Bekritiseer Israël zoveel je wilt, maar dit is wat ze echt doen

 

(Door: Phil Schneider – Vertaling: Peter Rissing)

Israël is op weg om enkele van de bekendste ziekten zoals Alzheimer en de ziekte van Crohn te genezen. Voor een dergelijk klein land zijn de constante medische doorbraken verbazingwekkend. En dit recente voorbeeld verdient een groot applaus. Als de wereld Israël wil boycotten, dan verdient ze het eigenlijk niet om te profiteren van die medische vooruitgang, inclusief dit laatste voorbeeld.

Multiple sclerose (MS), Alzheimer, Crohn en colitis ulcerosa zijn geen ziekten waarvan je wilt horen dat iemand uit je omgeving daaraan lijdt. Hoewel niet alle chronische ziekten dodelijk zijn, is het moeilijk om ze onder controle te krijgen. Israël werkt eraan om daar verandering in te brengen. Het kleine joodse land leidt de weg naar genezing voor deze ziekten – met slechts één geneesmiddel. Eentje maar! Een van deze ziekten waar in Israël behandeling voor ontwikkeld is, MS, is misschien wel de meest voorkomende van deze degeneratieve ziekten. Ze treft miljoenen mensen over de hele wereld en men heeft reikhalzend uitgekeken naar een remedie. Hoewel het nog een jaar of twee kan duren en aardig wat geld zal kosten voordat er menselijke proeven worden uitgevoerd, geeft het medicijn potentiële resultaten die andere behandelingen niet hebben. En dat is iets om te vieren.

BDS

Israël is een land dat niet alleen om zijn eigen volk geeft. De medische doorbraken, uitvindingen, technologie en het bestaan van Israël op zich, hebben mensen over de hele wereld hoop en leven gegeven, ook Israëls vijanden. Nu dat het geval is, waarom bestaat de BDS-beweging dan? BDS-voorstanders bekritiseren Israël valselijk, terwijl zij profiteren van de uitvindingen en de ontwikkelingen van Israël. Waarom wordt Israël voortdurend bekritiseerd voor absoluut niets – of beter nog – voor volledige misvattingen, vraag je je af? De enige antwoorden zijn volledige onwetendheid of volledig antisemitisme. Dus ga je gang, bekritiseer Israël. Maar uiteindelijk zullen zij degenen zijn die verliezen. Ondanks de constante druk, de beschuldigingen en de dubbele standaards zal Israël blijven doen waar het goed in is: het verbeteren van de hele wereld.

Bron:
https://israelunwired.com
Door: Phil Schneider

Vertaald uit het Engels door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Bekritiseer Israël zoveel je wilt, maar dit is wat ze echt doen

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Respect!

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  Elke week lees je wel ergens dat er nu eindelijk een doorbraak is gevonden om een ziekte nu voorgoed uit de wereld te helpen.
  En dat al jarenlang.
  En alle ziektes of aandoeningen bestaan tot op de dag van vandaag nog steeds, en er gaan nog steeds mensen aan dood.
  Waarvan er vele ook dachten dat de oplossing in zicht was.

  Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Israël heeft het laagste percentage kanker en het hoogste percentage genezingen van kanker in vergelijking met andere westerse landen. Er wordt veel gespeculeerd over het waarom. Het vermoeden bestaat dat er drugs worden gebruikt die nog niet wijdverbreid zijn, om het zacht uit te drukken.
  https://alpenschau.com/2018/10/03/warum-krebs-in-israel-eine-ausnahmeerscheinung-ist/

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Ik heb respect voor Israël, en ben daarom fel tegen een boycot van dat land. Waarom hebben zovelen met de mond kritiek op Israël, terwijl van hun woorden de schijnheiligheid afdruipt?
  Kijk eens naar tal van uitvindingen, gedaan in Israël, waar wereldwijd ontelbare mensen gebruik van maken, kijk naar het aantal octrooien, en het feit dat men niemand uitsluit van goede zorg, dus dat er van discriminatie geen sprake is?
  Het is een land, waar men gerust kritiek op mag hebben, maar dan wel terecht. Ik zou zeggen: probeer eens achter de schermen te kijken.
  Wij lezen Israël Today en Israël Aktueel. Dan krijg je toch echt een ander beeld van dit land en haar inwoners dan wat ‘de media’ ons wil laten geloven.

  Geliked door 3 people

 5. elena zegt:

  Ja Gods Volk, Gods wijzheid, domme mensen die tegen Israel zijn.

  Like

 6. P. Puk zegt:

  Misschien is het wel een door God gezegend volk en land. Vandaar. Kijk ook maar eens naar het aantal Nobelprijs winnaars.

  Like

 7. Asgard zegt:

  Cathja,…Jij vraagt jezelf af waarom veel mensen een hekel hebben aan Israel of Joden, wellicht komt het hier wel door.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Asgard. Deze vrouw is gewoon niet goed bij haar hoofd. Zij is ziek en heeft absoluut geen recht namens haar eigen volk te spreken.

   Like

   • Asgard zegt:

    Thomasson,….in de Nederlandse politiek zijn ze ook ziek in hun hoofd, ook zij hebben geen recht voor het volk te spreken, en zeker niet wanneer er een grote partij buitengesloten word,…deze vrouw bekleed een hoge functie bij Paideia en is daar ook het boegbeeld van, schijnbaar zitten er ook veel Joden er niet mee dat Europa naar de kloten geholpen word , wat nou als deze video niet aan het licht was gekomen, dit is toch klink klaar bewijs welke mensen en organisaties er achter zitten,..deze organisatie maakt moedwillig Europa kapot of verleent zijn medewerking hierin. Het is een Europees instituut wat nog meer schade kan veroorzaken als wat het al heeft gedaan en nog mee bezig is.

    Like

 8. Thomasson zegt:

  De vraag waarom bestaat de BDS-beweging? Het antwoord omvat veel meer dan haat tegen Israel en Joden. De BDS-beweging symboliseert de verschrikkelijke symptomen van een wereld die in snel tempo degenereerd. Een wereld die nog steeds is onder de invloed van de mega hersenspoeling-project waarin alles wat niet normaal is, wordt als normaal beschouwed. Een wereld die heeft diep respect voor analfabetisme en minder voor wetenschap en techniek. Een wereld waar een beschaafde zang is tot geblaf van smerige woorden geworden. Een wereld waarin musicale sterren kunnen geen enkel instument bespelen. Ze drukken op knoppen, tingelen een beetje op drie toetsen en klappen met hun handen. Een wereld die eerbied toont voor krankzinnige Godsdienstwaanzin, en psychopaten die voor hun bloedige oergod duizenden mensen opopfferen. Een wereld die verwerpt het idee dat landen moeten hun inwoners beschermen tegen mega zwermen van geintenneukers en jungle bewoners die miljaarden aan belastinggeld gaan kosten, en geen dag in hun leven zouden werken. Een wereld die adoreert: jihadisten, terroristen, kinderverkrachters, rovers die vingers afknippen van bewoners van afgelegen boerderijen, massa verkrachtingen van vrouwen en meisjes zijn kleinigheden die zelfs geen aangifte waard zijn. Niets is voor deze wereld absurd; vooral niet de pathologische elite die veilig in schone buurten en zwaar beveiligde gemeenschappen leven. Vanuit hun miljoenenwaarde villa’s en onder genoot van een exorbitant duur cognac wordt gesuggereerd dat blanken moeten worden door zwarten en bruinen geknecht of gedecimeerd. Al deze pathologische mensen vinden de Palestijnen zo geweldig. Ze zijn de founding fathers van de islamitische terrorisme. Zij zijn de nuttige idioten die de Kalergi-Plan realiteit zouden maken.

  Like

 9. Corné zegt:

  En waar zijn moslims goed in? Oh ja, die zorgen voor heel veel aanvoer van lichamen die ter beschikking kunnen worden gesteld van de wetenschap. Nu weer in Sri Lanka. Hoeveel Nobelprijzen hebben moslims al in de wacht gesleept? Oh ja, op twee handen te tellen. Tenminste rekening houdend met het aantal afgehakte vingers vanwege de Shariawetgeving. Terwijl er anderhalf miljard van op onze aarde rondlopen. Vergelijk dat eens met het aantal nobelprijzen dat joden al gekregen hebben. Een enorm aantal. En dat slechts op een paar miljoen joden. De islam is zoooo ontzettend not done. Waarom zijn er nog figuren die partij trekken voor de meest destructieve ideologie ter wereld? Die de technologische vooruitgang kapot maakt en de wereld terugbrengt naar de donkere middeleeuwen, als ze de kans krijgen. Onbegrijpelijk.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  De Islamieten zijn op weg om enkele van de bekendste ziekten zoals Alzheimer en de ziekte van Crohn te genezen……..kan niet….onbestaande…..een sprookje…..nog in geen duizend jaar…..een goede mop…te vergelijken met een zware geesteszieke die een diploma behaald in atoomwetenschappen

  Like

 11. Barry zegt:

  🖒😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s