Drie Smarts van de AfD in Essen in brand gestoken

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

In Essen zijn in de nacht naar donderdag drie promotieauto´s van de AfD volledig uitgebrand. Op dit moment is de bewijsopname aan de gang door de politie, die uitgaat van een politiek gemotiveerde daad. De binnenlandse veiligheidsdienst stelt een onderzoek in. In een persmededeling zij de woordvoerder van de AfD in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Thomas Röckemann, hierover het volgende:

PI News (2)

“De vernietiging van onze auto´s draagt het handschrift van de mens-verachtende, links-extremistische antidemocraten, die in de Merkel-staat ongestraft terreur tegen andersdenkenden mogen uitoefenen. De politie en het openbaar ministerie zouden heel goed moeten nadenken om de zaak vroegtijdig en onopgelost af te sluiten. Want hier gaat het niet alleen om zware brandstichting, maar ook potentieel om poging tot moord. Volgens § 211 Wetboek van Strafrecht is diegene die ´uit onedele beweegredenen´ of ´om een ander delict mogelijk te maken´ een mens doodt, een moordenaar. Foto´s van de plaats delict laten zien dat de muur van het winkelpand, waarvoor de auto´s geparkeerd stonden, zwaar beschadigd is. De ramen zijn verwoest. Waren de uitgangen geblokkeerd? Hier werd de mogelijkheid dat mensen gewond raken, instemmend op de koop toe genomen.”

“Ik doe een beroep op AfD-leden en functionarissen om onmiddellijk aangifte te doen van welk delict dan ook. Het bekladden of verwijderen van onze verkiezingsposters, de intimidatie van restauranteigenaren of de belediging bij informatiekraampjes moeten voortaan rigoureus gemeld te worden. Weliswaar zal daardoor niet elke dader gepakt worden, maar dan komen deze daden in de statistiek en maken zij de links-extreme tronie van dit land beter zichtbaar. Wij zullen ons uiteraard niet laten afhouden van onze democratische strijd voor vrijheid en vaderland. Wij gaan verder op onze weg voor een beter Duitsland.”

Volgens informatie van de politie had een getuige het alarmnummer gebeld. De brandweer bluste de branden.

Het was absoluut niet de eerste aanslag op de partij in Essen. In totaal al zes keer werd het huis van de AfD-politicus Guido Reil uit Essen door links-extremisten aangevallen en met graffiti besmeurd. Ook de auto van zijn vrouw werd al vernield.

Reil was samen met Martin Schiller, AfD-gemeenteraadslid uit Münster, donderdag op de plek des onheils om zich een beeld te vormen van de situatie. Beide kandidaten voor het Europees Parlement waren geschokt over de vernietigingswoede van vermoedelijk links-extremen, de grote schade en vooral het feit dat de bedreiging van mensenlevens door de daders blijkbaar instemmend op de koop werd toegenomen.

Hieronder de video (het jaartal moet uiteraard 2019 zijn, niet 2018):

 

(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Drie Smarts van de AfD in Essen in brand gestoken

 1. droevige mof zegt:

  In Duitsland is de postercampagne voor de Europese verkiezingen begonnen.
  In de grote steden, zoals hier in Keulen, wordt bijna elke AfD-poster vernietigd, besmeurd of met beledigingen bestempeld. Zelfklever met FCK AFD zijn populair, waarbij de letter U wordt weggelaten, zodat geen strafrechtelijke procedure kan worden ingeleid wegens smaad.
  Negatieve aandacht is ook aandacht. De AfD kan zich geen betere hulp wensen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  ..En de daders konden niet worden achterhaald..maar ook de beveiligingscamera’s hadden last van een storing op datzelfde moment…

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wellicht een beetje off-topic maar in Den Haag en aanpalende gemeenten brand zo ongeveer elke dag wel een auto af soms zelfs meerdere op een dag en al die berichten belanden ergens op een achteraf pagina in de krant en men verdomd het een verband te leggen tussen die branden onderling.
  Dit duurt al langer dan een maand.
  Moeten we nou geloven dat het kwajongensstreken zijn en dat die deugnieten het tegenwoordig wel een leuke grap vinden om een auto in brand te steken ? Was de lol eraf om abri’s te vernielen?(één zo’n ruit kost vele duizenden euro’s maar dat terzijde).

  Like

 4. Vera Leimann zegt:

  Op Twitter zijn de linkse fascisten heel blij. Dat mag daar blijkbaar ongestoord. En dna in de reacties zoveel mogelijk lui mentionen. Bizar. https://twitter.com/th1an1/status/1118958347619852290

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Binnen afzienbare tijd worden die Smarts vervangen door een Mercedes als zij in de regering zetelen en zij die troep islamieten buiten kegelen en al dat links krapuul achter slot en grendel plaatsen….of denk je nu echt dat het zal blijven duren

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Linkse ratten blijven bezig, wetende dat ze er mee weg komen, door een falend opsporingsbeleid .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s