Salvini over criminele migranten: “Gooi deze misdadigers Italië uit!”

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

Salvini´s wetten laten zien hoe je criminele migranten moet aanpakken. Bij zware delicten wordt zelfs de internationale beschermende status buiten beschouwing gelaten. Italië voert een “zero tolerance politiek”, die het land waarschijnlijk niet zal schaden.

Contra magazine

Afgelopen vrijdag werd in de Noord-Italiaanse havenstad Pesaro een islamitische asielzoeker gearresteerd wegens drugsbezit. In Rome herhaalde de viceminister-president en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), zulke “criminelen” te deporteren.

“In Pesaro werd een Pakistaanse asielzoeker opgepakt en gearresteerd door de politie. Hij was in het bezit van 180 zakjes heroïne. Walgelijk! Oorlog tegen de handelaars van de dood! Zero tolerance, zet deze misdadigers Italië uit!”, twitterde Salvini laat op de vrijdagavond, meldt de website “Freewestmedia”.

De Italiaanse regering heeft vorig jaar een verordening over veiligheid en immigratie – bekend als de Salvini-verordening – aangenomen, die een aanscherping van de bestaande immigratiewetten vormt.

Onder de bepalingen van het decreet voor asielzoekers wordt de vluchtelingenstatus geweigerd in gevallen, waarin de migrant in een strafproces verwikkeld is of wegens een delict veroordeeld wordt. En de politie moet onmiddellijk de desbetreffende territoriale commissie informeren.

Deze commissie zal beslissen over de zaak van de delinquent en wanneer de asielaanvraag wordt afgewezen, moet de migrant het land verlaten, ook wanneer een rechtsmiddel tegen de uitzetting aanhangig is.

Het decreet wijst nadrukkelijk de internationale beschermende status van migranten af die delicten wegens seksueel geweld, toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, geweld tegen een ambtenaar, zware roof of drugshandel hebben begaan.

Statistieken van de Italiaanse politie hebben aangetoond dat ongeveer een vijfde deel van de vorig jaar in het land gearresteerde personen migranten waren. Volgens officiële statistieken bezit ongeveer 8,7% van de totale Italiaanse bevolking een migratieachtergrond.

Volgens een bericht uit het jaar 2018 is het aantal door buitenlanders gepleegde misdrijven in Italië echter nog veel groter en toont het aan dat één op de drie misdaden door een buitenlander wordt gepleegd. Albanezen en Nigerianen zijn de grootste etnische groepen in de statistiek, gevolgd door Marokkanen, Roemenen en Tunesiërs.

Italië heeft vooral te kampen met de opkomst van Nigeriaanse maffiabendes; deze vormen slechts een deel van een veel groter netwerk in Nigeria en Libië, dat de illegale vrouwenhandel naar Italië coördineert, waar de vrouwen als prostitué op straat moeten werken.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Balkan, Criminaliteit, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Italië, Justitie, LEGA, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Salvini over criminele migranten: “Gooi deze misdadigers Italië uit!”

 1. Peter zegt:

  Niks mis mee, dit had men hier allang moeten doen,maar door het slappe beleid,en de vele juristen en ambtenaren die er goed van leven ,laten ze liever het land om zeep helpen,en maken zich liever druk over Zwarte Piet.

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Dan kan Timmersukkel weer met artikeltje zoveel zwaaien en sancties aankondigen.
  Want de geplande invasie wat moet leiden naar de ondergang van Europa mag geen stroobreed in de weg gelegen worden…

  Geliked door 3 people

 3. In Rutteland = KUTTEland wordt je na een moord voor 10 jaar het land uitgeflikkerd! Alweer een misdrijf van de Rutte-Klaver-VanToorenburg-ZeegersZooi!! Vreselijk een oude dame van 96 ombrengen! Als dit mijn vrouw/moeder/oma etc. was, dan eiste ik 1 miljoen smartegeld van het volk dat dit soort misdadigers heeft binnengehaald!!!!!!!!!
  https://www.dvhn.nl/groningen/Groninger-bestuursrechter-Moordenaar-van-96-jarige-Amsterdamse-terecht-teruggestuurd-naar-Irak-24366711.html

  Like

 4. M. zegt:

  Mark wil ze vast wel hebben, als ze crimineel zijn, want daar lijken ze wel op uit gesorteerd te worden dat volk dat naar ons land gehaald worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Het lijkt me dat die islam-regeringen hun krapuul aanmoedigen om te vertrekken…dan zijn ze er vanaf…en kan de beschaving zijn intrede doen

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Salvini over criminele migranten: “Gooi deze misdadigers Europa uit!” en vergeet vooral Timmerfrans niet

  Like

 7. fleckie zegt:

  Als de misdaad zo’n vooruitgang maakt, kan men de no go-zones. betitelen als ‘achterbuurten’, die zich langzaam uitbreiden, en het hele ‘woongebied’ ( dorp, stad, land) in een enorme achterbuurt is. ‘getransformeerd’! De binnengedrongen barbaarse volkeren, weten immers niet beter,… van afkomst uit! ( kan men niet achter de adressen komen van de voorstanders, en ‘lakeien’ van Merkel, …en andere. voorstanders, in andere landen? van de import van dit gepeupel, opdat de ‘geleide. import”, kennis mag maken, WIE. hun de toegang tot. ‘DE vleespotten van Europa’ ( luilekkerlanden). hebben mogelijk gemaakt,) en …ze zich DAAR, tussen DIE. LiEDEN. heel goed thuis mogen kunnen voelen!!. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 8. Jan zegt:

  In zee hoop ik, zodat garnalen en haaien ook eens verjaardag kunnen vieren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s