Zelfs Democraten geloven niet meer in impeachment Trump

Screenshot_74

(Door: Emile Kossen)

Het Mueller-rapport legt stap voor stap uit hoe Trump het onderzoek naar hem probeerde tegen te werken. Het schetst geen fraai beeld. Toch viert hij feest, want politieke gevolgen lijkt het niet te hebben.

Twee jaar onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller hebben geleid tot een document van bijna 450 pagina’s, waarin wordt gesteld dat president Trump en zijn team niet samenwerkten met Rusland teneinde de verkiezingen te beïnvloeden.

Mueller ging tevens na of Trump de rechtsgang had belemmerd. Hij vond daarbij tien gevallen van verdacht gedrag van de president, die ongetwijfeld de komende tijd de Amerikaanse media zullen domineren.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, corruptie, demoniseren, Donald Trump, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zelfs Democraten geloven niet meer in impeachment Trump

 1. Ruud zegt:

  Het zich al dan niet schuldig weten bepaalt het gedrag tegen onderzoekers, zeker als je beseft dat ze er op uit zijn om je te laten hangen.Hier zou men zegen “daar herken ik mij niet in” of “hier laat mijn geheugen mij in de steek” zelfs van hoogopgeleide lieden, politici en regeringsfunctionarissen.
  Dus, wat is er vreemd aan dat gedrag?

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Het anti-Trump-gezever gaat op CNN onverminderd voort. De toon is iets gewijzigd. Eerst waren het verdenkingen van crimineel gedrag door het Trump-campagneteam. Het wordt nu bijgesteld tot ongewenst/onethisch presidentieel gedrag. De afkeer van Trump is nog even groot. Waar een groot land klein in kan zijn. En dan met name de DEMOCRATEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s