BRIEFJE VAN JAN – Aan Ferd Grapperhaus

Screenshot_40

(Door: Jan Dijkgraaf)

Het is verleidelijk om nu ‘Blokkeerfriezen!’ te roepen; maar dat is, hoe terecht ook, te makkelijk

Meneer Grapperhaus,

Honderden aangiften van Geert Wilders wegens doodsbedreigingen heeft uw Openbaar Ministerie terzijde geschoven. Het is verleidelijk om nu “Blokkeerfriezen!” te roepen. Maar dat is, hoe terecht ook, te makkelijk. Geert Wilders zei gisteren dat u verantwoordelijk bent als één van die doodsbedreigingen ooit leidt tot zijn dood.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Ferd Grapperhaus

 1. ruud beijer zegt:

  Het ergste is het verraad van de Nederlanders.
  Zij laten Geert Wilders vallen als een baksteen. Ik gun die mensen kinderen en kleinkinderen want die gaan ronduit een vreselijke tijd tegemoet dankzij het verraad van hun ouders!

  Like

 2. Cathja zegt:

  De ‘geschokte gevoelens’ na de dood van Pim waren gespeeld. Nep dus. Maar ‘ze’ moesten wel, want een groot deel van ons volk was woest en radeloos nadat ze het bericht kregen dat Pim vermoord was!

  Kennelijk is Pim voor niets gestorven, want waarom wordt er dan nu zo nonchalant met de veiligheid van Geert Wilders omgesprongen? Waarom zijn zijn beveiligers niet door en door gescreend?
  Een schande, net zoals de kwestie ‘minder, minder, minder’ een schande is, wat zich nu al jaren voortsleept!
  Als je als Marokkaan mensen het ziekenhuis in slaat (of erger), dan wacht je een gematigd proces en een milde straf, want je bent moslim. De ‘bedreigde’ soort binnen onze samenleving.

  Wat wil het OM en onze regering eigenlijk bereiken met deze wan-vertoning?
  Ferd Grapperhaus gaat (o.a.) over de beveiliging van Geert, dus is hij volledig verantwoordelijk voor wat er met hem gebeurt. Daar kletst hij zich op geen enkele manier uit.

  Like

 3. Laurens zegt:

  En het Vaticaan zag dat het goed was !!!

  Like

 4. Ruud zegt:

  Zelden zo een stoethaspel als Grapperhaus gezien; als Grapperhaus nu eens de WEL verzamelde informatie aan Wilders vrijgaf waarover zijn dienst beschikt omtrent de meerdere bedreigers, dan zouden we hem mogelijk op een aantal punten kunnen controleren en geloven. Als hij dat weigert (en dat zal hij zeker doen) heeft hij niets aan gegevens verzameld en komt zijn verklaring weer over als het zoveelste potje geouwehoer waaraan we dit rariteitenkabinet zowiezo steeds kunnen herkennen.

  Like

 5. QENQ6 zegt:

  P.S. Politieagenten in Utrecht zwaar mishandeld. Toe maar…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s