Joehoe, waar zijn jullie?

Screenshot_10

(Door: “bozeoudeman”)

Wij laten ons constant wat aan lullen. Onze politieke en mediabedriegers stellen dat we de immigranten hard nodig hebben om onze economische welvaart ook in de toekomst te kunnen continueren. Om de woorden van de eens grote SP-leider te herhalen: als de schoorstenen van de fabrieken maar blijven roken. Iets dat veel zegt over de enigszins beperkte intelligentie om het niet te hebben over milieuvriendelijkheid. 

Alles moet dus wijken voor werkgelegenheid; ook de voorwaarden, de beloning en secundaire arbeidsomstandigheden? Dat kan, want was dit ook niet de man van het bijna jammerende antwoord “dat de SP vaak genoeg LOYAAL had meegestemd met de regering” op Kok’s beschuldiging dat de SP enkel overal op tegen was?

Voor mij was dat een eyeopener en wist ik opnieuw te zijn bedrogen, dit keer door die goede socialisten van de SP, die braaf achter hun grote roerganger liepen aan te hobbelen en alle woorden die de man uitsprak als evangelie beschouwden, maar blijkbaar de hersens misten om ook de betekenis van die woorden eens te begrijpen. Hoezo loyaal? Waarom loyaal? Wat had de man met dat paarse kabinet?

En zo lullen onze politieke en mediabedriegers er fijn een eind op los, in de wetenschap dat zij altijd worden gesteund door hun mede- of collega-leugenaars. Want overal zitten ze, de leugenaars en de bedriegers. Goed voorbeeld is die persoon die zo nodig grappig moest zijn en opriep na de overwinning van het Forum, ‘Volkert waar ben je?’ Natuurlijk is deze persoon niet ontslagen, laat staan voor de rechter gedaagd.

Wat had er andersom plaatsgevonden als iemand, bijvoorbeeld vanwege het bedenkelijk democratisch gehalte van onze minister van Binnenlandse Zaken, publiekelijk had geroepen:  ‘Breivik waar ben je?’ Een storm van verwensingen was losgebarsten en een door bestuurders en burgemeesters georganiseerde stormloop naar politiebureaus, waar reeds ingevulde en voorgedrukte aangifte formulieren op de balie in grote stapels lagen te wachten om enkel een handtekening onder te zetten, een kruisje mag ook, in dit speciale geval.

We worden als achterlijke kleuters gemanipuleerd en belazerd van alle kanten, zo ook met de vluchtelingen, die geen vluchtelingen zijn en immigranten die geen immigranten, maar kolonisten zijn. Maar, zo brullen de ‘zeer betrouwbare’ politici en hun media-leugenaars met z’n allen op Noord Koreaanse wijze in koor, ‘We hebben deze mensen hard nodig om de vergrijzing te kunnen betalen’, en ‘We hebben ze nodig om de vele honderdduizenden vacatures te vervullen’.

Leugens en nog meer leugens. Als het al waar zou zijn dat er zoveel honderdduizenden volwaardige vacatures zouden zijn, dan zou dit makkelijk kunnen worden opgelost met de vele werklozen, veelal jongeren, binnen de EU-landen zelf. Iets dat niet gebeurt, omdat het niet waar is. Hier zien we ook weer het grote bedrog, gegoochel met cijfers, vacatures worden niet geselecteerd op volwaardige kwaliteit maar op kwantiteit: iedere vacature is er een.

Banen die in vroegere tijden scholieren -en of vakantiewerk werden genoemd, omdat het niet gaat om banen waar iemand zijn levensonderhoud mee kan bekostigen, maar banen als krantenbezorger en/of vakkenvuller in de supermarkt, worden nu gewoon als volwaardige banen meegerekend. Want een baan is een baan is een baan, zo vindt men.

Evenals de vele parttime-banen wordt vandaag alles wat baan kan worden genoemd op een grote hoop gegooid en opgeteld, dat leidt dus tot die honderdduizenden niet of zeer moeilijk te vervullen vacatures en het waarom we dus ‘echt die immigranten hard nodig hebben’. Naar Amerikaans voorbeeld gaan we richting werkgelegenheid waarin het niet meer denkbeeldig is dat iemand drie of vier van dit soort banen nodig heeft om het hoofd boven water te houden.

Het lijkt mij een kwestie van bijna moedwillige oplichting om vele tienduizenden van dit soort banen, wat geen volwaardige banen zijn, inclusief ook nog eens de vele vrijwilligersbanen, want zoals gesteld een baan is een baan en via dat vrijwilligerswerk kun je (?) doorgroeien naar een betaalde baan, worden meegeteld als volwaardige vacatures. Waar en hoe vaak heb ik dit soort fabels meer gehoord? Dus roep ik nu heel terecht: echte socialisten waar zijn jullie?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, SP, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Joehoe, waar zijn jullie?

 1. Bert van Heemst zegt:

  Wat is het percentage jeugdwerklozen in Zuid-Europa ? Spanje 50% ? Griekenland 50% Als Nederland zo wanhopig buitenlandse werknemers nodig heeft, waarom nemen ze dan geen Spanjaarden ?

  Geliked door 4 people

 2. Pingback: DE LEUGEN REGEERT IN NEDERLAND! | eunmask

 3. Lars030 zegt:

  KLASSE, deze terecht boze column van “bozeoudeman”, want hij heeft GROOT gelijk.

  Dit alles heeft te maken met het feit dat ‘ons’ CBS al vanaf 1-1-2015 integraal onderdeel is geworden van de Brusselse ‘Eurostat’ goochelcijfermachine. Enkele voorbeelden (die wij liever niet mogen weten van Den Haag, Brussel en collaborerende linkse MSM):

  # Jongeren van 15 t/m 17 jaar die een bijbaantje hebben worden meegeteld als VOLLEDIG (36 uur/week) werkenden.

  # Gepensioneerden tussen 65-75 jaar worden IDEM meegeteld, want “ze zouden nog kunnen werken”.

  # Waar voorheen de grens voor een “volledig werkende” nog lag op 20 uur werk /week, is dat nu naar beneden bijgesteld naar 1 (!) uur/week.

  # Mensen langer dan 3 jaar in de bijstand worden überhaupt NIET meer meegenomen als zijnde werkloos.

  # Dit nog los van de vervloekte ‘flexibilisering’ van onze arbeidsmarkt: in plaats van vaste contracten (= zekerheid en onafhankelijkheid) is het inmiddels volop: tijdelijke contracten, nul-urencontracten, werken op projectbasis, zzp’ers en allerlei varianten hierop (hoi Polen).

  Begint u in te zien hoe keihard wij inderdaad genaaid worden door links Den Haag, de mainstream media en de Bende-van-Brussel? Spread the word!

  STEM WIJS OP 23 MEI BIJ EP2019!

  #PVV (en misschien FvD), al de rest is uitsluitend meer van dezelfde sh#t. Punt.

  Geliked door 4 people

 4. leefbarbaar zegt:

  Vergeet niet dat de SP, net als alle andere linkse partijen, de islam omarmt.
  Alles waar links ooit voor stond en voor vocht is vergeten en papt men met de islam aan.
  Vanuit de SP geldt dan ook nog dat de Jodenhaat van de moslim hen goed uitkomt; want Joden zijn rijk en moeten kapot.
  En de SP is het topje van de ijsberg. De echte SP zit ondergronds; anarchisten en afatuig in tientallen stichtingen en obscure clubjes.
  Jammer dat SP-leden alles pikken. De rechten van de werkende mens zijn vergeten, de rechten van vrouwen, kinderen, dieren en homo’s ook.
  Waar staan de leden dan nog voor? Waar staan ze achter?

  Geliked door 3 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…want Joden zijn rijk…”
  Waar komt die onzin vandaan?

  Nog nooit een arme Jood gezien?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Jan Marijnissen is er dan ook wonderwel in geslaagd heel Nederland een rad voor ogen te draaien, hij deed het voorkomen een socialistische partij te zijn terwijl hij in feite een van de meest pure communisten van Nederland was.
  Hij was een fervent bewonderaar van Mao met zijn “Rode Boekje”.
  Hij ging zelfs een flinke stap verder dan destijds de CPN, hij voerde in dat mensen die uit naam van de SP een functie bekleden, van gemeenteraadsleden tot Kamerleden hun salaris inleverden bij de partij en vervolgens allemaal hetzelfde (veel kleinere) loon kregen van de SP.
  Tegenwoordig is dat € 2750,00 bruto en voor Eerste Kamerleden nog lager want dat is slechts een deeltijdbaan.
  Niet voor niks is de SP met afstand de rijkste partij van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • bedonderde burger zegt:

   Maar je kan met ze lachen, ik weet nog dat Clinton het moeilijk had een schaterlach te onderdrukken om de man die zich aan hem voorstelde, op z’n Amerikaans als Tiny Cock, in plaats van op z’n Nederlands Tinnie Kok.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Zo las ik van een Aannemer dat de “nood” al zo hoog was gestegen, dat hij van ellende maar z’n hondjes is gaan opleiden….
  Ze werken harder dan die import-sieligerts…………

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s