CITAAT Geert Wilders

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

39 reacties op CITAAT Geert Wilders

 1. Harry zegt:

  Prima opsomming !
  Zelfs het rooie koor zal dit alles niet willen .

  Geliked door 2 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  KIinkt heel erg somber. Ook zoals hij op de foto figureert. Het is niet in overeenstemming met de felheid waarmee hij zich doorgaans manifesteert in de Tweede Kamer. Wel zijn de punten die hij aandraagt RAAK.

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte.

  Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  Wie?

  Nou, om te beginnen al die werkgevers die alleen maar denken aan hun winsten en bedrijfsvoering. Zoals laatst die Westlander die een nieuw Polenhotel voorstaat. Als argument gold voor hem de export die ten slotte onze economie, dus ons allemaal (??) zou steunen. Dat soort onzin dus waarin werkgevers doodleuk de hele samenleving voor een voldongen feit stellen.

  En dan natuurlijk al die linkse partijen die zich zo fantastisch voelen bij het binnenhalen van ‘minderwaardigen’, want ‘we zijn toch antiracisten?’ De logica van die redenering is en blijft zoek.

  En dan die partijen die voorheen christelijk waren. Meestal partijen die landbouwbedrijven zoals van die westlander hierboven, steunen. Met een mooi christelijk ideaal, die zo lijkt op die van links.

  Maar inderdaad, om moskeeën, hoofddoeken, sharia en wat dies meer zij, hebben ze niet gevraagd. Maar ze hebben ook nooit de vraag voorgelegd of besproken. En dat is de werkelijke misdaad: ze hebben doodleuk de samenleving opgezadeld met een gigantisch probleem zonder de consequentie hiervan te willen overwegen of zelfs maar te bespreken.

  Geliked door 2 people

 5. koosv8 zegt:

  De islam moord in naam van hun geloof, al 1400 jaar. Wordt het dan niet eens tijd om ze te straffen waar ook ter wereld. OOG OM OOG TAND OM TAND. EN WEG MET DE SLAPPE LEIDERS( OMHOOG GELIKTE PARTIJ RATTEN)
  Meer zijn ze echt niet.

  Geliked door 2 people

 6. rottenpikwick zegt:

  Er wordt al 45 jaar gewaarschuwd, tegen dovemansoren. Het Klootjesvolk vond het allemaal wel goed, het was ver-van-hun-bed. Te dom en naïef om te beseffen dat dit tijdelijk was. Nu is het te laat, er is geen weg meer terug. Het Cultureel Planbureau ziet nu opeens een nu nog ondergrondse veenbrand in de samenleving en waarschuwt dat dit weleens een serieuze brand kan worden. 45 jaar terug werd er al gewaarschuwd. De Boodschappers werden weggezet als racisten, xenofoben en ander fraais. Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende etc. en hun laffe, hypocriete Hielenlikkers zijn medeschuldig aan de sloop van Het Land van Onze Voorouders!

  Geliked door 1 persoon

 7. A. van Kessel zegt:

  De resolutie van Straatsburg van 7 en 8 juni 1975 namens Nederland onder meer ondertekend door de toenmalige PvdA ministers Pronk en Van der Stoel. Dit alles is namens Nederland onder leiding van Den Uijl in gang gezet. PvdA minister Kok heeft deze politiek nog eens doen laten versnellen.
  Lees de afspraken die daarbij door de Europese landen waaronder Nederland zijn gemaakt met de Arabische Liga. Het recent ondertekende verdrag van Marakesh is een logisch politiek gevolg daarvan. Het zgn inlegvelletje van Rutte is schijnpolitiek.
  Onder de huidige politiek is de islamisering van West-Europa een onomkeerbaar feit.
  Nederland zal zonder politieke verandering en zonder EU-hervorming binnen 75 jaar gerekend vanaf 1975 het jaar van het verdrag van Straatsburg veranderd zijn in een land waarin de Islamitische waarden en normen de overhand zullen hebben.

  Geliked door 2 people

 8. Janny Bruining zegt:

  Niemand. Maar dat is het tegenwoordige Nederland. Triest maar waar.

  Like

 9. Ludo zegt:

  Pim Fortuyn had moeten blijven leven, Geert Wilders is te laat kunnen beginnen. Bij de dood van Pim Fortuyn hadden de linkse partijen weer wat speling

  Like

  • Giny zegt:

   Pim Fortuyn had moeten blijven leven.

   Daar ben ik het wel mee eens, het is natuurlijk vreselijk dat hij is vermoord. We zullen alleen nooit weten of hij het had gered, misschien was hij ook al te laat. Daarvoor hadden we Jan Maat, die hebben ze ook verketterd.
   Geert is er nog wel, die is inmiddels al 15 jaar voor ons aan het knokken, om nu te zeggen dat hij te laat is, klinkt wel een beetje cru.
   Het is verstandiger om Geert en zijn partij een hart onder de riem te steken en ze zoveel mogelijk steunen. Dagelijks wordt hij met de dood bedreigd, die laat ik niet in de steek!

   Geliked door 3 people

   • ruud beijer zegt:

    Nooit stem ik meer op iemand behalve op de PVV. Geert Wilders is de moedigste man die ik ken. Helaas lopen er teveel nsbers in Nederland. Zij zijn nog in de meerderheid. Ze bestaan uit onze vrienden kennissen buren familieleden collegae enz enz .Stuk voor stuk Nederlander die hun land maar bovenal hun kinderen en kleinkinderen verraden. Die ons land weggeven aan asielparasieten en de islam. Wekelijks stromen ze binnen al die zogenaamde zielepoten. De rest van hun leven moeten wij ze onderhouden. Al dat soort naait zich ook nog eens een slag in de rondte dus de kinderbijslag komt met kruiwagens naar binnen. Naar hun mooie huis wat ook door ons betaald is met voorrang. Dus kotsmisselijk word ik van dat hele zooitje huichelaars en wegkijkers hier in Nederland. Helaas !!

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    ruud, het is nog steeds je eigen keus met wat voor mensen jij wenst om te gaan.
    Dus ook als jij meent om dan maar met nsb’ers om te gaan, omdat je anders niemand meer over houd
    Ik bedank ervoor om met mensen om te gaan die ik tegelijk nsb’ers vind.
    Ik zou een hekel aan mezelf krijgen en aan mijn huichelachtige gedrag wanneer ik met nsb’ers blijf omgaan.
    Jij ergert je er blijkbaar wel, dat het nsb’ers zijn, maar ziet het als geen probleem om ze tot jouw vrienden te rekenen, om mee om te blijven gaan.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Ik kan mij niet voorstellen dat al die mensen in jouw omgeving op de PVV stemmen. Dus Piet ga ff lekker ergens anders overdrijven. Ook jouw buren vrienden kenissen collegae en familie stemmen niet op de PVV. Onzin dus!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik tolereer geen nsb’ers in mijn omgeving, dus ga ik niet met ze om ook.
    Nooit geen seconde spijt van gehad.
    Ze bestaan nog, mensen met principes, maar veel zijn het er niet.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Door dat soort nsb’ers ben ik zelfs voor racist, facist en nazi uitgemaakt in mijn eigen huis, bij een gesprek/ meningsverschil over de politiek.
    Niet echt ongebruikelijk wanneer je het niet eens bent met een nsb’er om andere dan daar voor uit te maken als ze het niet kunnen winnen of gelijk krijgen.
    En dan moet je toch echt heel snel er voor zorgen dat je zelf oprot, anders help ik je even daarmee.
    Maar dat zal jou nooit gebeuren, jij hebt het gewoon nergens over, behalve over vakanties, autobanden, kinderen en het weer.
    En ontwijk angstvallig ieder gesprek over politiek, om geen ruzie te krijgen.
    Tenslotte is toch je familie, buren, vrienden of kennissen.
    Dat jij nog met jezelf kan leven met zo’n instelling, ik zou mezelf niet meer aan kunnen kijken in de spiegel als ik mij zo moest gedragen om de vrede te bewaren.
    Maar je hebt ze er bij, die zich nergens meer voor schamen.

    Like

 10. Emma zegt:

  Niemand heeft ergens om gevraagd! En alles is maar ons land binnen gekomen!
  Wilders, jij hebt altijd echte feiten op papier! En staat met jou partij als enige altijd klaar voor Nederland. Jij geeft niet op terwijl het niet makkelijk voor jou is. Respect daar voor!
  Gr Emma

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Hij beweert toch niet iets anders of iets nieuws dan waar wij het hier al jaren over hebben.
   Hij herhaalt het alleen nogal regelmatig, voor de mensen met het geheugen van een garnaal.

   Geliked door 1 persoon

 11. Evert zegt:

  Niemand heeft er om gevraagd ,maar door Nederlanders die werkschuw zijn moeten deze mensen de slechte banen invullen en zo haal je deze cultuur binnen welke zich hier zal vestigen en proberen de bestuurlijke taken over te nemen dus eigen schuld

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Huh Evert.
   Ben jij van mening dat die hier naartoe komen om te werken.
   Ik zou zeggen doe je ogen open en get alive

   Geliked door 1 persoon

  • Groene Leeuw zegt:

   Dat is ook een grote fout die velen tot op de dag van vandaag nog maken. Dat ”Nederlanders het vuile werk niet willen doen” is een misrekening uit de jaren’70. Toen stegen de lonen snel omdat er werk genoeg was en als je meer wilde verdienen en je baas wilde niet betalen, ging je naar een ander waar meer te halen viel. Om die leegloop op te vullen en de stijging van de lonen tegen te gaan, wierven de werkgevers arbeidskrachten in o.a. Marokko, Turkije, Italie, Griekenland en Spanje. Die wisten van toeten noch blazen van een CAO en werden dikwijls uitgebuit tegen een hongerloon. Dáárom werden die lieden gehaald, en NIET dat het eigen volk ”het vuile werk niet wilde doen”, Evert.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Als PVVer krijg ik dat vaak van buitenlandse collega,s voor de voeten geworpen. Wij hebben jullie vuile werk gedaan!Grote larie.Wij waren goed opgeleid. Zij konden niet tot vijf tellen.

    Like

 12. Red bull zegt:

  Ik heb niet gevraagd Nederland in de uitverkoop te zetten. Ik heb niet gevraagd om de Europese unie. Ik heb niet gevraagd dat onze belasting centen naar Brussel gaan. Ik heb niet gevraagd om open grenzen. Ik heb niet gevraagd om de euro. Ik heb niet gevraagd om meer criminaliteit. Ik heb niet gevraagd onze pensioenen te delen met Europa. Geef mij mijn land terug …waar we vrij konden leven…normaal over straat konden lopen..pratend in onze eigen taal..met onze normen en waarden met respect naar ouderen toe. Respect voor leraren..politie..leger. Nee in dit land moet iedereen zwichten onder de macht van een dronkenlap en een stelletje hielenlikkers.. de linkse ideologie.. die weigert toe te geven dat ze aan de verliezende hand zijn en wij als volk afwillen van deze arrogante corrupte staats idiote. Die straks over ons land willen gaan regeren en Nederland straks een provincie is van de Unie..en wij onze identiteit daat werkelijk zullen verliezen.

  Geliked door 3 people

 13. Thoth zegt:

  Tja. Het is ooit begonnen bij Lubbers die ineens de allochtone werknemers ineens een Nederlands paspoort verschafte. Dat was ontzettend stom. Daarna is het alleen verder gegaan. Nu hebben we ‘ineens’ vluchtelingen, c.q migranten die willen leven in het Westen. Tot ze ineens een haatprediker tegen het lijf loopt. Weer ontzettend stom. Want wij moeten afblijven van de religieuze identiteit t.w. : hoofddoeken, IS, allah, mo, joden/christenen en andere religies vermoorden, vrouwen die minder behandeld worden, etc., etc. Omdat links/christenen dit willen.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Het was Wiegel die gezinshereniging van dat buutenlandse soort heeft geïntroduceerd.

   Like

   • fleckie zegt:

    En waarom heeft Wiegel VVD ‘toenadering’ gezocht met de voorman van de FvD?
    Trouwens hoe was. het ook weer: toen inwoners v.d.dorpen Schaesberg/ Nieuwenhagen etc. ? zich bij Wiegel ‘mochten vervoegen’ met de hoop dat ze niet ‘samengevoegd’ zouden worden, onder de naam ‘Landgraaf’?!…….( als ‘voorheen uit Limburg afkomstige. . uit de Mijnstreek, ben. ik dat , uit normale interesse blijven volgen, EN. Wiegel’s antwoord mogen vernemen.)

    Like

 14. Marc zegt:

  Ik niet iig…

  Like

 15. AvM zegt:

  Links heeft dit vanaf Den Uil af ak voir Nederlad geregeld. Nu gaan de geitewollen sokjen er mee door.
  Bedankt links voor dit beleid. NEDERLAND NAAR DE KLOTTE. Nu nog onze Nederlandse geschiedenis wissen het volfende project. O ja ook nog ff de milieu in Nederland aanpassen als beste van de klas in de wereld, last Brussel eerst de hand in eigen boezem steken met alle vervuiling in het zuiden en oosten in Europan.
  Wat er nu in den Haag zit zijn de meeste Pinochio’s bijelkaar onderleidind van de hoofdman.
  Nederland succes.

  Geliked door 1 persoon

 16. AvM zegt:

  Links heeft dit vanaf Den Uil af al voor Nederland geregeld. Nu gaan de geitenwollen sokken er mee door.
  Bedankt links voor dit beleid. NEDERLAND NAAR DE KLOTTE. Nu nog onze Nederlandse geschiedenis wissen het volgende project. O ja ook nog ff de milieu in Nederland aanpassen als beste van de klas in de wereld, laat Brussel eerst de hand in eigen boezem steken met alle vervuiling in het zuiden en oosten in Europa.
  Wat er nu in den Haag zit zijn de meeste Pinochio’s bijelkaar onderleiding van de hoofdma M. Rutte.
  Brussel the end is comming.

  Geliked door 1 persoon

 17. Piet Snot zegt:

  Die 1 miljoen mossels gaan ze hier nooit meer weg krijgen, net zo min als dat er ooit 1 haathut gesloten gaat geworden.
  En dat weet Geert Wilders ook wel.
  Over 10 jaar horen we nog steeds dezelfde verhalen over dat er nooit iemand voor gekozen heeft.
  Ik hoor liever hoe hij denkt dit op te gaan lossen, de boodschap is inmiddels wel duidelijk, maar nou nog een oplossing graag.

  Like

  • Groene Leeuw zegt:

   Jij weet net zo goed als ik dat alle partijen tegen een PVV-oplossing zijn. De enige manier om ooit wel de macht te krijgen, is een absolute meerderheid te behalen tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Maar daar zullen de landverraders voor waken. Ze laten liever heel Afrika naar Nederland leeglopen en hen allemaal de NL-Nationaliteit geven dan de PVV de absolute meerderheid te laten behalen.

   Geliked door 1 persoon

 18. E. v. MANEN zegt:

  Zo is het precies een dictatuur. Land wordt overgenomen. Geen jaknikkers meer voor olie maar voor de EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s