We mogen niets over zich misdragende asielzoekers zeggen, want dan zijn we ‘racisten’

Screenshot_73.png

(Door: Jan Roos)

In zijn column van deze week steekt Jan Roos van wal tegen het verschijnsel van overlast door asielzoekers. Dat het asielsysteem zo in elkaar zit dat die lui überhaupt kunnen binnenkomen, is natuurlijk al bizar. Maar dat er vervolgens ook nauwelijks wordt opgetreden tegen zich misdragende aso-asielzoekers, dat gaat er bij Jan echt niet in. Het moet anders, aldus de columnist: “Het systeem deugt gewoon niet. Noch voor de vluchteling, noch voor de man in de straat die deze mensen ongevraagd opgedrongen krijgt, maar wel moet onderhouden.”

Ik vind dat je vluchtelingen in hun eigen regio moet opvangen. Daarmee bevorder je terugkeer op het moment dat hun eigen land weer veilig is, en laat je mensen in hun vertrouwde omgeving waardoor ze zo dicht mogelijk bij hun eigen roots en cultuur blijven. Daarnaast komen die vluchtelingen dan niet hierheen, dus is er bij ons geen overlast en blijven ze na jaren in de watten zijn gelegd niet hier wonen. Het heeft dus voor iedereen alleen maar voordelen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op We mogen niets over zich misdragende asielzoekers zeggen, want dan zijn we ‘racisten’

 1. ruud beijer zegt:

  De zielige vluchtelingen opvangen en dan rap uitzetten. Dat is de wens van de PVV en het Fvd. Wegwezen met al die parasieten

  Geliked door 1 persoon

 2. Bert zegt:

  Als ik me goed herinner had Janmaat het al over het feit dat opvang in eigen regio voor deze mensen beter is, want in een meer vertrouwde omgeving, en voor ons beter, want met dezelfde hoeveelheid geld kun je veel meer mensen helpen. Maar het linkse partijkartel negeert deze inhoudelijke argumenten (want ze hebben het altijd liever over de inhoud in plaats van de vorm, zoals bekend is) want hun werkelijke doel is….
  Vergeet niet dat bijna alle vluchtelingen op deze aardbol opgevangen worden met geld van de rijkste 20 donorlanden van de VN, dus westerse landen, zie onderbouwing in:
  https://ejbron.wordpress.com/2018/12/18/wie-betaalt-de-vluchtelingen/

  Like

 3. Ruud zegt:

  Laten we diegenen die ons zo noemen consequent landverraders noemen. Daar vatten we dan dat hele verwerpelijke gedrag in samen.

  Like

 4. freda110 zegt:

  De grenzen weer instellen en ze helemaal niet eens toelaten is mijn wens.

  Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Dat geklier en gekloot met die vluchtelingen die gewoon economische profiteurs zijn, is er niet voor niets.
  Het is een asiel industrie geworden waar duizenden hun inkomen mee halen, het is gewoon links werkverschaffing voor onbenullen die anders geen kans op een echte baan hebben!
  En we moeten boeten volgens die linkse lieden, want onze voorouders hebben aardig huisgehouden in verre landen in het verre verleden!
  Het linkse geweten moet gesust worden, en wij allen die hier helemaal niets mee te maken hebben moeten ons stil houden want anders ben je een…………. Vul maar in, tip zie boven.

  Gekken, gestoorden, geschiften zijn het!!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik vind dat je vluchtelingen in hun eigen regio moet opvangen.

  En daar moet de belastingbetaler weer voor opdraaien?
  Tel daarbij de ‘ontwikkelingshulp’ op en de handelwijze van de kleptomane ‘overheid’, en je houdt geen cent meer over om in je eigen levensonderhoud en in dat van je gezin te kunnen voorzien.

  Ik vang liever zielige dieren op; dat is veel noodzakelijker.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Van dieren krijg je tenminste liefde terug!
   Met je eens!

   Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   Het is raar maar waar. Dieren geven veel meer liefde aan een mens dan mensen onder elkaar. Kijk een hoe blij je hond(je) is als je thuiskomt. Als je grieperig op de bank ligt komt hij dicht bij je op de bank liggen. Helemaal niet berekenend zoals mensen, maar huisdieren geven onvoorwaardelijk liefde aan hun baasje. Althans, dat overkwam en overkomt ons telkens met onze York hondjes.

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @BiglJohn

    Ook met jouw reactie eens BiglJohn. Ik heb vele jaren geleden een hele zware periode doorgemaakt, en ondanks het feit dat mijn familie er wel was om me te steunen, ontving ik van mijn Duitse Herder zóveel liefde….; ongekend! Die lieve kop op schoot of tegen mijn schouder aan, en die trouwe bruine ogen….; het heeft me veel meer getroost dan alle woorden van de mensen om mij heen. Asta was er elk moment voor me, en voelde mijn verdriet!
    Zoiets kom je bij mensen lang niet altijd tegen. Mensen ‘troosten’ je vaak door te vertellen ‘dat verdriet slijt’.
    Ik ben nog altijd dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde en trouw van mijn allerliefste hond!
    R.I.P. Asta!

    Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 20 april 2019 om 11:11

    Ik had vroeger een schattige chihuahua die aanvoelde wanneer ik verdrietig was. Dat hondje kwam dan altijd met vragende ogen naar me toe en probeerde me op haar manier te troosten.

    Ook had ik een gans die, toen ik een tijd ziek op de bank lag, elke dag naast me op een krant op de vloer kwam liggen. Hij liep gewoon uit zichzelf naar binnen om me gezelschap te houden.

    Jaren geleden raakte ik vanwege een gebeurtenis in paniek en liep schreeuwend langs de wei die ik destijds had. Mijn paard hoorde dat en galoppeerde vanuit de verte bezorgd naar me toe. Het dier wist écht dat er iets aan de hand was.

    En wat te denken van een ‘simpel’ parkietje?
    Zelfs zij worden stil als ze zien dat ik verdrietig ben.

    Dieren verdienen een veel beter leven dan ze van de meeste mensen krijgen.

    Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Arbeidsmigranten zijn van groot belang voor de Nederlandse economie. Toch ervaren werkgevers nog steeds veel hindernissen om ze naar Nederland over te laten komen. Paul den Ronden (Brisker Group), maakt zich grote zorgen over deze situatie. Hij pleit ervoor dat de overheid de extra kosten die werkgevers moeten maken om migranten naar Nederland te halen op zich gaat nemen.
   https://www.flexmarkt.nl/arbeidsmarkt/overheid-help-werkgevers-om-arbeidsmigranten-naar-nederland-te-halen/?vakmedianet-approve-cookies=1#prettyPhoto

   Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat om 19:10 (19/4)

   Hartverwarmend, zoals dieren mensen begrijpen! Ze vragen niets, maar geven zichzelf volledig! Een voorbeeld voor de mens!

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 20 april 2019 om 19:06

    Ik heb altijd met mijn dieren kunnen ‘praten’. Zij begrijpen mij en ik begrijp hen.
    Ik red liever een zielig grasparkietje uit een ellendige situatie dan een bloeddorstige mohammedaanse neger die zich ‘vluchteling’ noemt.

    Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat om 19:06

    ** Like **

    Like

 7. IkBenHet zegt:

  Naar de verdorven maatstaven der “deugmensen”, ben ik een extreem rechtse, rascistische, islamofobische xenofoob. Enne dát wil ik gráág zo houden 🤣

  Geliked door 4 people

 8. kampersrene zegt:

  De proef op de som…..misdragende asielzoekers zijn uitschot bij uitstek , krapuul en achterlijke middeleeuwers….ben ik nu een racist…..? en ik mijn woorden nog gewikt en gewogen om ze vooral niet te beledigen !

  Geliked door 3 people

 9. Heniusz zegt:

  Bij mijn weten behoren N Affers niet tot een afzonderlijk ras, racist kan dus niet, maar woor het overige… Hoe die landverraders mij noemen maakt me de pis toch werkelijk niet lauw.

  Geliked door 2 people

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Uitspraak nr. 1:
  Niet alle islamieten zijn terrorist maar wel zijn alle terroristen islamiet.
  Uitspraak nr. 2:
  Niet alle islamitische migranten zijn vandalistisch tuig maar het vandalistisch tuig is wel islamiet.
  ISLAM ? – WEG ERMEE !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s