FOTOSHOPPER: “Agterlijk” . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op FOTOSHOPPER: “Agterlijk” . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Heb het altijd een gluiperd gevonden. Meer kan ik niet zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  verachtelijke man die van agt. Jodenhater bij uitstek. Is die bij mij aan het verkeerde adres deze verachtelijke katholiek. Leve Isreal en dood aan de palestijnen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Perfide Albion zegt:

  Ik zag eerder vandaag een aantal uitstekende reacties van onze reaguurders. Israël zou er goed aan doen de islamieten in bezet Israëlisch land naar Dar el Islam te jagen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Denk dat het niet verstandig is hier of ergens anders te vertellen wat ik van deze man vind.
  Waarom?
  Nou het zou mensen wellicht tegen de borst stuiten.
  Nee inderdaad, dat past in principe niet bij mij maar deze man is de uitzondering die de regel bevestigt.
  Vroeger was hij met zijn Ollie B. Bommel geleuter nog gewoon onuitstaanbaar maar later kwam zijn werkelijke aard ook nog eens aan het licht en dan wordt het algauw ‘wat’ meer dan antipathie.
  Hij past in het rijtje met Greetje Duisenberg, Anja Meulenbelt.
  Verachtelijk is misschien nog het beste woord. Maar dat dekt de lading nog niet geheel.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Molukse ‘vrijheidsstrijders’, lees: moordenaars en terroristen die onschuldige Nederlanders liquideerden en kleuters gijzelden en te lam en te laf waren om zelf naar de Molukken te gaan om dan daar te vechten, terroristen die nog nooit een voet op de Molukken hadden gezet en meenden dat het leven op de Molukken iets was zoals beschreven in de boeken van Daum, Couperus en Maria Dermoût, volk gespeend van realiteitszin en dat meende en meent dat wij hen hebben te onderhouden en zich liet ophitsen door de Molukse volksmenner Manusama.

  1970 liquidatie agent Molenaar tijdens de bezetting van de ambassadeurswoning in Wassenaar
  1975 poging Juliana te gijzelen
  eind 1975 treinkaping Wijster, liquidatie van drie Nederlanders waaronder de machinist, zelfde week weer een dode, nu in de Indonesische ambassade
  In 1977 worden bij de treinkaping bij Bovensmilde 2 passagiers gedood. Tevens gijzeling van ruim 100 kinderen en diverse leraren op een basisschool.
  Weer een jaar later gijzeling in gemeentehuis in Assen, liquidatie van ambtenaar

  Ja, de Molukkers zijn dappere vrijheidsstrijders en hun ‘RMS in ballingschap’ is even zwakzinnig als het ‘lidmaatschap van Palesina’ in de VN.

  Van Agt is nu een antisemitische imbeciel, toen hij liet ingrijpen bij de gijzelingen was hij een realist.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ja Jan, fijne jongens waren het die Molukkers, en nog steeds.
   Mooi dat je het nog even op een rijtje heb gezet wat een helden het wel niet geweest moeten zijn.
   7 doden tel ik, mensen die nooit meer thuis kwamen omdat ze een paar Molukkers tegen kwamen die daar anders over dachten.
   Zeg er maar niet teveel over, daar kunnen sommige hier niet zo goed tegen.
   En dan raken ze helemaal buiten zichzelf van woede en onmacht om wat die arme jongens is aangedaan.
   Zijn ze weer dagen lang in de war, omdat je daar niks over mag zeggen.

   Like

   • Corné zegt:

    Jan heeft inderdaad gelijk. Maar de strekking van de fotoshopper is niet het goedpraten van de kaping. Het gaat er om te laten zien wat Dries voor een hypocriet is. Hij is wel medeverantwoordelijk voor de liquidatie van de kapers die op agressieve wijze een eigen staat wilden afdwingen. Iets wat de Palestijnen ook doen. De commando-aanval destijds was gerechtvaardigd, omdat er anders waarschijnlijk nog meer onschuldige slachtoffers waren. Dries kiest al jaren partij voor die moordlustige Palestijnse terroristen. Gewoon omdat hij een hekel heeft aan alles wat met Israël te maken heeft. Niks anders dus dan antisemitisme van de ergste soort. Hij wil Israël van de kaart laten verdwijnen. Die Palestijnen interesseren hem feitelijk geen bal. Als de joden maar worden vernietigd.

    Like

  • Corné zegt:

   Helemaal mee eens. Die kaping is niet goed te praten Maar. De Molukse kapers waren nota bene destijds geinspireerd door Arafat en zijn moordenaars bende. In de tijd dus van de vliegtuigkapingen. De club die dus door Dries mateloos bewonderd wordt. De Molukkers hebben echt recht op een eigen republiek. Niemand in Nederland die zich daar voor heeft ingezet. Zeker Dries van Agt niet. Als MP had hij zich daar voor kunnen hard maken. Die hypocriet die nu vol op de pedalen staat om het joodse volk door Iran en terreugroepen te laten uitroeien. Je hoort hem al stiekem juichen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Woeste Wolf zegt:

  Dat ie extreemlinkse vuile rooie roomse gek zo spoedig mogelijk naar de HEL mag afdalen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Koster zegt:

  Volgens onze pastoor hebben de joden alle ellende over zichzelf afgeroepen – hadden ze OLH (Onze Lieve Heer) maar niet moeten vermoorden. Andere vijanden van het Enig Ware Geloof waren protestanten, goddeloze communisten en jehova’s getuigen, maar het grootste gevaar voor katholieke jongens waren toch wel de Meisjes.
  Op m’n 16e was ik overtuigd atheïst en meende dat de roomse kerk het ziekste, meest onderdrukkende geloofssysteem ter wereld was. Tja, ik had toen nog nooit van de islam gehoord.

  Geliked door 2 people

 8. WoesteWolf zegt:

  @ Jan, NIET EENSCH met u.!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Van Agt rekent zichzelf toch tot de ariërs ?
  Dat is toch het soort dat Hitler in broedfabrieken liet fokken ?
  Dat je dáár bij wilt horen , zeg !

  Waarom worden zulke klootzakken nou meestal nog zo oud ook ?

  Like

 10. WoesteWolf zegt:

  @ Jan , onze KNIL soldaten hebben hun leven gelaten voor ons Maluku en Nederlands Vaderland! Hou eens op Zuid Molukkers de schuld te geven! De vieze vsn Agt en die den uil zijn de schuldigen!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat een geleuter! Van Agt en Den Uyl zijn de schuldigen? Het hele probleem is dat de VN en de VS Nederland gedwongen hebben de macht over Indonesië over te dragen, vóór Nederland de Zuid Molukken de onafhankelijkheid kon geven, zoals beloofd was.
   De Zuid-Molukkers hebben steeds Nederland de schuld gegeven van het feit dat ze nooit onafhankelijk zijn geworden. Maar de handen van Nederland waren gebonden. Je kunt nu eenmaal geen besluiten doorvoeren in een land waar je niets meer te zeggen hebt.
   Van Agt en Den Uyl waren toen helemaal nog niet in de picture.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 11. Thomasson zegt:

  Deze kerel is levenslang dezelfde psychopaat gebleven. Enkel in zijn jonge jaren, kon hij zijn pathologische neigingen beter onder mooie woorden camoufleren. In zijn jonge jaren pleite hij de trein Molukkers dood te schieten; al kon men ze ook op andere wijze neutraliseren. Toen hij wat ouder werd, pleite hij nazi mega-moordenaars vrij te krijgen. Hij had medelijden met ze. Hij vond dat hun slachtoffers zijn toch al dood en niet meer zo belangrijk. In zijn oude (waarschijnlijke seniele)jaren ondersteunt hij de islamitische Hamas en Islamitische Jihad terroristen. Het kan hem weinig schelen dat zijn vrienden vrouwen en kinderen als levend schild gebruiken. Zij zelf schuilen in de veiligheid van hun tunnels. Het gedoneerde geld uit het westen (ook ZIJN GELD) wordt gebruikt om wapens te kopen, en bunkers te bouwen. De rest gaat in hun eigen zakken. Sterker nog! Hij denkt helemaal niet na, dat zijn “gabbers” horen bij de club die ook Nederland proberen te veroveren. Zij zijn, samen met hun Jihad strijders, NU AL in oorlog met het westen. De vele terreuraanslagen in Europa- en ook in Nederland! en het idee dat deze ISIS compatibles de boel hier zouden afslachten, spelen bij deze man geen rol. Een geestes zieke man!.

  Geliked door 1 persoon

 12. Peter Selie zegt:

  Misschien kunnen we ons nu beter voorstellen , dat met dergelijke figuren aan het bewind, waarom het in Nederland zo ver is gekomen als het nu is!

  Like

 13. Thomasson zegt:

  @Peter Selie. Precies zoals u zegt: Van Agt hoorde bij de bewindslieden die de grenzen voor migranten en familiehereniging hadden opengezet : https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-massa-immigratie-kwam-van-rechts
  Deze vent was EEN EN AL FOUT. Het is eigenlijk vreemd dat hij niet bij de NSB jeugd was aangesloten. Of misschien wel?

  Like

 14. Thomasson zegt:

  @Nemesis. Ik heb nooit gehoord dat Van Agt was lid van de SS. Eigenlijk kwa leeftijd kon hij dat niet zijn. Hij is in 1931 geboren. Dat betekent dat hij was 14 jaar oud toen de oorlog was afgelopen. Maar dat neemt niet weg dat hij kon in zijn jeugd een nazi sympathisant zijn. Vandaar misschien zijn sympathie en medelijden voor de Drie van Breda.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Altijd van wielrennen gehouden m.z. luchtfietsen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s