Wie is de echte minderheid?

Screenshot_42

(Door: “bozeoudeman”)

Altijd weer hoor en lees ik kreten over minderheden die zielig zijn, minderheden die in de verdrukking zitten et cetera. En bijna altijd gaat het dan om zwarten of islamieten. Zijn deze twee groepen echt minderheden en zo niet, wie is eigenlijk in de minderheid? Er zijn pakweg 2 miljard islamieten op de wereld, dat lijkt mij toch echt geen zielige minderheid. 

Wat meer cijfers op internet bij elkaar gesprokkeld, leidt tot een meerderheid van ongeveer 60% aan Aziaten, waaronder veel islamieten, een tweede grote groep van ongeveer 15% Afrikanen, met eveneens een grote groep islamieten, en een dus restgroep voor Europa inclusief Rusland en de Amerika’s van pakweg 25%, ofwel pakweg 1,8 miljard.

In Europa inclusief Rusland wonen ongeveer 750 miljoen inwoners met in de EU pakweg 500 miljoen inwoners, met zo’n dik 15% islamieten, het aantal Afrikanen is onbekend. Gegevens over islamieten en Afrikanen in Rusland kon ik niet vinden, dus zijn niet meegerekend. Ik schat het aantal mensen van Kaukasische afkomst in Europa inclusief dus Rusland op 600 tot 650 miljoen.

In de Amerika’s is een grote groep Afro-Amerikanen, pakweg 15% van het totaal in Noord-Amerika, Latino’s zijn in Midden- en Zuid-Amerika in de meerderheid. In Noord-Amerika schat ik, afgezien van cijfers over de snel groeiende islamitische bevolking, dat van de 550 miljoen inwoners er 400 tot 450 miljoen geheel of gedeeltelijk van Kaukasische afkomst zijn. Dit brengt blanken op 1 tot hooguit 1,1 miljard.

Midden- en Zuid-Amerika tellen zo’n 600 miljoen inwoners, waarvan een groot deel Latino’s en van oorspronkelijke Indiaanse afkomst. Voor het gemak, omdat ik geen goede cijfers kon vinden, reken ik, vanwege het grote aantal mensen van Spaanse en Portugese afkomst,de helft als geheel of gedeeltelijk van Kaukasische afkomst, dus pakweg 300 miljoen.

Ik beweer geen demografisch correct onderbouwde stelling te deponeren, maar kom op basis van deze ruwe schattingen op pakweg nog geen 1,4 miljard mensen die geheel of gedeeltelijk van blanke afkomst zijn. Met andere woorden; wie is er dus als ras in de minderheid? De meer dan 2 miljard Afrikanen, inclusief de Afro-Amerikanen en Afro-Europeanen? De pakweg 4 miljard Aziaten? Of toch die nog geen hooguit 1,5 miljard blanken?

Blanken die als ras nu ook nog eens vanaf de racistisch getinte regering-Obama demografisch met in ieder geval indirecte genocide op blank worden bedreigd. Blanken zijn ook nog eens als enige groep, als enig ras, een groep die niet voor zichzelf mag opkomen!

Dat wel doen, wordt onmiddellijk door een grote groep met name Afro-Amerikanen, gedeeltelijk Afrikanen, islamieten en een totaal van iedere realiteit verwijderde groep nep-socialistische blanken als racisme betiteld! Oké, ik ben een RACIST, ik wens het voor mijzelf op te nemen. Daag, gestoorde Antifaatjes, daag, Sylvana, daag, ‘lieve’ Obama!

*voor de goede orde, ten overvloede, het cijferwerk berust dus op schattingen

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wie is de echte minderheid?

 1. droevige mof zegt:

  Socialisme is het intellectuele product van Duitse en Franse intellectuelen uit de 19e eeuw. Wat zij hebben uitgevonden klopt niet en werkt niet. Je hoeft er niet verder over te praten.
  Eerst wilden ze de uitgebuite arbeiders bevrijden. Ze zijn er niet in geslaagd en de arbeiders hebben zich van hen afgewend.
  Daarna zochten ze naar nieuwe slachtoffers, zogenaamde minderheden: Vrouwen (?), homoseksuelen, zwarten, moslims. Maar zelfs dat zal niet lukken, simpelweg omdat de ideeën verkeerd zijn. Hegels filosofie en het daaruit voortvloeiende marxisme zijn een sprookjesachtige wereld. Elke poging om het sprookje werkelijkheid te laten worden is mislukt en zal steeds opnieuw mislukken.
  Tot nu toe heeft deze waanzin 100 miljoen levens geëist.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Bij die 100.000 slachtoffers van het socialisme/marxisme kunnen we optellen de geschatte 275.000 slachtoffers van de islam. Eigenlijk zou de aarde vanuit de ruimte ROOD gekleurd moeten zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s