Ook duidelijk . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Maffia, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ook duidelijk . . .

 1. Mary zegt:

  Schandalig!!! en ze zullen er nooit iets voor gaan doen, een leven lang vakantie op kosten van de Nederlandse belastingbetaler die aan alle kanten uitgeknepen wordt, dan ook nog achtergesteld wordt op alle gebied voor een stelletje uitvreters die op uitnodiging van link(s)e Rutte en Co hier dit kunnen bezigen en het einde van die open uitnodiging hier het land leeg te komen roven is nog lang niet in zicht!!!.

  Geliked door 9 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Daar is een echte nederlander jaloers op. Niks doen, hand ophouden en lekker chillen van onze centen. Verzuip het hele zooitje maar. Vrouwen en kinderen eerst. Dan zijn er ook nog van die geschifte christenen die vinden dat wij de moslimvluchtelingen moeten bijstaan en verzorgen. Laten we nooit vergeten dat er ook christenen in die vluchtenlingenboten zaten. Toen de moslims daarachter kwamen werden ze zonder pardon over boord gesodemieterd. Helaas leren de softe Nederlanders het nooit. Pappen en nathouden en er het beste van hopen. Nou beter dan nu wordt het niet. Alleen maar slechter.

  Geliked door 6 people

 3. Ruud zegt:

  Kunnen deze bedragen gedetailleerd worden; deze opstelling is oncontroleerbaar en daarmee vermoedelijk (zoals altijd weer) veel te laag.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Inderdaad, ook ik ben wel nieuwsgierig naar een specificatie want reken er maar op dat er een hoop gaat zitten in de kosten van het COA zelf plus de advocaten die er een vermogen aan verdienen om keer op keer beroep aan te tekenen.

   Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Ronduit bespottelijk. Sinds wanneer is op water en brood zitten zo duur?

  Like

 5. annah zegt:

  hoezo vakantietoeslag ….. om met vakantie te gaan naar de zandbak …..

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Ook duidelijk . . . ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Dit moet stoppen !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Dit is zó bitter… bijna crimineel ten opzichte van de buiten Nederland wonende ex-Nederlanders. Ze plukken het van ons om heerlijk te kunnen uitreiken. De Ouderen en diegenen die buiten de EU wonen zijn de dupe. Lees meer met bijlage hier: https://twitter.com/AngelsnRosebuds/status/1118657403220897793

  Geliked door 4 people

 8. Bezorgde Burger zegt:

  Die asieleiser ontvangt dit bedrag netto. Reken het bruto modale inkomen om naar netto en het verhaal is nog veel erger……

  Geliked door 4 people

 9. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/16/prijsstijging-in-nederland-hoogste-binnen-eurozone

  Hoogste prijsstijging in Nederland, van de landen binnen de Eurozone.

  Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Inderdaad zijn deze bedragen veel hoger @Ruud
  Er zouden de schadeposten bijgeteld moeten worden wat deze verrijking met zich mee brengt.
  Ook de kosten die gemaakt worden om de gevangenissen gevuld te houden want het is overduidelijk dat de gevangenissen hoofdzakelijk gevuld zijn met allochtonen.
  Maar die kosten worden niet doorberekend want dan zou het wel eens kunnen zijn dat de bevolking wakker wordt en eens gaan bekijken waarvoor ze werken.
  Ons word al jaren wijs gemaakt dat de lasten omhoog moeten omdat alles duurder word maar in werkelijkheid gaat een heel groot deel van de lastenverhoging naar de asielindustrie en alles wat daar omheen hangt.
  Neem bijvoorbeeld zo’n asiel advocaat die 10 tallen dezelfde zaken te behandelen heeft en dus een aantal standaard brieven gaat versturen.
  Die declareert deze brieven apart zodat het lijkt dat hij veel tijd besteed aan een zaak maar in werkelijkheid eerder iemand is die gestencilde foldertjes verstuurt.
  Dan op tijd van zich laten horen dat de werkdruk eigenlijk te hoog is als cover up voor zijn malafide bezigheden(want op die manier werkt het)
  Erbij komt dat op regelmatige tijden een vliegtuig afgehuurd moet worden om een man of zes met de nodige bewaking te repatrieeren in de wetenschap dat ze binnen de kortst mogelijke tijd weer terug zijn onder een andere naam met behulp van gesubsidieerde mensensmokkelaars die zich NGO noemen.
  Deze vliegtuigen zijn namelijk ook niet gratis.
  Zo zijn er tal van zaken die niet terug komen in het kostenplaatje maar het kostenplaatje veel en veel hoger maakt.

  Geliked door 4 people

 11. koddebeier zegt:

  De werkende Nederlander wordt als een stuk stront behandeld door de regenten !

  Geliked door 4 people

 12. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/04/18/geesten-rijp-maken-voor-terugkeer-islamitische-terroristen-ze-zijn-zielig/

  Terroristen zijn dus gewoon zielig……hoezo het toppunt van downplayen!

  Geliked door 1 persoon

 13. Wilders heeft weleens naar bedragen, cijfers etc. gevraagd, de (on)kosten van de Verrijking, OMVOLKING. Deze waren niet 1 2 3 aan te leveren, maar de schatting was toen al 300 M I L J A R D. Dit was nog voor De Grote Toestroom. Ik ga er van uit dat dit bedrag inmiddels zo’n 500 M I L J A R D is! Afgejat van ONS!

  Geliked door 3 people

 14. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Islamisering mag wat kosten van onze slaafse EU overheid

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  dit zijn de “soldaten van allah” die moeten goed verwend worden,hun zijn het proxyleger van de satanische elite.Moslims worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeanen te terroriseren en af te slachten.De satanische elite (voor europa de bilderberg groep) willen een “new world order) om dat te bereiken moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10 % dient als slaven voor deze satanische elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s