Red de Europese cultuur!

Screenshot_115

Wij zijn geen artsen, architecten of wetenschappers, maar economische migranten!!! We maken deel uit van het Kalergi-plan om de oorspronkelijke naties van Europa te vernietigen door meer nageslacht te verwekken dan het blanke ras!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Red de Europese cultuur!

  1. Pingback: Red de Europese cultuur! | toodlessss

  2. guusvelraeds zegt:

    Ik hoor de Groen-Links wijven al soppen.

    Like

  3. Steven zegt:

    …”om de oorspronkelijke naties van Europa te vernietigen door onszelf te kruisen met het blanke ras”….. Is dat op vrijwillige basis? LOL

    Like

  4. M. zegt:

    Als men zogenaamd de rassen wil vermengen waarom worden onze westerse vrouwen dan onvruchtbaar gemaakt?

    Like

  5. scherpschutter1943 zegt:

    Europese cultuur? Als er geen nederlandse cultuur is , zoals onze koning en koningin beweren, zal er zeker ook geen europese cultuur bestaan.

    Like

  6. Bert Heemst zegt:

    Vertaling meest rechtse tekstballon klopt niet. Laat zich ook moeilijk vertalen.

    Like

  7. Bezorgde Burger zegt:

    Tja, maar welke blanke vrouw wil kinderen met een luie neger?
    Echte vrouwen willen een man die zijn gezin kan onderhouden, die betrouwbaar is, verantwoordelijkheid neemt, bescherming biedt en zorgzaam is.
    Dit zijn eigenschappen die de meeste afrikanen en zandnegers niet hebben.

    Alleen goedmensen zijn vatbaar voor dit soort waanideeen.
    Als ze daarna dagelijks in elkaar worden geslagen, aids blijken te hebben en hun kinderen worden ontvoerd naar een een of andere bananenrepubliek dan hoeven ze niet op mijn hulp te rekenen.

    Geliked door 1 persoon

    • Steven zegt:

      Tja, maar welke blanke vrouw wil kinderen met een luie neger?

      Het zal je nog verbazen hoeveel BLANKE vrouwen een klaploper willen.
      Sterker nog, hoe meer crimineel, hoe vaker ze vast gezeten hebben des te aantrekkelijker worden ze. En dat deze blanke vrouwen ZWAAR in de zeik genomen worden en ze overal kids hebben nemen ze maar voor lief.
      Mijn dochter valt ook op dit soort LOSERS. gouden tanden, onder de tatoo’s, pitbull erbij en uiteraard met bijbehorende uitkering.

      Maar dat bedoelen ze in Nederland vast met “verrijking en waardevoller dan GOUD”

      Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      “…welke blanke vrouw wil kinderen met een luie neger?”

      Er zijn er genoeg! Het enige moment waarop die luie neger actief moet zijn is in bed.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 1 persoon

  8. WoesteWolf zegt:

    Alle rassen hebben hoogconjuctuur , beschaving ,schrift en Keizerrijken en in mindere mate koninkrijken voortgebracht , Het Blanke Europide ras Grieken, Romeinen, Germanen, Nederlanders, Arabieren, Indiërs etc, het Gele Mongoolsche ras , China, Japan, Azteken, Tolteken, Molmeken, Maja’s,Indonesiërs, etc en van alleen het Zwarte ras alleen de van Jooden afstammende Ethiopiërs. De zwarten hebben totaal NIKS bijgedragen aan de menselijke geschiedenis dan alleen ellende en barbaarsheid en zijn dus het verdoemde oerdomme apen ras.

    Like

  9. Jean zegt:

    Dat kan al in mei plaatsvinden, gewoon die EU troep Europavernietigers wegstemmen, het is geweldloos en brengt ons miljarden op aan euro’s die momenteel verknoeit en weggegeven worden aan geweldplegers, barbaren en parasieten.

    Like

Plaats een reactie