De nieuwe “ster” aan het firmament

Screenshot_95

(Door: “Taljaard”)

Wie wordt de Democratische kandidaat die het volgend jaar tegen Donald Trump gaat opnemen? Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt. Niet alleen in de VS, maar ook daarbuiten. Wie het verbitterde Amerikaanse politieke discours over de afgelopen weken heeft gevolgd, zou de indruk kunnen krijgen dat de Democraten bij de eerstvolgende presidentsverkiezingen kansloos zijn; vooral na hun mislukte poging om Trump met Poetin in verband te brengen. Het schijnt namelijk alsof zij niets beters te bieden hebben dan een bejaarde socialist als Bernie Sanders, een uitgerangeerd stuk voltooid verleden tijd als Joe Biden, of een aantal kansloze links-radicale clowns als Corey Booker, Beto O’Rourke en Alexandra Occassio Cortez. En dat zij zelfs nog moeite hadden om voorgoed afscheid te nemen van de vileine oude heks Hillary Clinton.

Wij zouden er echter goed aan doen de Democraten in deze niet te onderschatten. Want zij hebben onderwijl, en waarschijnlijk al voor veel langere tijd, iemand geprepareerd en geprogrammeerd die men tot voor kort buiten de aandacht van de media heeft gehouden. Maar die de echte kandidaat gaat worden om het in 2020 tegen Trump op te nemen.

Zijn naam is Pete Buttigieg (foto).Iemand, die nu nog voor de meesten onbekend is. Maar die de komende tijd maximale aandacht in de media zal krijgen. En daar zal worden gepresenteerd als De Man Die Trump Zal Verslaan.

Wie is deze Buttigieg? Hij is de relatief jonge (37) burgemeester van de provinciestad South Bend in Indiana, waar hij vrij populair schijnt te zijn. Eigenlijk een volstrekt anonieme “nobody”. Maar vergeet niet dat dit tot 2007 ook het geval was met Barack Obama. Hij heeft alles mee om Trump te kunnen verslaan; jong, televisiegeniek, grondig geprepareerd en geprogrammeerd om positief over te komen in de media, een leuk smoeltje, charismatisch, in tegenstelling tot andere Democraten niet bekend staand als een linkse radicaal, Afghanistan-veteraan en openlijk homoseksueel. Net als bij Obama, Trudeau en Macron, maar ook als bij Rob Jetten en Jesse Klaver, gaat het bij Buttigieg niet om de inhoud, maar om de verpakking. De zoveelste sprekende etalagepop en marionet van de globalisten, die zich niet zal laten hinderen door enige principes, moraal of inhoud, maar die zich in alles zal laten leiden door zijn globalistische meesters en zijn mediatrainers.

De inleidende beschietingen in de media zijn nu reeds door Buttigieg en zijn spindoctors geopend. Maar in plaats van Trump direct aan te vallen, heeft hij hierin vicepresident Mike Pence op de korrel genomen. En hem verweten dat de door hem gepropageerde christelijke huwelijksmoraal liefdeloos en niet meer van deze tijd is. Want Buttigieg zegt dat ook hij een christen is. En “getrouwd” met een homoseksuele partner. Vanzelfsprekend is iedereen die daar kritiek op zal leveren “een homofobe fascist”. En is de moraliteit van Pence in de media al als zeer twijfelachtig gepresenteerd, omdat hij met Het Grote Kwaad Trump in zee is gegaan.

Maar dat is slechts de ouverture van het mediaoffensief dat de Democraten die komende tijd gaan inzetten om hun nieuwe “ster” aan het firmament aan het volk en aan de wereld te presenteren. Buttigieg beweert uitdrukkelijk dat hij Trump niet op de persoon zal aanvallen; iets wat andere Democraten tot nu wel hebben gedaan. En wat nu als een afleidingsmanoeuvre kan worden gezien om hun echte tactiek te maskeren.

In plaats daarvan beweert hij dat hij het debat met Trump op de inhoud en op de praktische repercussies van diens beleid zal voeren. En zich daarin zal richten op zaken als gezondheidszorg, arbeidsomstandigheden, lonen, het milieu en immigratiepolitiek. Hij presenteert zich daarin zogenaamd als “redelijk” en “rationeel”. En gaat zelfs zover om te stellen dat Trump wel enige verdiensten kunnen worden toegerekend in zijn economische beleid. Hoewel hij daarin ook het mantra van de Democraten herhaalt dat Obama voor hem in deze de weg heeft gebaand. En dat Trump dus in veel opzichten slechts heeft kunnen bouwen op het reeds door Obama gelegde fundament. Maar dat Trump´s economische beleid, waarbij hij de traditionele op fossiele brandstoffen en gebaseerde economie en energievoorziening nieuw leven heeft ingeblazen, niet meer van deze tijd is. En dat het, gezien de klimaatverandering (uiteraard door mensen veroorzaakt), noodzakelijk is om zo snel mogelijk over te schakelen op “toekomstgerichte” innovatie, wat volgens hem het bedrijfsleven en de economie ook zeer ten goede zal komen.

“Trump is yesterday; we are the future!” Muren bouwen om illegale immigratie tegen te gaan, is volgens Buttigieg uiteraard ook “inhumane” en al evenzeer “policy of yesterday and bigone era’s”.  Want wij leven niet meer in 1950 en de Republikeinse Amerikanen zullen eindelijk eens uit hun Eisenhower-schulp moeten kruipen. En dat deze over het algemeen oudere mensen nu eindelijk eens de weg moeten vrijmaken voor de nieuwe generaties en De Toekomst.

Tot nu schijnt Buttigieg nog niet te zijn aangekomen met het zo langzamerhand traditionele linkse gedram en gehamer op “racisme”, “seksisme” en wat dies meer zij. Maar dat zal door zijn spindoctors en preparateurs ongetwijfeld in reserve worden gehouden. Voor het geval de kiezers niet voldoende zullen vallen voor zijn sociaaleconomische utopisme, zijn charisma en zijn leuke smoeltje. Dat hij openlijk homoseksueel is, is in deze al een groot voordeel. Want dan hoeft hij zich, als “witte” man, niet te excuseren voor het feit dat hij niet tot een “kwetsbare minderheid” behoort. Kortom; bereid u maar voor op de presentatie in de media van deze linkse Boy Wonder, de nieuwe “ster” aan het firmament Pete Buttigieg. De Man Die Trump Zal Verslaan. Want zo zal hij ongetwijfeld ook tot vervelens toe bij Nederlandse NPO en in de rest van de media worden gepresenteerd. En net als Obama, Trudeau, Macron en Klaver nagenoeg heilig worden verklaard.

Waarschijnlijk had men deze Boy Wonder Buttigieg bij de Democraten al veel langer in reserve. En was hij bij hen de beoogde opvolger van Hillary Clinton. Want, na een zwarte president als Obama, en een vrouw als Clinton, zou het vervolgens dan tijd worden voor een homoseksueel als Buttigieg. Maar nu de voor hen en de media totaal onverwachte verkiezing van Trump een spaak in dit wiel heeft gestoken, gaat men Buttigieg vier jaar eerder inzetten dan aanvankelijk de bedoeling was. In tegenstelling tot bejaarden als Bernie Sanders en Joe Biden en links-radicale clowns als Corey Booker, Beto O’Rourke en Alexandria Occasio Cortez is Buttigieg dus niet bij voorbaat kansloos. Het kan daarom toch nog spannend worden volgend jaar. Zal Trump erin slagen om zijn positie te handhaven? Of krijgen wij een globalistische etalagepop en een kloon van Obama, Macron, Trudeau, Klaver en Jetten, zoals Buttigieg in het Witte Huis? Het eeuwig domme kiezersvolk is er goedgelovig genoeg voor. En eerlijk gezegd is schrijver dezes er niet helemaal gerust op.

Door:
“Taljaard”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Linkse Kerk, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op De nieuwe “ster” aan het firmament

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De “buitenkant” ziet er aantrekkelijk uit. De inhoud word hem wel aangereikt door Soros.

  Geliked door 2 people

 2. ruud beijer zegt:

  De Amerikanen.zijn bijdehante als de huichelachtige Nederlanders .Nederlanders kijken weg en huichelen mee. Nederlanders houden van de islam en de asielparasieten
  Ook houden zij van hoge energierekeningen en de EU vinden zij ook top.Weg toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Voor alla gaan onze kinderen en kleinkinderen op de knieën.

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  Wat een engerd, ze worden met de dag enger. Dit komt allemaal nog steeds door de opkomst van de televisie. Nixon verloor van Kennedy omdat hij niet mediageniek was en vanaf Kennedy hebben de Democraten vrijwel aaneengesloten gekozen voor smooth faces, Clinton. Obama, zelfs Carter min of meer. De inhoud doet er niet toe, mooie praatjes, lieve lachjes en hoogdravende speeches speciaal voor de intelligentsia en media. Ik zou als agnost bijna roepen Messias wanneer kom je? Bevrijdt ons van politici!

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  De ‘christen’ Buttigieg

  Pete Buttigieg: A Woman Cannot be Free Unless She Can Kill Her Baby in a Late Term Abortion — And Men Need to Stay Out of It (VIDEO)

  http://tinyurl.com/yy2dylnk

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Vergeet het maar Trump gaat een tweede termijn halen, hol en leeg is geen optie, homoseksueel zeker buiten de steden ook gevoelig, christelijke huwelijksmoraal zeker belangrijk, immigratie niet gewenst, milieu kul, gezondheidszorg zijn ze met Obama al geweest etc. etc. gaat hem echt niet lukken!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Mary
   Met de parade van lutsers waarmee de Demonratten tot nu toe op de proppen zijn gekomen waren ze geheel kansloos. Maar met deze, zorgvuldig geprepareerd door spindoctors en mediatrainers, en net zo zorgvuldig door de links draaiende media aan het volk en de wereld gepresenteerd, maken ze wel degelijk een kans.
   Vooral bij de dames.
   Maar ook bij de kiezers, die destijds voor Trump kozen omdat hij in hun ogen de minste van twee kwaden was. En bij de homo’s en de rest van de minderheden natuurlijk.
   Want; Jong, Fris, Toekomstgericht, Sympathiek, ”Redelijk” en uit de zgn. eerder door de Demonratten verwaarloosde ”Fly over states.”
   Politiek is in de V.S. een bezigheid van reclamejongens/meiden en lobbyisten.
   En reken erop, dat Soros c.s. in hem geinvesteerd hebben!

   Geliked door 3 people

   • Mary zegt:

    @ Taljaard. Dat hadden Soros en c.s. ook in Hillary en onderschat Trump niet….., die heeft zich voor veel Amerikanen al bewezen in het belang van Amerika en de Amerikanen te werken.

    Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Ik vind hem meer de uitstraling van een zeep van Unilever verkoper hebben maar dat zal wel smaken verschillen zijn.

  Als campaigner voor Trump zou ik er wel wat mee kunnen. Om te beginnen zou ik hem poep stamper noemen. Onbeschaafd? Tuurlijk! Maar beschaafde kandidaten worden 2e. En Trump hoeft dat natuurlijk niet zelf te zeggen.

  Ja. Ik kan er wel wat mee. Butlicker Buttigeek. Dat blijft toch in de hoofdjes van de mensjes hangen…

  Dat het maar een mooie, harde campagne mag worden! Stink democraten..

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Macron, Trudeau, Klaver en Jetten.
  En straks dus Pete Buttgiechel, wat een griezel!
  Overal dezelfde ‘klonen’ aan de macht.

  Ik moet onwillekeurig denken aan de film The boys from Brazil.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Boys_from_Brazil_(film)

  Geliked door 2 people

 8. Corné zegt:

  Ik heb begrepen dat Wijnand Duyvendak vanwege zijn succesvolle rol als campagne ophitser bij Groenlinks is benaderd en binnenkort door de Democraten wordt ingevlogen om daar de campagne te coachen. De democraten hebben hem in de picture gekregen doordat Jesse Klaver om verder onbegrijpelijke redenen zo-n enorm succes heeft geboekt. Die Wijnand kan toveren, moeten ze hebben gedacht. Want hoe is het anders mogelijk dat zo’n minkukel het zo ver trapt.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Corne.Het extreem linkse tuig wordt gebruikt als (nuttige idioten) door de satanische elite die een “new world order” willen hebben.Als het sloopwerk van extreem links klaar is worden zij als eerste vermoord.Een interessant filmpje op youtube van yuri bezmenov (useful idiots) legt dat haarfijn uit.

   Like

 9. Anneke zegt:

  Trump gaat gewoon herkozen worden en Ivanka vice president yes yes!

  Geliked door 1 persoon

  • Perfide Albion zegt:

   Haha. En het is nog waar ook. Alle seinen staan op okay voor Trump. Ik vind Ivanka eigenlijk ook wel een lekker wijf :-). Maar dat maakt dan allemaal weer niks uit..

   Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Broodpoot.

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  Wie moet hij dan worden.
  Een soort van Amerikaanse Jesse klaver.
  Ik hoop niet dat de yanks daar in gaan trappen.
  Laat Ik het anders stellen.
  Ik denk niet dat de yanks daar in gaan trappen.

  Like

 12. Brazza zegt:

  Homo zijn en dan het woord butt in je achternaam hebben. Dat wordt nooit wat!

  Like

 13. Jan zegt:

  Ingraham: Trump won omdat voor Amerika is

  Meer over Pete Buttigieg

  The Vigilante From South Bend
  Liar, character assassin, bigot – Pete Buttigieg is a natural leader for the Democrats.

  Pete Buttigieg is the latest star to emerge from Democrats’ 2020 pack, which is no surprise since he exhibits all the tropes we have come to associate with this party in the era of its Trump derangement. On the evidence just of his attacks on Vice President Mike Pence, Buttigieg is a shameless liar, a calculating character assassin and an anti-religious/anti-free speech bigot, motivated by a virulent hatred of his political opponents, especially those who have been good to him like Pence.

  https://www.frontpagemag.com/fpm/273468/vigilante-south-bend-david-horowitz

  Like

 14. Jan zegt:

  Hoe Buttigieg door de media gemaakt wordt, kolder zoals bij Hussein Obama

  Like

 15. Jan zegt:

  Buttigieg, een Hussein Obama 2.0, fake, nepper, te vergelijken met charlatan Klaver

  Ingraham fileert de nepper het het holle vat Pete Buttigieg

  Like

 16. Jan zegt:

  Mini Alexandra Ocasio Cortez die serveerster AOC voortdurend voor schut zette, door linksvolk met de dood bedreigd, ook de familieleden


  ….

  https://dailycaller.com/2019/07/03/mini-aoc-doxxed-and-threatened-family-shuts-down-all-her-social-accounts/?utm_medium=email

  Like

 17. Pingback: Cor Hendriks – Mayor Pete Buttigieg is de Amerikaanse Rob Jetten | D66, de partij van dood en verderf | Rob Scholte Museum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s