VIDEO Geert Wilders: “Minister verantwoordelijk als iemand mijn kop afhakt”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Nederland, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Minister verantwoordelijk als iemand mijn kop afhakt”

 1. Mooi inkijkje in RUTTEland = KUTTEland, Lombok/Utrecht;

  Geliked door 2 people

 2. Tineke zegt:

  Behalve als Sylvana bedreigd wordt,dan wordt alles uit de kast getrokken.
  Die Grapperhaus is totaal niet geschikt voor deze functie.

  Geliked door 2 people

 3. Zou mij niks verbazen als de ZielenpietenIndustrie / Het Tuig op Het Binnenhof hier INDIRECT verantwoordelijk voor zijn!! Vreselijk, weer een slachtoffer van De Verrijking / Omvolking!!! RIP!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/robert-27-slachtoffer-van-brandstichting-rotterdam/ar-BBW0lyZ?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 4. Harry zegt:

  Het moet natuurlijk nooit gebeuren ,
  maar mocht er ooit wat misgaan , dan zie je al die schijnheilige rotkoppen van “onze” politici al voor je : “we zijn geschokt , dit kan niet in een beschaafd land , dit mag nooit meer gebeuren ” en dat soort loze kreten .
  Zoals Tineke al opmerkte , die vent is helemaal niet geschikt voor die functie !!!

  Die Grapperhaus is zo’n typisch geval uit dat gedicht van Gerrit Komrij ,
  over die vale klerkensmoel !

  Die Rutte idem dito !

  Jezus christus, wat een zootje lamzakken !

  Like

 5. M. zegt:

  Geert als men zou doen wat men zou moeten doen kon jij weer gewoon op straat lopen net als iedereen maar men houd je liever gevangen want dat wil men graag met het volk ook dat ze gevangen raken.
  Linkse leugenaars draaien graag alles om wat de waarheid betreft en de waarheid is dat de linkse leugenaars met hun volksvijandige beleid hebben gezorgd dat er een Geert kwam en een Geert nodig was.
  Als links opzettelijk onze samenleving aan het vernachelen is dan is het niet meer dan logisch dat er een tegen geluid komt waaraan links dan zelf schuldig is.
  Dat men de corrupte media gebruikt om ieder tegen geluid te demoniseren met allerlei termen die de boel goed opnaaien is niet meer dan logisch.
  Het tegengeluid laat hun ware gezicht zien en dat hebben leugenaars met snode plannen liever niet.

  Like

 6. veni vidi foetsie zegt:

  Beste Geert: leg me eens uit wat de waarde is van een minister die verantwoordelijk is voor iets, of een gebrek of falen van iets……volgens mij neemt die dan ” verantwoordelijkheid” door af te treden.

  Nou, klinkt als een goede ruiil…jou leven en een lulhannes van een minister gast ergens anders opnieuw aan de slag…..oppositie die binnen een uurtje kan worden opgeruimd, op eender welk moment….

  ….lijkt mij dat de enige manier om als politicus serieus genomen te worden het hebben van een gewapende agressieve geweldplegende achterban is…..Groen Links is zo de politiek ingekomen, Islam is er onaantastbaar door, gewoon door simpele terreur….maar je word wel volwaardig gesprekspartner over zaken van algemeen belang en dat ook nog met voorrechten !

  Dat dan weer wel.

  Zeg Geert, volgens mij doe je iets fout.

  Like

 7. Hans Kreuger zegt:

  Gooi een waxinehoudertje naar een koets en je wordt voor de rest van je leven geschaduwd, maar Wilders om zeep helpen komt onze regering wel erg goed uit. Geert zal net zoveel bescherming krijgen als wijlen Pim Fortuyn. We leven nu eenmaal in een linkse dictatuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s