Wilders hekelt OM; zo vergaat het bedreigers politici

Screenshot_108.png

(Door: Matthijs van Schie)

Tot woede van Geert Wilders laat het OM ruim 200 doodsbedreigingen aan het adres van de PVV-leider op de plank liggen. Ook Utrechtse ‘Volkert-docent’ wordt niet vervolgd om een Facebook-post over de winst van Thierry Baudet; hij krijgt van zijn universiteit een tweede kans. De vrouw die een bedreigende leus riep aan het adres van de FVD-leider krijgt een taakstraf, net als een man die een ‘lynchfilmpje’ maakte over Sylvana Simons. Vier bedreigingen tegen politici op een rij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wilders hekelt OM; zo vergaat het bedreigers politici

 1. M. zegt:

  Alles wat de ontwrichting van de samenleving tot dienst is word amper aangepakt alleen mensen die deze ontwrichting willen stoppen worden aangepakt.
  Al sprak men wel schande in de fabeltjeskrant over de bedreiging aan hun nieuwe poppenkastspeler die wat moet mekkeren over dingen zoals referendum die men al afgeschaft heeft.

  Liked by 1 persoon

 2. Heniusz zegt:

  Niet alleen deze zaken laat het O.M. sloffen, al even min hoor je ooit dat er kladderaars en vernielers van extreem linkse origine worden opgepakt en aangepakt. Schreef het al elders: Om het vertrouwen in de rechtsstaat te herwinnen moet er nog veel meer gebeuren.

  Like

 3. QENQ6 zegt:

  Bij willekeur verdwijnt het vertrouwen in de rechtsstaat. En dat is aan de gang. Heel logisch.
  Inderdaad M., degenen die de ontwrichting willen stoppen , worden aangepakt.

  De zaak “minder, minder, minder…” van Wilders, legt het probleem van het OM en Justitie precies bloot.

  Like

  • M. zegt:

   Vooringenomenheid straalt er af en het heeft met recht geen sodemieter meer te maken.
   Het recht word ook politiek misbruikt daarom kan men niet meer spreken van rechtsspraak maar van kromspraak.
   Met de meer of minder kunnen ze de zaak jarenlang onder de aandacht houden en demoniseren op hun spreekbuis, de tv.
   Voor mensen die de cultuur willen slopen omdat ze geen respect hebben voor de cultuur van een ander heeft men alle begrip.
   Voor mensen die hun cultuur van hun eigen land willen behouden om het niet te laten afglijden naar een derde wereld land omdat dat voor niemand gezellig gaat worden heeft men geen enkel begrip.
   Dat laat precies zien waar ze staan.

   Like

   • QENQ6 zegt:

    Inderdaad. Die linkse losers hebben onze cultuur niet opgebouwd, dus ze scheppen er genoegen in om het werk van een ander (het “establishmen”) waar ze tot op het bot gefrustreerd van zijn, kapot te maken.

    Die immigranten zijn gewoon bondgenoten van de linkse losers. Dat heeft niks met engagement te maken, wat ze zelf graag wel willen geloven.

    Like

 4. M. zegt:

  Vertrouwen hebben in de rechtsstaat is voor de eigen burger net zoiets als vertrouwen hebben in die Haagse poppenkast. Dat is jezelf voor de gek houden.

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Justitie is niet onpartijdig maar voert uit wat door de achterkamertjes-elite, waar ze zelf ook bij horen, is bekokstoofd. Om de zogenaamde onpartijdigheid nog enigszins vorm te geven worden de achterkamertjesafspraken door de rechtbanken in vonnissen uitgesproken. zowel de hoge raad der nederlanden als de raad van staten maken van dit kartel deel uit. Dat heet geen rechtshandhaving maar uitsluitend belangen veilig stellen van de belangen van de heersende klasse.

  Like

 6. Ruud zegt:

  Toch is het woord “rechtstaat” een door Rutte een graag en veelgebruikt woord. Daaraan kun je zien hoe ver deze gast afstaat van wat de Nederlander onder dat woord verstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s