PVV-Kamerlid Martin Bosma haalt uit naar Femke Halsema: ‘Symbolen van onze geschiedenis worden stuk voor stuk gesloopt!’

Screenshot_87

Martin Bosma (PVV).

(Door: Michael van der Galien)

“Van Zwarte Piet tot VOC.”

Roderick Veelo heeft een heel heldere column geschreven voor RTL Z over het nieuws dat het VOC Café in Amsterdam zijn naam verandert vanwege dreigementen van extreemlinkse tokkies. Dat gedreig begon anderhalf jaar geleden. De reden? Extreemlinks vond de naam niet kunnen. De VOC zou “gewelddadig en oorlogszuchtig” zijn geweest, en elke positie verwijzing naar de VOC zou schandelijk zijn. En niet slechts “schandelijk,” maar zelfs een reden voor geweld (apart hè: links beweert dus dat de VOC gewelddadig was… en dreigt vervolgens zélf geweld te plegen tegen een ieder die daar anders over denkt. Ze zien de ironie niet eens).

Veelo schrijft:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, gezond realisme, Groenen, Historie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op PVV-Kamerlid Martin Bosma haalt uit naar Femke Halsema: ‘Symbolen van onze geschiedenis worden stuk voor stuk gesloopt!’

 1. M. zegt:

  De linkse waanzin kent geen grenzen daarom willen ze ook graag open grenzen.
  De linkse waanzin ziet de meerderheid van het eigen volk graag de cultuur afgenomen worden om in te ruilen voor een vreemde cultuur van de minderheid.
  Links vind discriminatie altijd heel erg behalve als het discriminatie van de meerderheid van het eigen volk en cultuur betreft.
  Dan is het geen enkel probleem.
  Links vind dat iedereen maar begrip moet hebben maar hebben zelf geen begrip voor het eigen volk en hun cultuur want die mag geen bestaansrecht hebben en dient gesloopt te worden.
  Over extreem gesproken.

  Liked by 3 people

  • Elmi Kloosterhuis zegt:

   dat is de naakte waarheid…… als de linkse tokkies dan zo een hekel hebben aan zichzelf….laten ze dan een bezoekje aan de Eiffeltoren brengen, want als je van hoog springt kan je laag vallen……………Geschiedenis is nml. niet uit te wissen ook al zou je alles weghalen wat er aan doet denken. Laat het waar het is en leer ervan!!!

   Like

   • M. zegt:

    De naakte waarheid is niet zo populair bij de linkse mensen.
    Ze steunen liever de bedekte leugen.
    Was het maar dat ze een hekel aan zichzelf hadden dan was er nog enige zelfreflectie te bespeuren geweest en misschien zelfs genezing en verandering.
    Maar ik denk dat dat ijdele hoop is want links heeft altijd gelijk en zelfs als ze geen gelijk hebben dan hebben ze toch gelijk.
    En anders gaan ze wel drammen of demoniseren want het ligt altijd aan anderen.
    Dus ik denk niet dat ze de wereld een dienst gaan bewijzen daar op die toren en dat is ook niet nodig als ze gewoon maar eens gingen nadenken.

    Like

 2. Kruisridder zegt:

  Hand in hand hé de nazi´s van GroenLinks. De NSB-burgemeester in 1941 was ook blij verrast toen het rooie socialistische NSB-tuig door de Jodenbuurt trok en willekeurige Joden aftuigden…..

  Liked by 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Een mens die zijn afkomst verloochent, verloochent zichzelf…….een volk dat zijn afkomst verloochent, verloochent de toekomst van haar nakomelingen.

  Liked by 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Ajax-fans steken vuurwerk af bij hotel ?????⁩

  Waarde burgemeester, ( + Gemeenteraad )
  Fanatieke Ajax-supporters hebben vannacht vuurwerk afgestoken bij het Van der Valk Hotel-Amstel in Amsterdam. De selectie van Juventus verbleef daar in aanloop naar het Champions League-duel van woensdag.
  Dit is strijk en zet bij het bezoek van een buitenlandse club.
  Waarom wordt de politie niet ingezet om boetes uit te delen aan deze zogenaamde ” fans” ?
  Op de site van de politie is te lezen wanneer er vuurwerk mag worden afgestoken.
  Het moet eens over en uit zijn met het overtreden van de wet door deze zogenaamde “fans”.
  Zij mogen hier niet meer mee wegkomen !!!

  Info van Gemeenteraad;
  Goedemorgen
  Uw raadsadres zal worden geplaatst op de lijst ingekomen stukken van de raadsvergadering van 8 mei a.s. zodat de raadsleden hiervan kennis kunnen nemen.

  Liked by 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Even van de hak op de tak:

  Als we straks geen benzine meer in onze auto e.d. mogen stoppen, hoeven we – o.a. via Shell – dus geen olie meer te kopen bij die stinkend rijke mohammedaanse olieboeren.
  Komen we dan ook van de mohammedanen die hier zitten, af?

  Het was toch ‘olie voor islam’ of ‘islam voor olie’ of zoiets?

  Liked by 3 people

 6. Links is van god losgeslagen!

  Liked by 2 people

 7. Jan zegt:

  D66-raadslid gaat los tegen PVV-Kamerlid Harm Beertema: “Verstand van een garnaal!”

  Een D66-raadslid uit Den Haag heeft gisteren ruziegezocht met Harm Beertema, Tweede Kamerlid namens de PVV. Volgens de islamitische vrouw heeft de PVV’er het “verstand van een garnaal” omdat hij stelt dat leraren liever klassen vol allochtone kinderen vermijden.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/d66-raadslid-gaat-los-tegen-pvv-kamerlid-harm-beertema-verstand-van-een-garnaal/

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen…

  Like

 9. sjuad zegt:

  Oil for Islam.
  Decennis terug afgesproken.

  Heeft niks met Merkels insteek te maken, distabiliseren afbraak ( zie wat Rutte hier sloopt) opstand neerslaan Federatie.

  Een reich voor de zaadlingen van de stichters waar de stichters in weelde leven.

  Islam Reich.

  Ik snap het niet, eerst het volk tot vijand maken om meer vijanden te importeren.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ik had gedacht dat de Nationale Politie beter zou zijn voor de wetshandhaving omdat de politiek gekleurde burgemeesters minder invloed zouden krijgen, maar helaas zo blijkt het niet te werken, maar ook de politiek (links) gekleurde politie”leiding” zorgt ook voor grote hiaten in de wetshandhaving enzo ontstaat dus de bananenrepubliek (monarchie).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s