Aan het VVD-stemvee

Screenshot_19

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste VVD-stemmers,

De Telegraaf probeert jullie vandaag duidelijk te maken dat jullie partij op het gebied van klimaatmaatregelen het braafste jongetje van de klas wil spelen. ‘VVD gooit olie op klimaatvuur’ en ‘Liberalen pleiten voor steeds strengere doelen’ chocoladeletteren ze aan de Amsterdamse Basisweg.

Het bewijs? Het verkiezingsprogramma ‘Focus en Lef’ van de VVD voor de verkiezingen van het Europees Parlement van 23 mei.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Naïviteit, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

21 reacties op Aan het VVD-stemvee

 1. Drs.P. zegt:

  Knettergek, volslagen geschift, wat een tyfusclub begint dat te worden.
  Hopelijk worden ze helemaal weggestemd.
  Hier moet een programma achter zitten, waarschijnlijk iedereen even arm en ’s winters in de kou, want warmtepompen werken pas vanaf +7 graden celcius.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Men weet dat we afkoelen en helemaal niet opwarmen maar men ziet graag dat we financieel leeggezogen gaan worden terwijl we verrekken van de kou.
   Als het warmer werd kregen we die pompen niet dan leveren ze niets op maar als het kouder word gaat de burger er financieel leeg op.
   En als het echt koud word doen ze het niet.

   Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Dit is fantastisch nieuws !!
  Een ieder kan op tijd kennis nemen van de waanzinnige plannen van de VVD en op tijd de keuze maken om niet hierop te gaan stemmen.
  Bedankt VVD !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Heniusz zegt:

  Ooit, heel lang geleden, in de tijd dat de VVD nog een rechts liberale partij was, stemde ik ook VVD. Niet omdat ik zo rijk was of ben, maar wel vanwege de liberale principes. Sinds aartsleugenaar Rutte daar scepter zwaait, ben ik weg, naar blijkt meer dan terecht. Straks, op 23 mei, kan ik weer mijn afkeur en afkeer laten blijken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  “Onze kinderen verdienen het in een schone omgeving op te groeien”, zegt de VVD, en “In de EU nemen we het voortouw om het doel op 55 procent te krijgen” maar alle investeringen en goede bedoelingen terzijde gelaten, zullen de Linksche Looneys het Openbaar Vervoer nooit gratis maken, terwijl de wegen voller en voller geraken en de benzine en dieselprijzen de pan uitvliegen, de economie achteruit holt, en de rekenmodellen nog steeds een linkse draai krijgen om het heilige klimaatakkoord als een moderne boetedoening, een Groen-Linksche Zelfkastijding om de komende generaties te onderwerpen aan het klimaatgeloof.
  “Iemand die gelooft heeft geen bewijs nodig, iemand die niet gelooft heeft nooit bewijs genoeg om wel te geloven”, maar de Linksche Duimschroeven liggen al klaar, geloof mij maar.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Nu Rutte op rechts steeds meer verliest, probeert ie waarschijnlijk de schade te beperken door in de groen links vijver te vissen !
  Het ziet er niet best voor hem uit .
  Denk dat ie al zijn schepen achter zich wil verbranden , voordat ie in Brussel opduikt .
  Het is gewoon een destructieve klootzak ! Het hele land naar de donder geholpen in een paar jaar .
  De pvda zou hem niet kunnen overtreffen in deze .

  En het zou me niet verbazen als ie naar Brussel gaat en zich dan drie avonden achter elkaar te pletter zit te lachen om die klootzakken in Nederland , die hem maar z’n gang hebben laten gaan .
  Hij denkt nu dat ie álles kan maken .

  Donder dus maar snel op met je pukkelige misdadigerstronie , Rutte !
  Maar niet naar Brussel , want dan begint de ellende weer van voor af aan , op een nóg grotere schaal .

  Tenzij ie de EU ook gaat slopen , dat is eveneens nog een optie .

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Het verkiezingsprogramma ‘Focus en Lef’ van de VVD voor de verkiezingen van het Europees Parlement van 23 mei…….maar Mark roept u op om vooral niet te gaan stemmen.
  Het verkiezingsprogramma “List en Bedrog” van de VVD is een oprechtere titel voor “The Final Push” om een lankmoedig volk tot op het bot te verdelen en monddood te maken.

  Geliked door 3 people

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Astrid zegt:

  Moest het niet zijn ‘focus en laf’, rijmt ook beter op ‘zeg dan ‘paf’….

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  Komt er nu eindelijk eens een fusie tussen de VVD en Groen Links ? Dan weten de kiezers waar ze aan toe zijn ! En de idealen van D66 zijn sinds Hans van Mierlo ook helemaal verdwenen. Het democratisch gehalte van D66 is voortaan ver te zoeken. Met het FVD zal het nog sneller de verkeerde weg op gaan. Van een anti Europa partij gingen ze in luttele maanden naar een pro Europa partij. Ze waaien echt met alle winden mee, die slappe hap van een FVD. Geef mij maar de PVV. Bij de volgende tweede Kamerverkiezingen kan Geert rekenen op een flinke winst voor zijn partij. Na al het voorgaande gezegd hebbende; Kiezers willen niet bedonderd worden !

  Geliked door 2 people

 10. Dr. Heinz zegt:

  Ze zijn knettergek!!!
  Het lijkt wel of die politici dagelijks kilo’s coke snuiven!!

  Politiek….weg er mee!!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het idee om het “democratie-model” te gebruiken als basis voor de samenleving “De Staat dus” moeten we zo snel mogelijk afschaffen en vergeten.
   “De democratie, zoals wij die kennen, is niet democratisch en volkomen uit de tijd.

   Geliked door 1 persoon

 11. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  The Final Countdown…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s