VIDEO: Grieken op Samos hebben geen ziekenhuis meer – volledig bezet door migranten (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op het Griekse eiland Samos hebben honderden mensen gedemonstreerd voor een eigen ziekenhuis voor migranten en meer artsen. De achtergrond: de bewoners van Samos kunnen niet meer in hun eigen ziekenhuis terecht, omdat dit door migranten overbezet is. Zwangere vrouwen uit Samos vliegen nu vaak naar het Griekse vasteland om te bevallen.

politikstube

“Stuur gynaecologen en kinderartsen naar het kamp, zodat het ziekenhuis weer voor de Grieken toegankelijk is.”Wanneer artsen rechtstreeks in de overvolle kampen zouden kunnen werken, zou dit het voor de bewoners van Samos mogelijk maken om weer gebruik te maken van de diensten van hun eigen ziekenhuis. Dit voorstel presenteerden eilandbewoners aan de minister van Migratie, die naar Samos was gekomen.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Grieken op Samos hebben geen ziekenhuis meer – volledig bezet door migranten (+ Nederlandse vertaling!)

 1. QENQ6 zegt:

  Overval op supermarkt Rotterdam: er is gestoken.

  Taakstrafje in het zonnetje, maar weer, meneer de rechter?

  P.S. Joost Eerdmans wil toezicht op rechters.

  Geliked door 3 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Waarom gynaecologen en kinderartsen naar het kamp sturen. Huur gewoon wat Afrikaanse medicijnmannen in. Daarbij voelen zij zich meer thuis. Bovendien is dat veel goedkoper.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Waarom moet er gedemonstreerd worden om toegang te krijgen tot je eigen ziekenhuis? Het is toch van de gekken dat deze overbevolking, ontstaan door migranten, er voor zorgt dat zwangere Griekse vrouwen elders moeten bevallen? En niet alleen zwangeren zijn de klos, maar iedereen die specialistische zorg nodig heeft.
  Je leven als eilandbewoner is behoorlijk naar de knoppen met al die vreemdelingen. Het wordt tijd dat ze huiswaarts gaan. Het is er veilig genoeg!

  Like

 4. Jan zegt:

  ‘Kom dachten de geitenneukers en parasieten, laten wij een kind als stormram tegen de politie gebruiken’

  https://juergenfritz.com/2019/04/08/kind-als-rammbock/

  Like

 5. wauso zegt:

  Net als in Amsterdam daar klagen ze ook enkel als ze er zelf last van hebben. Kijk de Grieken alsook de Amsterdammers hebben tijdens verkiezingen voor hun Eigen Dood gekozen. Dus ga bij je moedertje klagen. Noot: Waarschuw me als er doden vallen want dan is het ‘time for the piano player’ met zijn lied ‘Imagine’!

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: VIDEO: Grieken op Samos hebben geen ziekenhuis meer – volledig bezet door migranten (+ Nederlandse vertaling!) | toodlessss

 7. Frans Brassens zegt:

  Het is de gekte gekroond met die toestroom van illegalen. Wat daar op Samos extreem aan de hand is dreigt ook hier. Als je een afspraak wilt maken met een specialist in het ziekenhuis is de wachttijd daarvoor exponentieel langer geworden dan ‘vroeger’. Kom je dan in dat ziekenhuis, dan zie je een forse overmaat aan niet Nederlands uitziende ‘medepatiënten’ die naar vermoeden daar mede de oorzaak van zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. Dr. Heinz zegt:

  Met dank aan die EU proleten!!!
  Dit geschift beleid van die EU proleten, betekent de ondergang van ONS welvarend Europa!!!
  Dit is nog maar het begin, dit gaat als een olievlek, héél Europa over!!!

  Like

 9. Marijke zegt:

  Mogen zij wel voor de zorg betalen? En moeten dan zelf elders hulp gaan zoeken. Het is toch van de zotte!

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Ik vrees dat ook rechters wel van pilletjes en teveel borreltjes houden. Dan krijg je kromme denkertjes en dus kromme rechtspraak. Laat ze die rechters maar eens goed doorlichten. Weet wel zeker dat daar iets goed mis is.

  Like

 11. ytrol zegt:

  ohh ze hebben het zo slecht en zijn zo arm, maar 8 kids op de wereld erbij zonder problemen !

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Dat is ook het enige wat ze kunnen.
   Fokken!
   Verstand hebben ze niet.
   Als ze verstand hadden zouden ze die achterlijke ideologie van de islam niet aanhangen.

   Like

 12. Piet Snot zegt:

  Wat is het verschil.
  Als in mijn stad iemand moet bevallen, dan zullen ze daar toch eerst zo’n 40Km voor moeten afleggen met de bus/ trein of auto.
  Omdat ze hier de kraam afdeling gewoon gesloten hebben wegens “bezuiniging”.

  Like

 13. Blaffertje zegt:

  Bitter voor de Grieken.
  Hier schoppen ze de bejaarden de verzorgingshuizen uit en proppen ze vol met ‘kansenparels’.

  Like

  • fleckie zegt:

   In het Veldhovens weekblad 10.4.2019, was er een klein artikel over .. .’Vragen over dementie’? ‘ Het Informatiepunt Dememtie Veldhoven vindt U bij SWOVE aan de Burg. van Hoofflaan 70. Iedere werkdag kunt u kosteloos en zonder afspraak binnen lopen tussen 9.00 en 12.00 u. U kunt terecht voor informatie en advies over dementie en mantelzorg, en voor ondersteuning en verwijzing. Wilt u meer weten? Dan kunt u bellen naar no. 040-2540066 of ga naar http://www.swove.nl ………….
   In de CIDI-ISRAEL- NIEUWSBRIEF v.15 .11.2004, kon men het volgende lezen:::
   ‘ALZHEIMER.-MEDICIJN’: Neurlogische ziekten zoals Alzheimer en PARKINSON worden veroorzaakt door de chemische reactie tussen vrije radicalen en een teveel aan ijzer in de hersenen. Er is in wezen sprake van een roestproces, waarbij hersencellen worden gebombardeerd en vernietigd door de bij-producten van dat proces.
   Wetenschappers van het. ISRAELISCH TECHNION hebben 3 medicijnen ontwikkeld die het controleproces over de hoeveelheid ijzer verbeteren. Daarmee kunnen de ziekten worden behandeld en mogelijk zelfs worden voorkomen.
   De medicijnen worden geproduceerd door het Israelische bedrijf Varinel.*~*~*~*~*~*~*~
   fleckie’ intussen ( na jaren, zullen de medicijnen waarschijnlijk nog meer .verbeterd zijn !?? …….DE Elsevier van 13.8.1983 Vermeldde : ‘Succes bij 50% van de bejaarden. Kans op genezing voor seniele dementie’….’ De helft van de mensen die wegens seniele dementie in een verpleeghuis opgenomen zijn,kan met een redelijke kans op succes worden behandeld. Dat is de opmerkelijke bevinding v.d.psycho- geriater Drs. Cees van Tiggelen……..”Tot voor kort eas Drs C.v.Tiggelen als arts in de psychogeriatrische werkzaam in h. Psychiatrisch ziekenhuis ‘Voorburg’ in VUGHT. Hij kwam eerder in het nieuws met informatie over giftige stoffen die het zenuwstelsel op zeer ingrijpende wijze kunnen beinvloeden. De invloed van chemische stoffen op de hersenstofwisseling en op het gedrag wordt steeds meer onderkend; een recent supplement van een Scandinavisch. psychiatrisch. tijdschrift spreekt zelfs over een nieuwe psychiatrische ziekte ten gevolge van neurotoxische stoffen. …….De uit Brabant afkomstige psychogeriatrische van Tiggelen werkte gedurende 5 jaar in Australië,als directeur van dienst psychogeriatrische in Victoria en als parttime lector aan Melbourne University . Onderzoek aldaar gaf aan dat MILITAIREN die in VIETNAM. waren blootgesteld aan vele chemicaliën . O.a. ontbladeringsmiddelen. zoals. ” AGENT. ORANGE” , psychiatrische verschijnselen vertoonden, die erg veel leken op de eerste verschijnselen van seniele dementie.etc*~*~*~*~*~*~*~fleckie: uit. welk. bestanddeel. bestaat.. eigenlijk….. ‘ROUNDUP’. van MONSANTO?!( ook een ‘ontbladeringsmiddel ?!) *~*~*~*~*~*~*~. *~*~*~*~*~*~*~

   Like

 14. ruud beijer zegt:

  Ook hier in Almere zitten de ziekenhuizen vol met buitenlands soort. Uren wachttijd. Gelukkig hebben geen huichelachtige Nederlanders hiervoor gekozen.

  Like

 15. fleckie zegt:

  Aanvulling.op Alzheimer-medicijn:…….: NW. ISR. Weekblad 26.6.1987!! ‘Dementie is te genezen’.
  Israelische wetenschappers hebben bij proeven op muizen ontdekt dat. vele. gedrags- en geestelijke stoornissen door transplantatie van hetsenweefsel kunnen worden verholpen. Bovendien heeft de medische wetenschap tevens middelen gevonden om door ouderdom, ziekte of verwonding verloren hersenfuncties te herstellen.
  Dr. Joseph. Yanai. en zijn collega’s hebben een klein stukje v.d. ingewikkelde materie met hun onderzoek weten te doorbreken. De Hebreeuwse Faculteit in Jetusalem is door haar recente. hersenstudies een stapje dichterbij. gekomen in het tot toe nog meest absurde en moeilijke medische gebied. De wetenschappers hebben de eerste pogingen ondernomen om aangeboren hersenstoornissen te genezen. .De onderzoeken hebben uitgewezen dat het hesenweefsel niet door het lichaam worden afgestoten. Dat betekent dat daardoor ook de mogelijkheid. wordt. geschapen. dat transplantatiemateriaal kan worden gebruikt voor de genezing van leesmoeilijkheden, gedragsstoornissen en dementie. Naast dit baandoorbrekend onderzoek heeft Dr. Yanai- tevens onderzoek verricht naar geboortegebreken. Yanai is in Israel een autoriteit op het gebied v.d, neuropsychologie en heeft zeer goede resultaten hierin behaald*~*~*~*~*~*~*~.,, .
  fleckie, ik weet wel dat het in feite ‘verouderde’ berichten zijn, maar de bedoeling van deze berichten is te attenderen op. in hoever MEN al kan zijn, om eventueel mensen zou kunnen genezen van dementie!!, zodat ze niet. in ‘verzorgingscentra’ MOETEN. ‘verblijven’! de rest van hun leven!…………………..( MEN DENKE ook eens aan het VOORSTEL van D66,…”Voltooid. Leven’.,
  en de pil van Drion, …’vrijwillig’ of. Onvrijwillig toegediend? en , nog ‘bij leven!’ donor zijn van …?!!! *~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s