Oproep Rutte: “Niet stemmen”

Screenshot_107

“De Europese verkiezingen, die vind ik niet zo relevant, die gaan over een orgaan, het Europees Parlement, die natuurlijk een functie heeft in Europa, maar veel belangrijker is, wat gebeurt er dadelijk in Duitsland bij de nationale verkiezingen, want daar ligt de echte macht.”

Uitspraak van ’s lands eerste leugenaar, de mislukte geschiedenisstudent Rutte, loopjongetje van “Oranje”. Het nationale lachebekje die het gepeupel met regelmaat een mes in de rug duwt, gewoon omdat het kan. Lachend, gierend, brullend.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Nederland, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oproep Rutte: “Niet stemmen”

 1. wauso zegt:

  De Hoer van Unilever ! En hij de de Unox Unilever worst waar Jetten aan mag sabbelen nog in zijn kont hangen !

  Like

 2. Steven zegt:

  ..En anders sjoemelen ze vast wel weer met de uitslag ten gunste van het links-groene volk..

  Geliked door 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Laten we al datgene wat deze Hans Worst zegt of doet negeren en alleen datgene doen wat verstandige Nederlanders zouden doen. Dus ZEKER gaan stemmen al was het maar om deze machtsbeluste onbenul de uitdrukkelijke wens van de vaderlandslievende bevolking te laten voelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik loop reeds meer dan 75 jaar rond op deze aardkloot (nooit gestaakt, nooit werkloos geweest) en heb in mijn hele leven niemand gekend die eeuwig is blijven lachen, wat ik wel veel heb gezien is: “Na Lachen Volgen Tranen”.
  Ik hoop dat alle afvoerputten proper zijn gemaakt want binnen enkele weken zullen er veel tranen vloeien waar ik enorm van zal genieten want in héél Europa hebben we veel te veel politiek gespuis zowel onbekwamen, onbetrouwbaren als zatte lapzwanzen die zich met alles bemoeien, verschrikkelijk veel geld vangen en een puinhoop achterlaten. Europa is vanaf het ontstaan van die EU bende dag op dag achteruit gegaan en vooral dag op dag onveiliger geworden door die onverantwoorde toestroom parasieten, van de huidige reeds aanwezige troep zijn max 5 % “echte” vluchtelingen die wij steeds zullen helpen zodat ze na een bepaalde tijd veilig kunnen terugkeren naar thuislanden maar parasieten, geweldplegers, barbaren (islamieten) zullen wij nooit helpen, integendeel, die moeten hééééél snel verwijderd worden van ons grondgebied.
  Hopelijk volgt in Mei de grote lente poetsbeurt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Dat is natuurlijk helemaal prachtig: advies niet stemmen!
  Hiermee kan men door de wegblijvers, een klein ploegje van de wél stemmers tot opperste democratie, lees dictatuur bewerkstelligen.
  Schande, dus ga stemmen, met grote tegenzin!

  Like

 7. Stemmen gaan we zeker! Weg met die DebielenZooi Rutte-VRHFSDT-Timmermans-Druncker! Landverraders/Dievenbende, bloed aan de klauwen!!!

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Het klinkt mij niet vreemd in de oren als er binnenkort van de VVD enkel mannen van een bepaald niveau hun stem mogen uitbrengen, en zeker geen vrouwen….of weifelaars.
  Rutte is een romanticus met een hang naar de verouderde feodale stelsels uit de geschiedenis, en ziet zich zelve graag als een middeleeuwse machthebber.

  Like

  • M. zegt:

   Dat de (doorgaans wanhopige vrouwen) oververtegenwoordigd zijn in ‘hulp’ verlenen is niet zo vreemd.
   Als er boten vol met geile vrouwen zouden aankomen die hun mannen thuis hebben gelaten omdat het daar te gevaarlijk is voor ze om te blijven dan zouden de meeste mannen daar ook waarschijnlijk niet direct een bedreiging in zien.
   En graag ‘hulp’ verlenen zonder te vragen waarom ze hun mannen daar hebben gelaten als het zo gevaarlijk is.
   Tot dat je met een uitgescheurde voorhuid, ballen die de kerstboom in kunnen, en wat ongewenste overdraagbare aandoeningen in het ziekenhuis beland zal je er geen bedreiging in zien.
   Dat is met die vrouwen net zo pas als ze de realiteit meemaken dan vinden ze het allemaal niet zo leuk meer als dat het was in hun fantasie.

   Like

 9. Harry zegt:

  Tot voor kort was het motto : je moet áltijd gaan stemmen .
  Waarom dit advies ?
  Dat kan toch alleen maar zijn omdat ie weer een verlies aan ziet komen ?
  Bang voor Baudet ?
  Wat een vuile smerige laffe rioolrat is het toch !

  Geliked door 2 people

 10. Tistochwat zegt:

  Als dat leugenachtige zwijn oproept om niet te gaan stemmen, ga ik het juist wél doen.
  Ik had me voorgenomen om nooit meer te gaan stemmen, maar nu ik weer lees wat die smeerlap heeft gezegd, maak ik nog één keer de gang naar het stemlokaal.
  Niet dat het iets uitmaakt, maar ik doe graag het tegenovergestelde van wat ‘de leider van het beste kabinet ooit’ uitkraamt.

  Ik heb het hem ook horen zeggen in een video en ik werd meteen misselijk van die gewetenloze leugenachtige kwezel. Wat walg ik onuitsprekelijk van die kwaadaardige ‘oranje-likker’: likken naar boven en trappen naar onderen.

  Geliked door 3 people

 11. Roberta zegt:

  Het is al lang gaande, dat Nederland geen eigen standpunt inneemt over allerlei europese kwesties, omdat ze daar te schijterig voor zijn. In alles volgen we Duitsland op de voet. Wordt daar een positie ingenomen, dan weten we niet hoe gauw we moeten volgen.
  Dit was ook duidelijk bij de kwestie van de uitkering aan europese arbeiders die volgens de EU met hun ww-uitkering 6 maanden naar het land van herkomst moeten kunnen vertrekken, zogenaamd om daar dan werk te gaan zoeken, wat natuurlijk niet gebeurt. Op een vraag van de PVV om dit te blokkeren en aan de regeringsleiders te vragen er nog eens goed naar te kijken kwam weinig steun in de Tweede Kamer. Geen enkel land heeft dit middel ooit gebruikt. Het is niet effectief, meende minister Koolmees. Hij waarschuwde dat het risico bestaat dat anderen de volgende keer de noodremprocedure inzetten tegen Nederland. Schijterigheid dus. Wat heb je aan zo’n middel om zaken tegen te houden als je het niet durft te gebruiken? Echter, zodra bleek, dat o.a. Duitsland wel ging protesteren, bleek Koolmees ineens bereid om ook protest aan te tekenen. Laffe meeloper.

  Geliked door 3 people

 12. Heniusz zegt:

  Uiteraard bagatelliseert ons nationale lachebekje de verkiezingen voor het Europees Parlement. Moet er toch niet aan denken nog een keer een zeperd van jewelste op te lopen. Iedereen die dus voor Europa is en tegen de €U moet dan ook zeker gaan stemmen. Ga geen stemadvies geven, mensen die zelf nadenken kunnen de juiste keus zelf wel maken.

  Geliked door 2 people

 13. Republikein zegt:

  Oké, nog één keer dan, wellicht de laatste.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s