Farage dringt er bij de kiezers op aan: “Gedraag jullie niet alsof we verslagen zijn”

Screenshot_17

(Door: Jack Montgomery– Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De partijleider van de nieuwe Brexit Party, Nigel Farage, heeft de kiezers dringend verzocht om de verkiezingen niet op te geven en zich terug te trekken, maar om het politieke establishment via de stembus af te straffen.

Breitbart

De oproep tot actie van de LBC-gastheer en de voormalige UKIP-leider werd gepubliceerd door de Express, na twee startbijeenkomsten voor zijn nieuwe partij in Coventry en in Birmingham, die werden bijgewoond door Breitbart Londen. “Ik weet dat velen die dit lezen sceptisch zullen zijn, omdat zij denken dat hun stem geen verschil zal maken,” schreef het ervaren lid van het Europees Parlement. “Maar als de fatsoenlijke mensen van onze natie drie jaar geleden hun democratische plicht niet hadden gedaan, dan hadden we het EU-referendum niet gewonnen … Gedraag jullie alsjeblieft niet alsof we verslagen zijn,” was zijn dringend verzoek. “Vergeet niet dat het resultaat van 2016 slechts de eerste overwinning was. We moeten nu de klus klaren en de politiek in Groot-Brittannië voorgoed veranderen”.

Farage merkte op dat, terwijl “de overgrote meerderheid van de parlementsleden ermee instemde om Brexit in het leven te roepen” – en terwijl de Tories en Labour zich beide ertoe verplichtten in hun verkiezingsprogramma’s van 2017 – het feit blijft bestaan ​​dat ongeveer 75% procent van het Lagerhuis bestaat uit mensen die er tegen hebben gestemd de Europese Unie te verlaten.

“Naarmate de tijd vorderde, heeft deze arrogante elite haar middelvinger opgestoken naar haar eigen manifesten, tegen het electoraat gelogen en alles gedaan wat mogelijk was om het resultaat te dwarsbomen”, leverde hij openlijk kritiek. “Ze zijn nu stokdoof voor de beloften die ze eerder hebben gedaan. Velen zijn zo onbereikbaar dat het lijkt alsof het hen eenvoudig niet meer kan schelen”.

De Europarlementariër zei dat de voormalige Remain-kiezers, evenals de Leavers, “diep verontrust” zouden moeten zijn vanwege het gedrag van de politici die het parlement bevolken, die steeds meer in verzet komen tegen de verkiezingsafspraken waaraan zij hun democratisch mandaat ontlenen.

“Zelfs als het resultaat van het referendum van 2016 hen niet zou bevallen, dan zouden ze zich niet op hun gemak moeten voelen vanwege de manier waarop de democratie op zijn kop is gezet”, waarschuwde hij, daarmee suggererend dat ook zij de Brexit-partij in mei zouden [behoren te] steunen.

“Op 23 mei moet een duidelijke boodschap worden afgegeven dat de mensen niet meer bereid zijn om door te gaan met deze ruïneuze gang van zaken. Ik geloof dat de Europese verkiezingen het middel kunnen zijn om de fundamentele verandering die nodig is in onze politiek, op gang te brengen”, verklaarde hij. “Het is nog maar het begin van de revolutie waar Groot-Brittannië zo hard naar snakt”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Elite, establishment, EUSSR, Groot-Brittannië, Nationalisme, Nigel Farage, Patriottisme, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Farage dringt er bij de kiezers op aan: “Gedraag jullie niet alsof we verslagen zijn”

 1. Wachteres zegt:

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20190412_04317966

  Farage stelt nieuwe partij ‘Brexit Party’ voor

  Nigel Farage, de vroegere leider van de eurosceptische partij Ukip en voorstander van een harde Brexit, zal bij de volgende Europese verkiezingen opkomen met zijn nieuwe partij, de Brexit Party. De partij bestaat al sinds februari, maar werd vandaag [12 april] voorgesteld.

  Liked by 1 persoon

 2. Marja zegt:

  Geweldig dat deze man weer gaat knokken voor de Brexit! Ik heb veel bewondering voor hem. Zet hem op Nigel, zorg dat die Brexit er komt!

  Liked by 2 people

 3. Tineke zegt:

  Henk en Wachteres,Dank jullie wel voor de vertaling.
  Nigel Farage slaat de spijker op de kop.
  Die EU moet afgestraft worden,en niet zo zuinig ook.
  Dat geouwehoer loopt al naar de drie jaar toe.
  De mensen worden bang gemaakt,ook in ons land
  Logisch dat de mensen in het VK er moedeloos van worden.
  Ik ben dan ook bang,dat als het op een tweede referendum aankomt,de voorstanders van de EU gaan winnen. Tot grote vreugde van May natuurlijk,want die is eveneens groot voorstander .
  Waar hebben ze in godsnaam voor getekend destijds,als het jaren moet duren om uit de tentakels van dat moloch in Brussel te geraken.
  En wij,de Nederlandse belastingbetaler betalen jaarlijks de netto hoofdprijs.
  VREDE-WELVAART-VEILIGHEID.
  Dat was de grote belofte………
  Niets is minder waar.
  Nederland betaalt de hoofdprijs voor het smerigste wurgcontract aller tijden….!

  Liked by 2 people

 4. Jj180980@gmail.com zegt:

  Op welke partijen zou je stemmen als uit de EU wil? Graag alle alternatieven

  Like

  • Tineke zegt:

   ik weet niet of de reactie voor mij is bedoeld,daar de reactie voor @bron is.
   het enige alternatief is de PVV.
   Meer alternatieven zijn niet nodig.Van meet aan af duidelijk,en nooit 1 letter gedraaid,wat we van de rest niet kunnen zeggen……..
   Als de PVV de grootste is,kan de rest gewoonweg niet om hem heen.
   Moet u eens opletten wie er dan aansluiten.
   Het pluche plakt lekker,en betaalt riant!

   Like

 5. Groene Leeuw zegt:

  De (globale) elite doet er van alles aan om een BREXIT te voorkomen. Desnoods willen ze zover gaan de Staat van Beleg te gaan uitroepen om onbegrensde bevoegdheden te krijgen.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  @Marja en @Tineke,

  Ook ik heb bewondering voor Farage. Jammer dat hij niet het gevaar van de islam inziet, of misschien ziet hij dat wel, maar durft hij er niet voor uit te komen.

  In elk geval is hij een steunpilaar voor de Brexit-Britten. En de regering weet donders goed dat de conservatieven het loodje leggen als zij geen Brexit leveren.

  Daarom proberen zij het op de softe manier, maar dat zal hen niet helpen.

  Liked by 1 persoon

 7. Laurens zegt:

  Helemaal mee eens !! Mensen stem in mei tegen de EU in z,n huidige vorm !! Terug naar de EEG !!
  Handel drijven onderling prima ! meer niet !!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  OMG! Totaal geschifte May noemt Juncker Uwe Excellentie

  NIGEL FARAGE has derided Theresa May for referring to European Commission President Jean-Claude Juncker as “your excellency” in a passionate diatribe highlighting the “national humiliation” the Brexit Party leader accuses the Prime Minister of engineering.

  https://www.express.co.uk/news/uk/1123698/brexit-news-nigel-farage-brexit-party-theresa-may-resign-european-elections-juncker-video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s