Gratie voor moordenaar Delft (6 doden) komt dichterbij

Screenshot_50

DEN HAAG – Het lijkt erop dat gratie binnen handbereik ligt voor zesvoudig moordenaar Cevdet Yilmaz. Woensdag bepaalde de rechter dat minister Dekker van Rechtsbescherming zijn gratieverzoek opnieuw moet bekijken. Volgens de rechter heeft de Staat geen goede argumenten om Yilmaz geen gratie te verlenen.

Screenshot_51Eerder besliste het gerechtshof al dat zesvoudig moordenaar Yilmaz gratie moet krijgen. De minister heeft dat tot nu toe altijd afgewezen. De nu 63-jarige schutter kreeg levenslang, omdat hij in 1983 zes mensen doodschoot in het Delftse café ’t Koetsiertje.

Yilmaz probeerde via de rechter de minister te dwingen tot het afgeven van zo’n positief advies. Dat is nodig, zodat de koning gratie kan verlenen. De Staat heeft tot nu toe geweigerd om Yilmaz gratie te verlenen, vanwege de ‘schrijnende situatie van de slachtoffers en de nabestaanden.’

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Gratie voor moordenaar Delft (6 doden) komt dichterbij

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat gaat deze kutmoslim winnen.
  We leven hier in Nederland dus Moslim Zielughhh

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Als dit gebeurt is voor mij voor eens en altijd de maat vol!

  Like

 3. Ruud zegt:

  Wie is die schofterige hond van een rechter eigenlijk dat hij een loopje durft te nemen met de veiligheid en het rechtsgevoel van de Nederlandse bevolking.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Ruud, daar zit de kern van het rechtssysteem. Rechters blijven altijd anoniem en hebben dus niets te vrezen van het nl.volk dat zij verachten.

   Like

 4. Mary zegt:

  Hoezo gratie???, levenslang is levenslang, dat hebben de nabestaande van de slachtoffers ook!!!

  Like

 5. Johan zegt:

  Geen gratie voor dat Turkse zwijn.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Dat ie 63 is en werk en ’n gezin heeft wil helemaal niet zeggen dat ie niet weer doordraait. Als je het artikel goed leest blijft een hoop onduidelijk of wordt bewust achterwege gehouden door OmroepWest dat een links bolwerk is.

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Elena zegt:

  Die smeerlap van een rechter is zeker weten omgekocht.
  Die smeerlap is volkomen van de pot gerukt. om een 6 voudige moordenaar gratie te willen verlenen.
  Dat gedrocht mag zich rechter noemen.
  SCHANDE !!!!

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het stuk maatschappelijk afval blijkt inmiddels al buiten de kliniek aan het werk te zijn.
  Wat een straf, hè?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Geen kans op herhaling’.
  Dus een tweede leven.

  Dat is fijn om te weten.
  De dodelijke slachtoffers hebben gelukkig wel een kans op een ‘tweede leven’ ….?

  Like

 11. Klaas zegt:

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Tijdens de schietpartij in 1983 begon Yilmaz om zich heen te schieten, na een beledigende opmerking, en raakte hij tien mensen. Zes van hen, onder wie een moeder en haar twaalfjarig dochtertje, overleefden de aanslag niet”.
  En dan durft een rechter te zeggen; “Volgens het hof is geen kans op herhaling, heeft hij lang genoeg vastgezeten en weegt de ‘schrijnende situatie’ van de nabestaanden niet zwaarder dan de noodzaak om Yilmaz vast te houden.”
  En de man is in principe al vrij want hij heeft een gezin kunnen stichten !
  Je broek zakt ervan af en ik zou me goed voor kunnen stellen dat mensen zich gedwongen zouden zien tot eigenrichting, als de overheid verzuimt te doen waar ze voor zijn dan lijkt me dat een rechtvaardiging.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Dat is goed nieuws…gratie… voor een….zesvoudige moordenaar….wat zou je dan krijgen als je Timmerfrans naar de hemel zend….gelukwensen van de rechter ?

  Like

 14. Piet Snot zegt:

  Ze leren het hier nooit.

  Opnieuw blijkt dat de forensisch psychiatrische kliniek Roosenburg in Den Dolder, de kliniek waar de moordenaar van Anne Faber verbleef, ten onrechte patiënten met verlof heeft gestuurd terwijl zij geen vrijheden hadden. Dat blijkt uit interne notulen uit maart 2019 die in het bezit zijn van het AD. Het gaat om personen die niet vanwege een misdrijf in de kliniek verblijven.
  https://www.ad.nl/utrecht/kliniek-michael-p-opnieuw-de-fout-in-patienten-ten-onrechte-met-verlof~a3325468/

  Like

 15. Steven zegt:

  Mag hopen dat hij dan een dag na zijn vrijlaten wordt dood gemept…

  Like

 16. Yvonne zegt:

  Wie zegt dat hij niet opnieuw gaat schieten verbitterd en kwaad op zijn gevangenis straf

  Like

 17. Cathja zegt:

  Als deze moordenaar gratie verleend wordt, dan onmiddellijk uitzetten en een inreisverbod opleggen voor de rest van zijn leven.
  Zo kunnen we laten zien dat we dit heerschap hier niet meer tolereren.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Met de doodstraf hadden we dat gezeik niet gehad !

  Geliked door 1 persoon

 19. Henk der Niederlánder zegt:

  Even dit deel van het artikel lezen en begrijpen.

  Voor Yilmaz is dat niet voldoende. Hij vindt dat hij gratie moet krijgen, zodat hij weer helemaal vrij man is. Yilmaz zou met zijn vrouw willen terugkeren naar Turkije.

  Vergelijk dat met Volkert van der Graaf, die ging namelijk emigreren (wat hem natuurlijk nooit gaat lukken want bij emigratie kijkt het ontvangende land naar zijn verleden) en dus kan Volkertje op zijn gemak in alle vrijheid rond blijven lopen met als bijkomstigheid dat hij aan het uitkeringsinfuus kan blijven hangen.
  En dit is precies dezelfde modus operanti die deze Cevdet Yilmaz en zijn Advokaat nastreven.

  Zoals Ik wel meer aan geef is het dikwijls aan te raden om dat te lezen wat er niet staat.

  Geliked door 1 persoon

 20. Thoth zegt:

  Die hadden ze na de rechtszaak gelijk moeten afknallen. Doodstraf moet worden toegepast in dit soort misdrijven. Maja, de linkse partijen, hé… wij betalen voor’m.

  Like

 21. Thomasson zegt:

  Hopen dat Minister van Justitie Grapperhaus is een integer mens en zal GEEN GRATIE VERLENEN aan deze Turk. De rechter – net als al zjn vrienden – hoort bij de bende van D66 en Groen Links. Zij koesteren diepe haat tegen het gewone volk en groot respect voor “de stakkers” die het om zeep helpt. Men hoeft van deze moderne Roland Freissler geen empathie verwachten voor de slachtoffers en hen familieleden. In zijn ogen zijn ze het niet waard.

  Like

 22. Hendrik zegt:

  De rechter geeft hem vast een tramkaartje mee, zodat hij weer een beetje in zijn oude doen kan terugkeren………………

  Like

 23. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  De Staat heeft tot nu toe geweigerd om Yilmaz gratie te verlenen, vanwege de ‘schrijnende situatie van de slachtoffers en de nabestaanden.’
  ‘Geen kans op herhaling’

  Volgens de rechter klopt dit argument niet en moet de minister kijken naar de argumenten van het gerechtshof. Volgens het hof is geen kans op herhaling, heeft hij lang genoeg vastgezeten en weegt de ‘schrijnende situatie’ van de nabstaanden niet zwaarder dan de noodzaak om Yilmaz vast te houden.

  Tijdens de schietpartij in 1983 begon Yilmaz om zich heen te schieten, na een beledigende opmerking, en raakte hij tien mensen. Zes van hen, onder wie een moeder en haar twaalfjarig dochtertje, overleefden de aanslag niet

  Geliked door 1 persoon

 24. Deze man had in een normale maatschappij gewoon de doodstraf gekregen en niets anders,jammer dat onze rechtsstaat in zo’n slechte staat verkeert en dat de onbetrouwbare jongens en meisjes die de justitiële Institutie’s bekleden het verschil tussen GOED en kwaad niet meer kennen!Met dank ook aan de meeste zouteloze ,vlees noch vis politici ,die onze samenleving totaal geruïneerd hebben !!!IVoor echte doeners is er nog een oplossing !!

  Like

 25. Henk der Niederlánder zegt:

  @ Jowitteroos.

  heeft hij lang genoeg vastgezeten en weegt de ‘schrijnende situatie’ van de nabstaanden niet zwaarder dan de noodzaak om Yilmaz vast te houden.

  Je zou toch stiekem gaan hopen dat de halve familie van deze rechter kapot geschoten gaat worden door een of andere dolgedraaide en hem dan na een aantal jaren nog eens te vragen of hij achter zijn eigen woorden blijft staan

  Like

 26. Piet Snot zegt:

  Als hij in deze tijd hetzelfde gedaan zou hebben, dan had ie nu niet meer dan een jaar of 3 gehad, en was hij allang vrij geweest.

  Like

 27. boorzalf zegt:

  Ophangen dat soort beesten, bespaart weer een hoop geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s