Partij wil Halalstrand in Den Haag

Screenshot_67

DEN HAAG – De Haagse Partij van de Eenheid wil een ’Halalstrand’ in Scheveningen.

Volgens raadslid Arnoud van Doorn voelen moslims zich ’onprettig bij schaars geklede lelijke mensen’. Hij zegt dat tegen de Haagsche Courant. Of zijn vragen aan het gemeentebestuur een grap zijn, eerder zei Van Doorn bij wijze van 1 april grap dat hij rector van het Hagalyceum zou worden, is onduidelijk.

De Telegraaf

Het Halalstrand is wat hem betreft ook toegankelijk voor niet moslims die ’zeer schaars geklede en niet zelden onesthetisch vormgegeven strandgangers’ willen vermijden.

„Daarnaast geven met name vrouwen aan dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en toenaderingen van personen van het andere geslacht.”

Van Doorn vindt dat als een nudistenstrand is toegestaan, er ook een mogelijkheid moet zijn voor maximaal aangeklede mensen.

In Turkije en Indonesië bestaan al dergelijke stranden waarbij mannen en vrouwen apart zitten.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “HijVanTistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Den Haag, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Partij wil Halalstrand in Den Haag

 1. Japio zegt:

  Knettergek.

  Geliked door 4 people

 2. Wachteres zegt:

  Arnoud gaat bij de ingang van het strand staan om te controleren of men lelijk is of niet.

  Wordt men door hem als ‘niet lelijk’ beoordeeld, da mag men desnoods naakt doorlopen, vooral vrouwen krijgen dan toestemming. 😛

  Geliked door 6 people

 3. Astrid zegt:

  Gewoon een strandverbod voor teergevoelige zeikmoslims instellen, maar vooral nooit ingaan op hun gezeur. Het zijn aangekweekte narcisten, daar moet je dus nooit aan toegeven.
  Die van Doorn moet trouwens hoognodig eens een kogeltje gaan koppen, als die tenminste niet voortijdig gekophakt gaat worden door zijn fijne broeders, want dat lijkt me slechts een kwestie van tijd. Hij is en blijft namelijk een tweederangs kufar, ook onder de Hollanders…

  Geliked door 6 people

 4. renier zegt:

  Misschien is er een of ander olie-strand waar hij zijn tent kan gaan opzetten zodat we verschoond blijven van deze ergerlijke onzin.

  Geliked door 4 people

 5. Yvonne zegt:

  daar gaan we weer, en dat je stranden hebt voor alleen mannen en vrouwen, het is 2019, lijkt wel paar honderd jaar terug in de tijd
  je mag ook niet schaars gekleed zijn en lelijk zijn ook niet
  zijn er in die landen naaktstranden, dat dacht ik niet, alles om de moslims te behagen, maar wij moeten wel naar die in vuilnis zakken gehulde dames kijken
  als ze er niet tegen kunnen moet je lekker binnen blijven met je voeten in een teiltje water,mischien komt de paus ze ook nog kussen
  ik voel me al tijden onprettig als ik mensen zie in die kleding of hoofddoeken, dit is NEDERLAND althans nog wel

  Geliked door 6 people

 6. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 7. Van mij mag, wordt het met de dag duidelijker waar we op afkoersen! Ik geeft toe dat je vreselijke lijven, sissende kerels etc etc tegenkomt op het strand. Maar de vinger op de zere plek leggen, tuurlijk niet! Al jaren worden zwembaden en stranden verkloot door arabieren!! In België, Frankrijk, Duitsland niet anders. ‘Alles is verziekt!’, door de OMVOLKING / VERRIJKING!!

  Geliked door 5 people

 8. Gristelijke scholen zijn ook al niet meer wat ze ooit waren; ‘Op de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert (CSB) in Amsterdam deden leerlingen er nog een schepje bovenop. Ze gooiden niet alleen met eieren, maar ook met stenen en vuurwerk’.
  https://www.ad.nl/binnenland/amstelveen-college-sluit-school-uit-angst-voor-rellen~a57153ff/?utm_term=&utm_campaign=&m_i=Ji6fy_+52_ozU9cs36DlKBnIu3pjwtWuu_PfITIqMOXstKfi+ObJs2yCDJyMK

  Geliked door 1 persoon

 9. bedonderde burger zegt:

  Hoezo Partij van de Eenheid, welke Eenheid, wiens Eenheid, vieze gore landverrader!

  Geliked door 5 people

 10. win zegt:

  stapje voor stapje. we hebben de tijd. wanneer nodig eeuwen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Volgens raadslid Arnoud van Doorn voelen moslims zich ’onprettig bij schaars geklede lelijke mensen’.

  Schaars geklede lelijke mensen? DISCRIMINATIE!
  En wat kan mij het schelen dat ‘moslims zich onprettig voelen’?
  Ga lekker terug naar je eigen zandbak, dat heel grote ‘halal’ strand!
  Hier een beetje de boel komen uitvreten en alles nog naar hun hand zetten ook.
  STAPELGEK!

  Geliked door 6 people

 12. Heniusz zegt:

  Dacht eerst aan een verlate 1 april grap. Zou immers zo maar kunnen. Blijkt het toch serieus te zijn. Eerst natuurlijk al het subjectieve “lelijk”, wie gaat dat bepalen? Vind zelf die zichzelf verplaatsende tentenkampen erg lelijk. Dan het puntje “overlast”, waarvan bewezen een flink deel veroorzaakt wordt door het mannelijk deel van de doelgroep van dit bedoelde “strand”. Wat dat betreft zit er dan nog wel een klein voordeeltje aan: Voor genoemde overlastgevers is het normale strand dan ook verboden! Slechts bij hun eigen tentenkampen op hun eigen strand.

  Like

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Bij die Arnoud van Doorn zit kennelijk iets niet goed tussen zijn oren. Hij wil ons mooie Nederland weggeven aan vreemdelingen. Vreemdelingen, die hier ongevraagd naar toe zijn gekomen, die hier niets te zoeken hebben, die niet willen integreren, die zich niet willen aanpassen aan onze cultuur en onze waarden en normen en onze gewoonten, die ons een ons vreemde cultuur en ideologie willen opdringen en die ons ons mooie land willen afnemen. De islam is een starre, dictatoriale, extremistische en vreselijk agressieve ideologie van haat en nijd. Het is een ideologie, die niet bij ons past. Al die zogenaamde vredelievende kansparels, die hierheen gekomen zijn en zich misdragen en ons Nederland onveilig maken, doen er beter aan hun koffers te pakken en terug te keren, naar waar ze vandaan kwamen. De moslims gedragen zich in ons land als een bezettingsmacht. En daar hebben wij dus helemaal geen behoefte aan. Zij hebben hier niets verloren en daarom ook niets te zoeken. Ze hoeven hier niet te komen brengen, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Ze moeten hun eigen land gaan opbouwen en niet ons mooie Nederland afbreken. Wij Nederlanders maken hier in ons Nederland de dienst uit en niet de exoten. Wij Nederlanders hebben onze eigen cultuur en onze eigen waarden en normen en onze eigen gewoonten. Islam, halal en sharia staan hier haaks op. En daar hebben wij dus helemaal geen behoefte aan. Wij hebben onze handen al meer dan vol aan onze eigen problemen. De problemen van de islam kunnen wij hier missen als kiespijn. Arnoud van Doorn gedraagt zich als een landverrader.

  Geliked door 3 people

 14. Cathja zegt:

  Ik meen toch stellig dat ik in de Tweede Kamer nogal eens Kamerleden aan de interruptiemicrofoon heb zien staan als Wilders iets zei over moslims wat zijn collega’s niet pruimden.
  Hij zou ‘hele bevolkingsgroepen wegzetten’, en discriminatie is bij wet verboden. Maar dan moet het ook nooit toegestaan worden om openbaar strand af te scheiden voor moslims. Op die stukken strand zouden de Nederlanders (mannen en vrouwen) dus niet meer welkom zijn, ook al suggereert Van Doorn iets anders. Reken er maar op dat wanneer de moslims een eigen strand krijgen, zij daar heer en meester zullen zijn.
  En dat mag nooit gebeuren, want Nederlands strand is en blijft van de Nederlanders!

  Punt.

  Geliked door 4 people

  • Hendrik M. zegt:

   Sorry Cathja, ben helemaal voor een apart moslim strand!
   Ow ja, dan ook geen enkele moslim op de overige stranden; lijkt me vanzelfsprekend.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Hendrik M.

    Maar dat gaat echt niet gebeuren, brave Hendrik! Dat halal-strand willen ze uiteraard exclusief voor moslims, terwijl alle andere stranden ook gewoon gebruikt zullen worden door (iets minder strenge) moslimmannen, die het helemaal niet ‘vies’ vinden om onze vrouwen te begluren, naar ze te sissen en ze te minachten.
    Bij moslims is het ALTIJD ‘en-en’ in plaats van ‘of-of’. Ze willen alles bezitten en erover heersen.

    Dus: GEEN APARTHEID OP ONZE NEDERLANDSE STRANDEN, want na een halal-strand verzinnen ze weer iets anders om ons te tergen. Denk aan lijnbussen voor moslims bijvoorbeeld. Het eind is er van zoek!

    Geliked door 1 persoon

 15. Rene zegt:

  uh strandje Duindorp!! 🖕 😜

  Geliked door 2 people

 16. koddebeier zegt:

  Laten ze maar terug verhuizen naar hun eigen zandbakken, daar is zand genoeg !
  Rot Op !! En gooi die landverrader er achteraan !

  Geliked door 5 people

 17. Dr. Heinz zegt:

  We leven in een modern westerse wereld.
  Daar is geen plek voor dat, ga dan maar retour eigen land!?

  Geliked door 2 people

 18. Jan zegt:

  Onder al die tenten flonkeren echt geen diamanten

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ik wil het niet weten wat daar flonkert zeker niet als het 30 graden is
   Was een Cartoon met Merkel met een hele wijde rok waar moslims onder zaten met messen
   Met Linda Rademakers of hoe ze ook heet kwamen op het songfestival dansers onder vandaan was de avond van de vuurwerkramp dan ga ik toch voor de dansers

   Geliked door 1 persoon

 19. Steven zegt:

  .. Maar op de wallen zijn deze mossels niet VIES van de ‘schaars geklede lelijke mensen’.
  Ook niet als ze deze onvrijwillig kunnen pakken overal in Europa… want dan hebben ze ineens nergens moeite mee…
  Alles gaat bij die lui STIEKEM.. zelfs de hoofddoekjes zijn zedig….
  Hypocriet kut volk!

  Geliked door 3 people

 20. Jules Vismale zegt:

  En dan mogen hierna meteen een heel stel blaffende honden dat Halalstrand oprennen en al het halalvlees consumeren! Laat die linkse idioot van een Arnoud van Doorn er eveneens bij zitten en dan verkleed als sjeik maar dan moet hij hierna NIET gaan zeiken als hij van de desbetreffende moslims stank voor dank krijgt omdat ze hem vast NOOIT als leider willen omdat hij tenslotte een ongelovige blanke is!

  Like

 21. boorzalf zegt:

  Nieuw bord voor het Scheveningse strand. (Nederlands kunnen ze toch niet lezen)

  Geliked door 1 persoon

 22. fransdewit zegt:

  Ja hoor apartheid, gelijk als toen in Afrika, is precies wat ze willen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s