VIDEO: Teruggekeerde ISIS-bruid ontmaskerd

 

(Door: “Pritt Stift”)

Verplichte kijkkost voor de Haal Ze Maar Terug roepers & We Moeten Ze Hier Voor De Rechter Brengen kerk, die in leugentjes als “Ik was maar huisvrouw in Raqqa en hielp als luizenmoeder op de Islamische Basisschool met den Koran.” trappen. Om vervolgens de teruggekeerde IS-bruiden te veroordelen tot 240 uur voorwaardelijke taakstraf, en een nieuwe huurwoning met voorrang. (Zo’n beetje iedereen op FvD en PVV na.) Jenan Moussa, MO-deskundige van Al Aan TV, duikelde een smartphone op van een uitgereisde en weer teruggekeerde Syriëgangster en wat daar aan foto’s op stonden zal u niet verbazen. Mevrouw was helegaar geen huisvrouwtje met om 1800 uur de dampende kebab en malfoof op tafel. Maar… enfin, u voelt ‘m al aankomen. 20 minuten puike onderzoeksjournalistiek, uit Duitsland, in het Arabisch, met Engelse ondertiteling. Want grenzen stellen in Europa toch niks voor. 

Bron:
www.geenstijl.nl
(h/t K. v. W.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Teruggekeerde ISIS-bruid ontmaskerd

 1. Rensk. zegt:

  Ik vind die vrouwen een naar hoofd hebben. Harde uitdrukkingen. Vind ik van die Dilan VVD ook zo. Die turkse griet die dat failliete kledingbedrijf is ook zo´n uitgekookt en toch tevens domme doos. Die turkse griet van dat Slootervaartziekenhuis. Vreselijke vrouwen. Heb er niks mee. Dat soort vrouwen zijn bepaald geen aanwinst voor Nederland. Die Dilan staat 3 uur eerder op om de haren te fohnen, voordat ze de Tweede Kamer betreedt. Enige waar ze zich mee bezig houdt. Verder komt er niks uit dan stommiteiten. Het zijn en het blijven stomme heksen. Betrouwbaar zijn ze sowieso ook al niet. Maar ja die voorzitter Arib wil meer vrouwen. Maakt niet uit of ze potentie hebben als ze maar vrouw zijn. Als ik zie wat er nu in de Kamer zit. Hemelschreiend.

  Liked by 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Die moet goed in haar reet geneukt worden…

  Like

 3. Corné zegt:

  En onze linkse media zijn non stop bezig goodwill te kweken voor IS bruidjes en hun lieftallige kindertjes. De video laat zien wat de werkelijkheid is. Gruwelijk. Hopelijk stinkt de politiek er niet in en wordt er geen enkele IS-er meer binnengelaten. Evenmins als hun kinderen. Jammer voor ze dat ze zulke moordlustige ouders hebben. Maar de appel valt niet ver van de boom. Nu lief, straks even moorddadig. Grote kans. Laat ze in Syrië worden heropgevoed en geïnterneerd. Kunnen ze straks meewerken aan de wederopbouw van het door hun ouders kapot gemaakte land.
  Trouwens, het geeft ook te denken of Laura H. wel de juiste informatie heeft verstrekt. Als ze een soortgelijke geschiedenis heeft als in de video dan heeft ook zij de boel belazerd. Het zou goed zijn als dit nog eens tot op de bodem wordt uitgezocht en dat er een nieuwe rechtzaak volgt. Die vrouw is ongetwijfeld ook een en al leugen. Geholpen door die lieve papa van haar. Ook die moet worden berecht.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Onschuldige kinderen’, ……. NW. ISR. WEEKBLAD, 12.4 2019 Tamarah Benima .’Domweg kolonialistisch. Iets anders kan ik niet maken van de opstelling van Groen Links inzake het Midden-Oosten. Tijdens de CIDI-verkiezingsavond in Amsterdam. afgelopen dinsdag, mochten kandidaten voor de Europese Verkiezingen hun Israel-standpunt ventileren. Oud-parlementarier Rob Oudkerk leidde het debat. Een van de stellingen: Nederland moet zijn ‘Syriegangers’ terugnemen. Vooral de kinderen van deze oorlogsmisdadigers moeten terug, eant die zijn onschuldig, vond de GroenLinkse EU-kandidaat. Zou het? Tijdens de Tweede Wereldoorlog kregen de zeer jonge kinderen van NSB- ers geen training om Joden met de halssnede af te slachten. IS-kinderen,zelfs hele jonge, kregen die training wel. Maar de GroenlLinkse EU-kandidaat blijft liever onwetend . Dit gebeurde op 14 mei 2018 : de 12-jarige Fadhila en de 9-jarige Famela Rizkita werden Damen met hun moeder Puji, met bomgordel, gedropt bij de zogeheten Indonesische Christelijke kerk. Vader en echtgenoot Dita Oepriarto reed daarna een automatisch volgestouwd met bommen de Centrale Baptisten Kerk in. Ondertussen gingen de zonen, de 18- jarige Yusuf en de 16-jarige Firman, op de motor op weg naar de katholieke Santa Maria kerk. Bij de drie aanslagen die zij pleegden kwamen ze alle zes om. Ze namen 12 anderen in hun geweldsexplosie mee de dood in. Veertig mensen werden gewond. Bij hun buren stonden de Oepriarto’s bekend om hun liefdadigheid, Buurman Wery Tri Kusuma wist nog iets opmerkelijks te vertellen aan. The GUARDIAN,” Ik zag ze elke dag, jarenlang. Puji was verpleegster , maar ze zegde haar baan in het ziekenhuis op, omdat ze naar wers als ze bloed zag en niet graag mensen zag die pijn hadden. Hoe kan het dat ze dit haar kinderen heeft aangedaan?”. Het voor de hand liggende antwoord is : hetsenspoeling. Daar was / is. IS. een meester in. Maar de BroenLinkser gelooft in de mogelijkheid om de IS-kinderen te de-radicaliseren en in de mogelijkheid tot berechting van hun vaders-hier in Nederland. Mij lijkt het een staaltje van oud-kolonialistisch denken om ervan uit te gaan dat de IS- slachtoffers daar niet zelf voor kunnen zorgen- daar##*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 4. De Notre Dame brandt!!!!!!!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  arm wicht !

  Like

 6. Pingback: VIDEO: Teruggekeerde ISIS-bruid ontmaskerd | toodlessss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s