Snotblaag met Asperger meent . . .

Screenshot_99

Mijn generatie zal een revolutie starten!!!
Jouw generatie kan niet eens een grasmaaier aan de praat krijgen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Brigitte Mueller)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Hypocrisie, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Snotblaag met Asperger meent . . .

 1. Deze generatie kan niet eens een alles-vernietigende invasie tegenhouden!

  Geliked door 3 people

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Wat een … , ” grappig kind ” … , nou ja …, er zal tzt wel een revolutie plaatsvinden .., maar wel een andere als waar … , dit ” wonder ” … , van droomt.
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Nog is ff over dit … ” wonder ” het is de volmaakte (brilliante) doortraptheid om haar voor je klimaat kar tespannen.. , bij voorbaat ben je kansloos als je haar weerspreekt.. , want ja .. , de “” onschuld “” zelve wederstaan en / of … , op haar plaats zetten ..,tja .., dan moet je wel van een eng bruut niveau zijn.. , en zo probeert men de publieke opinie te piepelen…,
   A.Ruygrok, Monster.

   Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De revolutie is al gestart door de oudere generaties. De haat tegen moslims en Afrikanen is bij de jongere generaties inmiddels al zo groot dat ik hen er inderdaad voor in staat zie om het tij te laten keren. Helaas kan een revolutie niet geforceerd worden en daar zijn die jongeren zich volledig van bewust. Lone wolf acties beginnen ze in dit stadium ook niet aan, want het gevolg zal zijn dat alle rechercheurs die Nederland bezit, per direct op zo’n zaak gezet zullen worden. Dat is dus kansloos.
  Ze hoeven het echter niet alleen te doen, want er zijn nog genoeg ouderen onder ons die hun mannetje nog wel staan. Al is het maar omdat de meesten van hen kapitaal bezitten om t.z.t. het nodige aan te schaffen wat nodig is voor de strijd.
  Vroegtijdig beginnen werkt tegen ons en zullen moeten wachten tot het politieke tij keert. En in deze fase zijn we inmiddels al terecht gekomen getuige de houding van Polen, Tsjechië, Hongarije, Italië et cetera. De rest zal volgen en dat gaat geen jaren meer duren. De geboreaalden onder ons beschikken over de juiste Volksgeest. Dat geldt overigens ook voor de rest van Europa. Al zal dat bij enkelen nog wat aangewakkerd moeten worden. Veel is daar niet voor nodig want zelf zien ze genoeg wat er om hen heen gebeurd.
  Ik heb alle vertrouwen in ons Volk en we gaan samen de strijd aan.

  Pugna pro Patria.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als je werkelijk denkt het klmaat te kunnen wijzigen dan moet je een gevoel hebben alsof je een God bent. Almachtig, alwetend en dit gevoel zal als ze echt aan de macht komen zorgen dat er nieuwe goelags zullen ontstaan. Zij die een betere wereld willen zullen moreel verheven aan het moorden slaan om de onwilligen te vernietigen.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Het lijkt net of dit kindje het downsyndroom heeft. Misbruiken ze ook die arme kinderen nog voor eigen gewin?

  Like

  • Adriaan W zegt:

   Syndroom van Asperger.

   Geliked door 1 persoon

  • Bezorgde burger zegt:

   Het lijkt wel alsof alle linkse mensen zo lelijk zijn. Het is waarschijnlijk geen misbruik maar het zoekt elkaar op.
   De lelijksten doen zwarte kleren aan en dragen bivakmutsen,
   doet je gelijk afvragen wat voor on-ogelijks er onder de alom verhullende kleding van hun moslim vrieninnen zit….

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Dat denk ik nou ook altijd bij mensen die bij een kerk gemeenschap zitten aangesloten.
    Daarom zijn ze ook een geloof begonnen, en zoeken ze mekaar op, zodat ze mekaar kunnen steunen in hun leed.
    De zwarte kleding klopt ook.
    En ze bezitten beide een eigenaardige eigenschap om iedereen zielig te vinden, en daarom maar geholpen moet worden.

    Like

 6. Hovawart zegt:

  Ik heb de jongste generatie niet zo hoog zitten, maar ze moeten wel leven in deze socialistische nachtmerrie, geregeerd door een elite van psychopaten, die tezamen met de banken de nationale regeringen en de media besturen en controleren, want de elite heeft baat bij onenigheid en conflicten, en heeft geen baat bij vrede, want controverse is winstgevend, en met hun idealistische bullshit om wereldwijd met zijn allen massaal met zonnepanelen en windmolens de woestijnen te gaan vergroenen, waarmee we de verwoestijning, de toenemende honger en het klimaatprobleem, tegelijkertijd gaan oplossen, maar slechts doormiddel van volksverhuizing en islamisering de samenleving ontwrichten en verarmen.
  De Linksche Looneys van de toekomst zullen nooit de beschermers van de vrijheid kunnen worden, door genetische armoede nooit durven vechten voor de vrede, enkel als loonslaven de staatsschulden aflossen en de elite rijker maken, pas op het moment dat de midden en onderklasse ophouden zich voor de gek te laten houden via de verdeel en heers spelletjes van de politieke elite komt er wellicht een einde in zicht aan de uitbuiting en verdeeldheid.

  Like

 7. annah zegt:

  de zaligverklaring door Rome zal niet lang meer duren ……

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Laat …tegen uw wil in eens bepotelen door een getaande broeder geef hem een klets op zijn behaarde bakkers en wacht dan op de gevolgen …..weet me dan te vertellen welk soort van revolutie je gaat starten

  Like

 9. Ruud zegt:

  Laat maar eens eerst zien dat je een fietsband zonder hulp kunt plakken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Piet Snot zegt:

  Iemand die jankend iets kan vertellen, het onderwerp doet er vaak weinig toe verder, maar net hoe en wanneer het toevallig uitkomt, die krijgt vaak het voordeel van de twijfel.
  Gebruik maken van een emotie waar andere een zwak voor hebben is het, en werkt bij zeer veel mensen uitstekend.
  Er zijn sommige vrouwen/ meisjes die hebben hier een speciaal talent voor ontwikkeld om zo hun zin te krijgen of door te drijven.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Als de politici op het toppunt van hun onvermogen, als volksvertegenwoordiging hun boodschap over hun onverklaarbare beleid niet kunnen/durven uitdragen, kun je verwachten dat er kinderen gestuurd zullen worden om op kinderlijke wijze hier invulling aan te geven..…..zonder schaamte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s