gebaseerd op andere religies. Ze legt het haarfijn uit.

  Maar bekijkt u deze video’s misschien beter in omgekeerde volgorde. Met een gulle lach eindigen is altijd gezonder.

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   @Geronimo: de spaanstalige video die je geplaatst hebt gaat over het maken van paella op het strand. De ondertiteling heeft niets met de video te maken.

   Like

 10. arjo zegt:

  Het vervelende is ook nog dat,mochten er liberale moslims zijn, die het zwaar hebben, want het beeld is duidelijk in dit land.
  Een moslima wordt ,in dit land,altijd afgebeeld met hoofddoek, terwijl er genoeg rondlopen die dat ding echt niet dragen.Er staat zelfs niks van in de koran.
  Jinek zal waarschijnlijk geen moslima uitnodigen die geen hoofddoek draagt want dat verstoort het beeld.Laatst was wel Arib bij haar maar die krijgt geen lastige islam vragen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Waarom haten ze ons? Dat zelfde vraag ik me ook af van veruit de meeste politici.

  Geliked door 1 persoon

 12. tj dondorp zegt:

  ze produceren sneller dan de konijntjes vind ik echt een leuke!! ik ben nu in napels tusseen de kittekat etende kathoklieken iteliane mengelmoes arabieren en joodse slaven(jerenmia jesaja) maar met relatief hoog percentage edom bloed bereikt een mens niet veel. men zegt zuid italy halve arabieren zijn echte spageti eters

  Like

 13. ed zegt:

  Anno 2019 geloven in een hiernamaals is een geestelijke afwijking.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Bert, jong, dan heb je de video ofwel niet beken, oftewel heb je iets fout gedaan. Een andere verklaring heb ik er niet voor. In elk geval, wat hier op de site staat is exact datgene wat ik heb geplaatst, nl. een parodie op de islam aan de hand van echte gegevens uit ‘people VS muhammad’, want juist dat maakt het extra grappig. Ik vermoed dus dat je de betrokken video hier niet hebt bekeken, omdat ik weet dat er ook van dezelfde komiek inderdaad een video bestaat aangaande paella op het strand, zoals u aanhaalt. Maar dat is hier niet aan de orde, zeker weten. Overtuig u zelf en bekijk de vido in kwestie. Je zult zien dat ik gelijk heb. Het gaat over de islam en over niets anders.

  Like

  • Bert zegt:

   Uiteraard heb ik de video bekeken. Volgens de tekst in de ondertiteling gaat de hele video vanaf het begin over islam. Als je de gesproken tekst volgt gaat het alleen maar over restaurants en het maken van paella op het strand en de grappige ontmoetingen die men daar bij heeft. Als je geen spaans spreekt, valt dat jou niet op, dat kan ik begrijpen. Maar deze video is fake.

   Like

 15. Thomasson zegt:

  @Numan. Numan. Hartelijk dank voor uw bijzondere uitleg. Ieder woord is waarheidgetrouw. Men kan zien dat u in een Aziatisch land woont en kent de gebruiken, iets wat de nietige “Wereldburgers” van de NRC Handelsblad, en De Volkskrant niet kennen. De houding van moslims tegen over niet-moslims is iets wat deep in hun bewustzijn zit. Haat tegenover christenen, Joden, Boeddhisten, Hindi, Humanisten enz. hoort in de alpha-bèta van de Koran. De haat tegenover Joden is nog hoger, omdat de Israëliërs laten ze keer op keer zien, dat zij durven tegen de KLOTEN VAN ALLAH te trappen en zijn bek en de bek van zijn gabbers dicht te timmeren. Dat durft zelfs te laffe Paus van tegenwoordig niet. Hij geeft de voorkeur hun smerige voeten te kussen; als teken van onderwerping.
  Wij weten dat ze ons haten en dat is hen goed recht. Maar als wij dat weten, WAAROM LATEN WIJ ZULKE MENSEN OP ONS GRONDGEBIED WONEN? Wat doen ze hier? Laat de Sand Niggers met hun haat in de zandbak tussen de geiten en schapen. Daar vallen ze ons niet lastig.

  Like

 16. Geronimo zegt:

  Bert, uiteraard, dat had ik ook gemerkt, het staat trouwens duidelijk bovenaan de video vermeld dat de ondertiteling werd gewijzigd voor promotie doeleinden inzake het aangehaalde boek. Maar dat is bijzaak, want ze hebben er ronduit een schitterende parodie van gemaakt, ook technisch is het een knap staaltje vakmanschap, vind ik, vooral omdat de islam op basis van gegevens uit die religie en vermeld in ‘people vs Muhammad’, via deze bewerkte ‘risitas’ ongenadig in het belachelijke wordt getrokken. Zo weten we nog eens welke gekke en achterlijke idelogie de islam in feite is. Dat is het punt. De ondertitels zijn dus van belang, en niet de gesproken taal, en die ondertitels geven een schets van de idioterie die de islam is. Zijn onweerstaanbare mimiek en lach op bepaalde momenten maken het ludieke plaatje compleet, en doen je het eigenlijke onderwerp vergeten. Ik vermoed dat de man in kwestie hiertegen geen bezwaar zal hebben geopperd, want anders had het niet kunnen doorgaan. Het staat er al langer dan vandaag.

  Like

 17. Jan zegt:

  Kruizen op Italiaanse graven bedekt om andere religies niet te beledigen

  De plaatselijke bevolking was geschokt toen ze ontdekte dat de begraafplaats in Pieve di Cento zwarte zeilen had aangebracht om de kruisbeelden op de graven te verbergen

  Dit is een ideologische delirium, zei Giorgia Meloni, leider van de conservatief-populistische partij (FdI).

  “De begraafplaats, die zich in Bologna in een stad van ongeveer 7.000 mensen bevindt, heeft ook gemotoriseerde verduisteringsgordijnen geïnstalleerd in een plaatselijke kapel na renovatie om de rooms-katholieke symbolen te verbergen tijdens ceremonies met andere geloofsrichtingen, rapporteert Il Giornale”, schrijft Breitbart.
  ….
  https://jdreport.com/kruizen-op-italiaanse-graven-bedekt-om-andere-religies-niet-te-beledigen/

  NB Twee toespraken: Obama liet ‘Jezus’ bedekken, maar laat Allah prominent in beeld
  https://jdreport.com/twee-toespraken-obama-liet-jezus-bedekken-maar-laat-allah-prominent-in-beeld/

  Like

 18. Republikein zegt:

  Hallo in die Runde

  Seit langem lasse ich mich mal wieder dazu „ernüchtern“ einen Kommentar zu schreiben .

  Udolf Ulfkotte , ein meiner Meinung sehr intelligenter und informierter Mensch , *RIP*
  schrieb er doch ein sehr interssantes Buch über den bevorstehenden Bürgerkrieg in Deutschland .

  Doch wieso komme ich ,bei der derzeitgen Lage im Nahen Osten ausgerechnet darauf das es in diesem Zusammenhang zu Bürgerkriegszuständen in Deutschland kommen wird, darauf ?

  Nun, Es gibt einige eingeschleppte Krankheiten , auch wenn es absolut Politisch inkorrekt ist und ja nichtzusagen Nazi wenn man die Sprache darauf bringt . Ich rechne schon mit einer Volksverhetzungsanzeige, aber davon lasse ich mich nicht einschüchtern.
  Was sind die Krankheiten von denen ich spreche ? Ignoranz , religiöser Eifer, unversöhnliche Erbfeindschaften political Correctness , Selbstverblendung und und und .Die Liste ist beliebig erweiterbar .
  Im Laufe der Jahrzehnte sind (früher Gastarbeiter, später sonstige Migranten und Flüchtlinge ) viele Ausländer in dieses Land eingewandert . Ich persönlich finde das im ersten Moment noch nicht so tragisch , hat es uns doch viele interessante und erfreuliche Dinge gebracht.
  Doch etwas wurde übersehen und zwar das sich ethnische Gruppierungen im Land angesiedelt haben die sich gelinde gesagt auf den Tod nicht ausstehen können.
  Ich denke in diesem Zusammenhang natürlich und im Rahmen dieses Themas an die Kurden und die Türken.

  Und hier beginnt die Krux an der ganzen Geschichte . Beide Gruppen sind aufgrund ihrer gemeinsamen Gechichte auf erbfeindschaft gepolt . Die Derzeitige Invasion die gerade läuft mit den aufkommenden Meldungen ( welche von unserem Qualitätsjournalismus natürlich löblich verschlafen wird ) , von Folterungen und ethnischen Säuberungen ,wenn sich das erstmal in der breiten Masse der Kurden verbreitet dann dürfte es ungemütlich werden . Nun könnte man sagen , naja dann hauen sie sich eben mit stühlen und eventuell mit Dönermessern die Birne ein was gehts uns an . Tja leider leider gab es im Zuge der Masseneinwanderung von 2015 und die fortwährend weiterhin einwandernden auch noch die schicken meldungen das eta 2 bis 5 Prozent wohl Extremisten , Verbrecher und auch IS anhänger sind , wenn ich mir noch dazu die Meldungen ansehe ich ich vor geraumer Zeit gelesen habe , worum es darum ging das Waffenlager ausgehoben wurden in Läden der oben angesprochenen Gruppen und es ging hier um Kriegswaffen und nicht um wasserpistolen.

  Dann wird der ganze Salat so langsam unappettitlich . wenn ich mir vorstelle das sich , sagen wir 100 bis 150 ach lassen wir das, sagen wir 20 Leute , so einer der bekannten hochzeitskorsos und die massen prügeleien na die bringen schon 100 leute zusammen. also 20 leute nehmen sich also diese Kriegswaffen und legen in Köln bei einer Demo Los , und zwar aus einem Grund , Hass auf den Feind ,Verteidigung der Ehre oder welche Gründe sonst noch so in frage kommen ,die haben da bestimmt noch was im Repertoire .
  Na was dann wohl als reaktion kommen wird ?? lassen wir uns überraschen.
  Dann werden sich die vorhergesagten Brügerkriegszustände sehr schnell manifestieren , mich würde die Ausrufung eines IS-Kalifates in bestimmten Bereichen der NajaRepublik , in keinster weise mehr wundern inklusive öffentlicher Hinrichtungen und so weiter und sofort , Ob das ,Frau schafft das, wohl erfreuen wird??
  Aber zum Glück Haben wir ja die Bunteswähr , ups die darf ja nicht in Deutschland eingesetzt werden (deswegen turnen die ja auch überall auf der Welt herum) , wasn Pech
  Na dann eben die Polizei , hahahahaha , ne die jagen GEZ-sünder das geht ja wohl auch nicht . Wenn ein einziger von denen schon eine ganze stadt lahmlegen kann , was ist dann wenn sich von denen ein paar dutzend oder hunderte zusammrotten ??

  hey wer ist für sowas dann zuständig ?? die Heilsarmee ??

  Ich empfehle zur Blockflöte Namen zu tanzen , das hilft ganz sicher , und immer schön dran denken nur gegen rächts kämpfen aber , bloss nicht die Augen aufmachen .

  Grüße und kommt gut durch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s