“Welkomst”-burgemeester voor de rechter: Op het spoor van een crimineel migrantennetwerk

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Penetrante “welkomstcultuur”, de immigranten op kosten van de autochtonen voorgetrokken. Dat hoeft men niet te accepteren. In Italië waait immigratielobbyisten sinds de regeringsovername door de LEGA en de Vijfsterrenbeweging een gure wind in het gezicht. Daarvan kan de inmiddels uit zijn functie gezette burgemeester van de Calabrische gemeente Riace, Domenico “Mimmo” Lucano, een woordje meespreken. Hij en nog twee dozijn andere personen moeten vanaf 11 juni in Locri voor de rechter verschijnen. Begin oktober werd hij wegens de begunstiging van illegale immigratie al tijdelijk gearresteerd en deels onder huisarrest geplaatst.

Duits - Zuerst

Lucano had in zijn dorp honderden migranten opgenomen. Hij wordt er o.a. van beschuldigd schijnhuwelijken tussen bewoners van zijn dorp en vrouwelijke migranten geregeld te hebben. Bovendien zou hij de plaatselijke vuilverwerking zonder uitschrijving aan coöperaties van migranten gegeven hebben.

Het proces moet nu duidelijk maken of er achter het “model Riace” een crimineel systeem verborgen zou zitten, berichten media.

Het dorp werd in de afgelopen jaren door mainstream media steeds opnieuw als voorbeeldgemeente bejubeld. In werkelijkheid nam Lucano doelbewust tientallen mensen uit bijvoorbeeld Afghanistan, Eritrea en Irak op en bracht hen in leegstaande huizen onder.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, heeft de arrestatie van Lucano begroet en in dit verband de “goedmenschen” bekritiseerd, “die Italië met immigranten willen volproppen”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Welkomst”-burgemeester voor de rechter: Op het spoor van een crimineel migrantennetwerk

 1. Corné zegt:

  Nu Femke Halsema? Uit hetzelfde vermolmde hout gesneden. Wie sleept haar voor de rechter? Natuurlijk met haar hele rooie goedmensen gevolg. Wanneer wordt ook hier hulp aan moslim import strafbaar?

  Like

 2. maarten1954 zegt:

  Het gaat daar in Italië helemaal de goede kant op; dat anderen maar snel zullen volgen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wanneer wordt dat toegepast in héél Europa maar dan wel voor een volkstribunaal want een heel grote club van die ‘rechters’ zijn totaal onbetrouwbaar en ongeloofwaardig geworden en zijn veel te veel politiekafhankelijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Voor een paar onnozele Euro’s je volk verraden.
  Doodstraf.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ton Huisman zegt:

  GEWELDIGEWELDIGEWELDIG!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: EU-verkiezingen en regionale verkiezingen: Soevereine overwinning van Salvini in symbolische plaatsen Lampedusa en Riace | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s