Praten heeft geen zin meer

Screenshot_94

(Door: “bozeoudeman”)

Waar tegenstanders van de huidige krankzinnigheid constant de fout mee ingaan, is het keer op keer blijven proberen de krankzinnigen te begrijpen en met hen te redeneren. Dit is volslagen onzin en heeft geen enkel nut. Geen enkele psychiater zal iets bereiken in het genezen of dragelijk maken van een geestelijke ziekte door geestelijk net zo ziek trachten te worden als de patiënt. De enige manier om te helpen, is de persoon in kwestie helpen met medicamenten of anderszins om zo de ziekte voor de persoon dragelijk te maken en te houden, aangenomen dat genezing niet aan de orde lijkt. 

Het is dan ook zeker niet zo dat het reilen en zeilen van het volledige ziekenhuis waar de zieke zich bevindt in diens handen wordt gelegd. Waarom doen wij dit dan met onze maatschappij wel? Waarom doen wij niets tegen de inmiddels heersende en verder snel oprukkende krankzinnigheid bij de elite, de politiek, de bedrijfsvoerders over de totale linie, wereldwijd? Waarom blijft de ‘normale’ bevolking zonder iets hier tegen te doen staan toekijken?

Maar wie staat op en durft hardop te stellen dat wij oorlog nodig hebben om de gevolgen van de krankzinnigen teniet te doen. Misschien is dat dus ook het antwoord, normale mensen zullen alles trachten te doen om dit te vermijden. Krankzinnigen gebruiken dit gewoon als chantagemiddel om hun zin door te drijven. De man uit de EU is een goed voorbeeld. Hij maakt duidelijk dat de gekken onder geen beding uit zichzelf zullen weggaan. Die gek heeft dit al lange tijd geleden laten weten. Er moet worden gedaan wat deze krankzinnige eist of ander OORLOG!

Verbouwereerd staat het volk toe te kijken en weet geen raad en staat met lege handen, zoals te zien is in Frankrijk. De woede van het volk, waar niet naar wordt geluisterd, zal na een bepaalde periode verminderen en vervolgens verdwijnen, omdat de massa snapt dat het verder actievoeren zinloos is. Waarom zou je nog een risico met je gezondheid of zelfs je leven nemen als alles wat je onderneemt toch gewoon wordt genegeerd? En door het negeren van de wensen van het volk lijkt helaas op termijn geen andere weg meer open dan oorlog.

Totaal gestoorde ‘idioten’ die bijna overal aan de macht zijn, weten zeker dat hun idee over open grenzen zal leiden tot welvaart voor de hele wereld, het voorgoed stoppen van conflicten en oorlogen en broeder/zusterschap voor de hele mensheid. En die utopie, een hele fraaie die in principe door alle normale mensen een warm hart zal worden toegedragen, denken deze ‘gekken’ te kunnen bereiken door het risico te nemen een dermate bloedblad te creëren zoals er nog nooit op aarde heeft plaatsgevonden.

Door de wens als nu direct te bereiken doel te bestempelen, en niet eerst te zorgen dat de ‘akker’ is bewerkt waar vervolgens die wens kan groeien, bevindt de wereld zich in groot gevaar. De wensdromers willen niet luisteren, hun droom moet worden uitgevoerd, het is voor hen nu of nooit. Hoeveel terreur, dood en verderf zij vandaag en in de toekomst over de wereld heen storten, dat alles is voor het goede doel, en dat doel heiligt alle middelen.

Om dat doel te bereiken, moeten helaas wat mensen zo hier en daar worden geofferd. Dat er nooit iets goeds kan groeien op een akker waar enkel bloed vloeit, dringt niet tot hen door, dat willen zij ook niet. Ze willen geen open gesprek, ze willen niet de argumenten van de andere kant horen. Dit weet ik als ervaringsdeskundige, ik zelf heb getracht met hen in gesprek te komen, maar dan wel een zinvol gesprek.

Omdat ik dit laatste wenste, dus ook antwoorden van hen over bijvoorbeeld hoe en wat zij met die term verrijking bedoelen, bleef het antwoord op zich wachten. Het is nu na jaren nog steeds niet gekomen. Dat dit voor mij de bevestiging is dat zij ook geen antwoorden hebben, dat zij dus niet eens weten wat ze zitten aan te richten, is nogmaals een bevestiging dat het met hen trachten te communiceren zinloos is.

Wanneer staat er internationaal een leider op die de meute moordende indringers en hun krankzinnige begeleiders als types als Sylvana, die vaak al jaren lang enkel uit geldzucht tweedracht veroorzaken en strijd aanwakkeren, terugjaagt naar waarvan zij zijn gekomen, na hen te hebben berecht voor misdaden, gepleegd of hebben geprobeerd te laten plegen door anderen, tegen de menselijkheid. Of is het nu deze keer echt volledig einde oefening?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, gezond realisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Praten heeft geen zin meer

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Helaas, praten heeft geen enkele zin. Guerilla is het enige nog, naast voluit oorlog.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Zoals die gele hesjes zich stuk lopen op de Franse overheid. Hoe dikwijls moet er nog gezegd worden; Demonstreren tegen al het onrecht in onze maatschappij, is gelijk een Don Quichot die een gevecht met de windmolens aanging. Wie is er immers in staat om tegen de bierkaai te vechten, de bierkaai van idioten die bestaat uit allerlei overheden, regeringen, de EU natuurlijk, politie, justitie, en foute (linkse) Nederlanders. Buiten het leger en de politie is er niemand die zich mag bewapenen. Een houten neppistooltje of een busje pepperspray betekent al een aanvaring met de justitie. Natuurlijk zijn vuurwapens verboden, het volk zou zich eens gaan roeren….Zelfs naar de stembus gaan zal geen enkel effect sorteren op de korte termijn, terwijl op de lange termijn Europa verloren zal blijken te zijn. Als een burgeroorlog alsmaar uitblijft, zal Europa voorgoed verloren zijn. En dat is de harde realiteit die velen niet onder ogen willen zien. De Islam heeft zich ons al de oorlog verklaard, nu wij nog !

  Geliked door 4 people

 3. Taljaard zegt:

  Ik vrees met grote vreze, dat u gelijk hebt.
  De geschiedenis, bijvoorbeeld de Russische tragedie van 1917-1991, geeft u gelijk.
  Linksen en idealisten zijn de meest gevaarlijke mensen die men zich kan voorstellen.
  Zij streven naar het paradijs op aarde, zonder dat zij inzien daarmee slechts de hel op aarde te kunnen bewerken, en het doel heiligt bij hen alle middelen.
  Helaas zijn wij (want reken mijzelf daar niet buiten) de laatste 40/50 jaar zo dom geweest om deze mensen macht te geven, of althans zo naief toe te laten dat zij macht konden verwerven.
  En nu zij er eenmaal zitten hebben zij hun machtspositie geconsolideerd.

  Zij hebben niet de fout gemaakt van de vorige elites, die de jeugd hun gang lieten gaan, hen de vrijheid gaven zich naar believen te vormen en te onderwijzen, en hen zelfs een eigen cultuur gunden. In plaats daarvan hebben zij de jonge generaties in nagenoeg alles grondig geconditioneerd, geindoctrineerd en onkritisch gemaakt. En jonge mensen (altijd een bedreiging voor elites) bovendien, door geboortebeperking, een stuk zeldzamer gemaakt dan zijzelf in hun jonge jaren.
  Het culturele marxisme van de Frankfurter Schule heeft hen in dat alles de weg gewezen.
  En zij zullen deze macht met alle geweld verdedigen.
  Opdat hun haan koning zal kraaien.

  Geliked door 2 people

 4. paulzwueste zegt:

  Die oorlog gaat er echt wel komen.
  Geen angst, wij zullen meedogenloos gedwongen worden om voor ons bestaan te vechten tegen de heersende waanzinnigen.

  Geliked door 2 people

 5. Aegolius cs zegt:

  Wellicht (eufemistisch) een tijdsgewricht waarbinnen de bestuurlijke psyche, mede met behulp van kiezers (80%) er een hype is bereikt, waarover de wetenschappers betreffende psychologie/sociologie, alsmede kerk/ theologen, zonder politieke inmenging, info verzwijgen.

  Kennelijk is ook bij hen duidelijk gemaakt/geworden dat het Coudenhove-Kalergi plan een noodzakelijk zure appel is waar we even doorheen moeten bijten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Mij lijkt dat er flink aan de weg getimmerd word Boze.
  De internationale leider heeft zich in ieder geval al aangemeld, maar het opportunisme van de politiek wil eerst even wachten om te zien of men aan de andere kant moet blijven om hun pluche zeteltje te behouden.
  Het ziet er trouwens naar uit dat ze daar van terug gaan komen.
  Lees onderstaand maar eens

  Een artikel van Ronald Dunki die over het algemeen een zeer heldere kijk op de zaken heeft.

  http://sta-pal.nl/2019/04/de-eu-heeft-het-eigenlijk-nog-wel-zin/

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Een oude man met jonge gedachten, wat is het nodig om het moeras schoon te vegen je weet nauwelijks waar te beginnen, maar in elk geval moet de kapitein van het schip van staan vertrekken, het liefst naar van waar met niet terugkeert.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Aangezien meer dan de helft van de bevolking slaapt of te dom is om voor de duvel te dansen is het onbegonnen werk!

  Geliked door 1 persoon

 9. fransdewit zegt:

  Het is allang tijd voor een ondergronds opererend netwerk

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Het verschaffen van medicatie tegen “ideologische” verwardheid is slechts het verschaffen van een plausibele verklaring voor onaangepast gedrag, een vorm van medicinale ontoerekeningsvatbaarheid, een bijwerking van anti-psychotische medicijnen voor het niet kunnen toerekenen van een strafbaar feit aan de dader vanwege zijn psychische toestand………en voor zulke motieven zijn de Dom66-lieden zeer begripvol gebleken, misschien nog een flutstrafje binnen om nog even verder te mogen radicaliseren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/belachelijk-ruim-200-doodsbedreigingen-voor-wilders-en-om-doet-niks/

  OM gooit aangiften 200 doodsbedreigingen in de prullenbak! Wilders: “Ongehoord en bloedlink!”

  Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  De leiders die gekozen worden en opstaan worden gewoonweg buiten het regeren gehouden.
  Zo is het de PVV ook vergaan en bij Baudet gebeurt nu hetzelfde. Gisteren op het nieuws dat ze overal al buiten beschouwing worden gelaten.. ook al zijn ze de grootste.
  Dat is tegenwoordig de tactiek van het links/groene volk…om geen zaken te doen met ´ongewenste´ spelbrekers!

  Like

 13. Jan zegt:

  Slijmen naar moslims in Duitsland kent geen grenzen: ‘Studie’ toont dat moslims de gelukkigste mensen zijn
  Dit valt tevens onder nepnieuws

  Muslims have the highest life satisfaction: They have a feeling of ‘oneness’ that trumps Christians, Buddhists and yogis, study suggests

  Previous research suggests ‘very religious’ and spiritual people fell more satisfied with their lives
  A feeling of ‘oneness’ is thought to be the common thread between different religions and is also linked to better overall happiness
  Muslim people believe more strongly in ‘oneness’ than those of any other religion – and are more satisfied with their lives for it, a new German study found

  https://www.dailymail.co.uk/health/article-6908769/Muslims-highest-life-satisfaction-thanks-feeling-oneness.html

  Iets zegt mij dat socialisten allen, zonder uitzondering psychopaten zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s