BRIEFJE VAN JAN – Aan Roborob

Screenshot_62

(Door: Jan Dijkgraaf)

Het ontbrak er nog maar aan dat jouw Tweede Kamerlid Kees Verhoeven voorstelde om de totaalwappie Gretha Thunberg als stagiaire binnen te halen

Beste Roborob,

Ze moeten even een foutje in je herstellen. Blijkbaar hadden je software-developers niet door dat 1 april-grappen alleen op 1 april moeten worden gemaakt. Gisteren was er weer zo’n oprisping. Eerst die grap dat jullie van D66 een Europese FBI willen: een politiedienst die in heel Europa kan verhoren, huizen kan doorzoeken en arrestaties kan doen. Een beetje zoals die knokploegen van Macron zeker?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, D66, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Roborob

 1. BigLJohn zegt:

  Ik schoot even in de lach toen ik die fotoshopper zag. Zo zou ik hem op straat wel eens tegen willen komen. En dan als je hem ziet aankomen jezelf in een breuk lachen ! Robocop is er nog niets bij. Maar toch. Dat er mensen zijn die qua hun gedrag gelijken op een robot. Totaal gewetenloos, gevoelloos en berekenend willen zij hun wil aan ons opdringen. Is er iemand die zijn besturingssysteem kan hacken ? Graag ! Ik moet deze griezel niet en ben blij dat ik wel een normaal mens ben, net als u.

  Geliked door 3 people

 2. kampersrene zegt:

  de helft van zijn kop heeft dringend wat olie nodig

  Like

 3. Jan zegt:

  Er is geen verschil tussen de gekken van D66 en de gekken van de voormalige DDR. Nog even en Robot zegt net als Mielke dat hij alles doet uit liefde voor het volk. Die FBI betekent geheime gevangenissen, verdwijningen, martelingen, aangestuurd door psychopaat Frans Timmermans.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  En wat te denken van die GroenLinks club die daar even keihard zegt dat 60+ alleen maar een grote kostenpost zijn en economisch gezien zijn afgeschreven. En dus maar niet alleen geen zorg meer dienen te krijgen maar eigenlijk maar afgemaakt moeten worden.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd om met een volkstribunaal al deze landverraders te berechten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s