Voorzitter van de Universiteit Utrecht maakt reiskosten voor ruim € 124.000,- in slechts één jaar tijd

Screenshot_64.png

Want dienstauto met chauffeur

De voorzitter van de Universiteit Utrecht (UU), Anton Pijpers, heeft vorig jaar voor ruim 124.000 euro reiskosten gemaakt. Het grootste deel daarvan was voor een dienstauto met chauffeur, staat in het jaarverslag van de universiteit.

“De UU realiseert zich dat de binnenlandse vervoerskosten voor de collegevoorzitter in vergelijking met de andere universiteiten hoog zijn, en heeft in 2018 al de nodige stappen gezet om dat te veranderen”, zegt een woordvoerder van de universiteit.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", Algemeen, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken, Utrecht, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Voorzitter van de Universiteit Utrecht maakt reiskosten voor ruim € 124.000,- in slechts één jaar tijd

 1. Ruud zegt:

  Omhooggevallen hoogleraar…………..Spaarzaamheid……………..hoezo en waarom?

  Like

 2. Taljaard zegt:

  ”Sol iustitae, illustra nos.”
  ”Zon der gerechtigheid, verlicht ons.”
  Dat is de spreuk op het zegel van mijn oude alma mater.
  En ik ken dat TUIG.
  Het linkse D’66, GL tuig, dat zich als zwijnen wentelt in de drek van het hun toestromende belastinggeld. En diep neerkijkt op ”het plebs.”
  Hoe eerder dit soort van hun hoge tronen worden af geschopt, hoe beter.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Jij kent ze ook! Ik heb het liever met de gemiddelde moslim van doen dan met dit zelfvoldaan met zichzelf ingenomen hypocriet tuig dat via de juiste netwerken al ellebogend maximaal profijt trekt van de ruimte die de samenleving hun geeft.

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Werkende Nederlanders, zoals ik, krijgen nog maar een deel van hun echte reiskosten vergoed. Want niet hun soort mensen. Je betaalt dus een werkboete.
  Maar hier zit meer achter; dit speelt al jaren en betreft ook privégebruik van de auto met chauffeur.

  Qoute uit een oud artikel van TRV-utrecht: Om wat voor bedrag het gaat wil de universiteit niet zeggen. Oudeman en haar collega’s Bert van der Zwaan en Anton Pijpers gebruikten de dienstauto voor ritten naar nevenfuncties, zoals bedrijven waar ze commissaris zijn. Volgens de Belastingdienst zijn dat soort ritten echter privéritten waarover bijtelling moet worden betaald.

  Het is pure oplichting en vriendjespolitiek. Met de VVD aan het roer valt dit niet op te lossen.

  Geliked door 3 people

 4. Die hele CRIMINELE MISDADIGE ZOOI kan alleen maar in het geniep draaien en graaien, omdat het geld in Den Haag bij de plinten opklotst en het ze geen reet interesseert wat er mee gebeurd. Afgejat geld van de Onnozele Kaaskop, gaat al decennia. Weg met die VanToorenburg-Rutte-Zeegers-vdStaayZooi, een grote Dievenbende is het, Landverraders!!

  Geliked door 3 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In so’n auto-onvriendelijke stat met al die parkeerproblemen en al die omleidingen door smalle eenrichtingsstraatjes van nergens naar nergens, is het voor een universiteitsvoorzitter uiteraard veel te gekompliseerd, om self achter het stuurwiel van een grote dure suvverd te kruipen. Tussen al die vrije rijbanen voor het openbare vervoer en in de doolhof van al die onnozele smalle steegjes voor al het overige verkeer verliest een verstrooide professor toch elk gevoel voor richting. Dan weet hij niet of hij links of rechts moet. Die komt zelfstandig never nooit niet op tijd voor zijn lunsafspraakjes op de plek van bestemming aan. Daar heeft hij dus een sjofeur voor nodig, die wel alle sluiproutes op zijn duimpje kent. En zo’n sjofeur kost duur. Maar maak u sich geen sorgen, het wort gewoon betaalt uit de centen, die voor de studenten bedoelt sijn.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De bestemmingen zijn zwart gelakt!

  Dan begrijpen we meteen waarom populisten nazi’s, bruinhemden en lieden van laag allooi zijn.

  Geliked door 3 people

 7. kampersrene zegt:

  Ja maar daar zijn ook het honoraria van de prostituees , die hij bezocht tijdens zijn studiereizen bijgerekend

  Like

 8. ruud beijer zegt:

  Uit zijn functie zetten die gore verrader.Alles laten terugbetalen.?Helaas wonen er teveel huichelaars en wegkijkers in Nederland dus er gebeurt niets.

  Geliked door 1 persoon

 9. Thoth zegt:

  (..)en heeft in 2018 al de nodige stappen gezet om dat te veranderen”, zegt een woordvoerder van de universiteit(..)

  Gòh zeg, i.p.v. 124000 Euro maakt die er nu 123999 Euro van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s