Toronto: Niemand wil de “vluchteling Moe” in huis opnemen


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Canada – De burgemeester van Toronto, John Tory, heeft verklaard dat de maand april ook dit jaar in zijn stad geheel in het teken zou staan van de rechten voor vluchtelingen. De verslaggeefster van “The Rebel Media”, Jessica Swietoniowski, stelde daarop de vluchtelingen louterende burgers van de Canadese metropool op de proef en vroeg of zij bereid zouden zijn om een vluchteling bij zich thuis op te nemen.

journalistenwatch

“Vanzelfsprekend”, “zeker”, “altijd”, “ik ben bereid te helpen”, aldus de antwoorden van de voorbijgangers. Toen de verslaggeefster daarop de “vluchteling Moe” presenteerde, die men direct mee naar huis zou kunnen nemen, zag de zaak er al anders uit. “Vandaag niet”, “vandaag komt het niet goed uit, maar in principe uiteraard”, “nu niet, maar ik denk er over na”, “helaas geen plaats”, verklaarden de “Refugee Welcome”-aanhangers hun ongeloofwaardige terugtrekking. “Daar zou de regering voor moeten zorgen, ik ken hem immers helemaal niet”, aldus het antwoord van een Canadese, die daarvoor nog zo trots op de hulpvaardigheid van haar landgenoten geweest was.

Uiteindelijk was niet een van de voorbijgangers bereid om de “zielige Moe” mee te nemen en te verzorgen. Na enkele uren met Moe op straat komt de verslaggeefster tot de conclusie dat de Canadezen allemaal zouden doen alsof ze zouden willen helpen. Maar op het moment dat ze oog in oog met hem stonden, zouden ze teruggedeinsd zijn. “De Canadezen zijn niet zo open als ik dacht”, aldus de slotsom van Jessica Swietoniowski van “The Rebel Media”. In Duitsland (Nederland!?) zou zo´n actie gegarandeerd tot hetzelfde resultaat leiden, wedden?

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Freda110”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", Canada, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Toronto: Niemand wil de “vluchteling Moe” in huis opnemen

 1. lilith zegt:

  net als ‘de Hollanders’ dus; nietszeggend ‘tolerant’ totdat zij individueel aangesproken worden. dan blijken zij ipv links ineens rechts te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. aquarius4422 zegt:

  Hoeveel BN’ers die gezegd hebben dat ze bereid waren een vluchteling op te nemen hebben dit ook echt gedaan?
  Zomaar een vraag.

  Like

 3. A.J. de Koning zegt:

  Ik heb nooit gezegd dat ik een vluchteling op zou willen nemen en dat ben ik ook helemaal niet van plan, de vluchteling ziet er anders goed doorvoed uit en is toch op eigen risico naar Canada gegaan. Ik denk dat de meeste mensen zo zouden reageren maar dat moeten ze dan ook voor de camera zeggen.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/481020/kabinet-bn-ers-laten-het-afweten

  Kabinet: BN’ers laten het afweten

  Door Van onze parlementaire redactie
  12 nov. 2015 in BINNENLAND

  Den Haag – Bekende Nederlanders en anderen die zeiden dat ze een vluchteling in huis zouden halen, maken hun beloftes niet waar. Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) wees vandaag in debat fijntjes op het verschil tussen woorden en daden van de BN’ers.

  Dit was in 2015. Het voirige jaar idem dito. Er is een mooi reclamebord van, maar ik kon het niet vinden. Jan???

  Like

 5. Corné zegt:

  Schitterend! Nu zo’n interview in De Lieve Stad! Op de Grachtengordel en in Groenlinks enclaves. Ik denk dat de blanke bakfiets vega’s bij het zien van een gebaarde asielzoeker in trainingspak niet weten hoe snel ze weg moeten komen. De trappers breken ervan. En dan die smoesjes…. geweldig. Jiskefet, maar dan reality!

  Geliked door 2 people

 6. bigljohn zegt:

  Canadezen zijn rasechte socialisten. Ze stemden niets voor niets op Justin Trudeau. Ze lopen met de meest achterlijke ideeen en plannen rond, die de economie van het land totaal ten gronde kunnen richten. Maar op het moment dat zij met de harde waarheid geconfronteerd worden (in dit geval dus die – vluchtelingen -) haken zij af. Hopelijk worden de Europese socialisten ook eens met de harde waarheid geconfronteerd, zonder dat het ons schade zal opleveren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Groene Leeuw zegt:

  De linkschen willen ze allemaal binnenslepen maar de rechtsen moeten ze in huis nemen…..

  Like

 8. Jan zegt:

  Trump zei een dag geleden hetzelfde tegen de soacialistische grootbekken die illegalen zeiden te zullen opnemen in hun steden/sanctuary cities. “Als jullie de illegalen willen zal ik hen naar jullie sturen. Toen was Leiden in last bij de socialisten/anarchisten

  Democraten ziedend want het was natuurlijk wel de bedoeling dat anderen met de illegalen en criminelen zouden worden opgescheept, niet zij in Bell Air

  Like

 9. Jan zegt:

  Lid van schoolbestuur zegt: ‘Kinderen van vluchtelingen zijn gewelddadig’. Lid krijgt ontslag

  ….
  https://nationalpost.com/news/local-news/edmonton-school-trustee-resigns-over-comments-on-refugee-children-and-violence/wcm/0308d960-9528-4a8b-84b0-248f1ba38a6d

  Nog een bestuurlid van een school kan ophoepelen. Merkte op dat blanke kinderen in de minderheid zijn.
  https://tnc.news/2020/06/23/vancouver-school-board-trustee-under-fire-for-saying-caucasian-kids-are-a-visible-minority/

  Like

 10. Jan zegt:

  Canada, ‘bestuurd’ door fascisten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s